Campionat Open Pontes, bazat pe SuperTenis

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Manu
General de divizie

Campionat Open Pontes, bazat pe SuperTenis

Mesaj de Manu »

In curand va fi lansata o noua competitie in Clubul Virtual, este vorba de Open Pontes. Aceasta competitie este bazata pe jocul SuperTenis, care se joaca in retea de cate doi concurenti pusi fata in fata cu paleta in mana. Jocul este foarte interesant si isi merita cu prisosinta cei 70 de lei cat costa. Pana in prezent l-au achizitionat patru persoane: Bogdan Muresan, Mihai Nemes, Teofil Pintilie si eu. Jocul iti da cu adevarat senzatia ca esti intr-o sala de tenis, se poate descarca un demo de la Vip Games Zone, iar varianta completa se achizitioneaza cu ajutorul unui card cu care sa se poata cumpara online, cheia fiind trimisa imediat dupa completarea datelor necesare. Mai asteptam ceva timp pe cei care si-l mai cumpara, apoi ii dam drumul.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am deschis in Pontes Virtual Club sectiunea Open Pontes, incepem prima editie cu 4 participanti si apoi mai vedem. Asteptam si pe altii, jocul e, dupa cum ii spune si numele, "Super". Pretul variantei complete este de $23 plus TVA, cine se hotaraste, sa mearga cu un card la VipGamesZone.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ne miscam cam greu cu Super Tennis-ul, abia acum au inceput sa se mai joace etapele, Bogdan si Vali, cel putin au din nou posibilitatea.
Nu stiu ce mai face Sorin... am inteles ca e prea teama si... se cam retrage... :)
Scrie răspuns