Statistici Site si Forum Pontes

Sugestii, informatii de adaugat pe site si propuneri de categorii pentru forum

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut!
Pe luna octombrie, cel mai bun referrer este Google, care a adus 2728 de vizite, urmat de limbalatina.ro cu doar 119 vizite.
Aveti mai jos lista referrerilor din ultima luna, cu numarul de vizite generat de fiecare:
Direct 3798
Google 2728
www.limbalatina.ro 119
Yahoo Mail 87
Yahoo (motor de cautare) 32
www.ldv.ro 27
Sweetim (motor de cautare) 24
ro.wikipedia.org 17
ldv.ro 17
MSN (motor de cautare) 16
www.abftdvr.ro 15
Live (motor de cautare) 9
stat.trafic.ro 5
www.baum.ro 5
www.afluacum.ro 5
saskiul.blogspot.com 5
www.fcc.ro 3
www.anvr.cjb.net 3
www.roportal.ro 3
www.agf.ro 3
www.ejudo.info 2
ftp.anvr.cjb.net 2
search.conduit.com 2
commons.wikimedia.org 2
search.babylon.com 2
www.trafic.ro 2
forum.desprecopii.com 1
www.metacrawler.com (motor de cautare) 1
miresici.ro 1
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Era si normal ca pe Google, motor de cautare sa nu il iau in calcul ca pe un simplu site referer. Am vazut ca acolo nu ai scris ca ar fi si el motor... Eu asa am vazut ca il considera aia de la Trafic.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Am omis sa scriu. Toata lumea stie de google ca motor, la celelalte am scris fiindca nu toti stiu de MSN sau Live sau Sweetim. Evident ca e motor de cautare.
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu se intelegea clar, eu scriam undeva ca www.limbalatina.ro ar fi fost cel mai bun refer web, iar mesajul tau suna ca o contrazicere. Doar de aceea mentionam.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

S-a incheiat luna octombrie cu un numar - record de vizitatori: 3275. Record absolut, de la lansarea siteului incoace.
Sa fie-ntr-un ceas bun.
Andy
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Siteul Pontes a iesit in sfarsit din zona locurilor 50 - 60. In acest moment, siteul Pontes ocupa in categoria ONG a trafic.ro locul 46, cu 524 de vizitatori de la 1 noiembrie pana la ora la care scriu acest mesaj. As zice ca ne merge bine.
Un top al celor mai accesate pagini de saptamana trecuta arata cam asa:
www.pontes.ro/ro/servicii/radio.php 544 afisari
www.pontes.ro/ 398 afisari
www.pontes.ro/ro/harti/index.php 301 afisari
www.pontes.ro/ro/divertisment/fonoteca/index.php afisari
http://www.pontes.ro/ro/servicii/transp ... php?o=cluj 131 afisari
www.pontes.ro/ro/harti/cauta.php 103 afisari
www.pontes.ro/ro/forum/index.php 164 afisari
www.pontes.ro/ro/forum/posting.php 57 afisari
www.pontes.ro/ro/carti/index.php 43 afisari
www.pontes.ro/ro/utile/index.php 27 afisari
www.pontes.ro/ro/servicii/transport-in- ... php?o=cluj 27 afisari
www.pontes.ro/ro/servicii/transport-in- ... &oras=cluj 26 afisari
www.pontes.ro/ro/cinesuntem/index.php 21 afisari
www.pontes.ro/ro/harti/legenda.php 21 afisari
www.pontes.ro/ro/servicii/radio.php?s=1 20 afisari
www.pontes.ro/ro/utile/vremeainromania.php?icao=LRCL 20 afisari

Andy
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Eu zic ca site-ul nostru si-a atins deja cu varf si indesat scopul. Ne suna si ne scriu din ce in ce mai multe persoane care au nevoie de sprijinul nostru. In week-end-ul acesta am primit telefon de la doua persoane cu deficienta de vedere care ne-au descoperit pe net si fiind ca nu stiau pe nimeni cu cine sa vorbeasca despre problemele lor au fost foarte incantati sa ne descopere pe noi.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

dar vai ce descoperiore,
mai ca imi vine sa mor de fericire.
In ce masura se rezolva problema Carmen, ca ne-au descoperit pe noi?
ce putem face pentru ei?
cu ce ai putem ajuta?
suntem noi instare sa lansam oameni si sa ai facem competitivi pe undeva?
afara ca le dam carti scanate, muzica la radio, certuri pe grup, un forum pentru plictisiti in mare parte, mai avem ceva?
plus de asta, suntem o organizatie care va trai cu apa, aer, si pamant, ca de bani nu avem nevoie.
Vezi discutia de pe grup referitoarel la scanner.
Sunt in concediu, asta ma face sa nu am tot timpul de lucru si am trecut pe la club, punct din care arunc si mesajul asta pe forum.
Marturisesc ca de mult nu am intilnit un asa spatiu jegos. Cine merge acolo regulat, poate suporta?
Din pusca aia fara curea lata, ne putem permite sa ranim pe aici macar?
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

TI se pare putin sa fi orb si sa mori de plictiseala si brusc sa aflii ca mai sunt si altii ca tine, ca ei citesc si iti dau si tie sa citesti, ca ei au computere si te pot ajuta si pe tine sa inveti sa utilizezi un computer cu voce? Eu zic sa-l intrebi pe Ovi Babos ce a insemnat pentru el faptul ca a aflat de Pontes. Intreab-o pe Cris daca i s-a schimbat in vreun fel viata de cand a aflat de noi.
Cat priveste clubul, cred ca o zici pe asta cu jegul din inertie. Pacat ca nu vezi, :( dar intretimp s-a facut curat pe acolo si la data la care ai scris tu mesajul chiar nu era murdar.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

da,
mi se pare revoltator de putin, daca as fi orbit tardiv, probabil ca m-as fi asteptat sa vina orbii cu experienta, si sa imi arate ce pot lucra, cum pot fi util societatii, semenilor, cum pot sa nu ma simt un [***], si mai mult,, ce sanse am sa imi intemeiez un camin, cum pot scapa de frustrari, rautati viscerale si temeri colosale, care ma macina fiindca ieri vedeam culoarea unui seamafor, iar azi traiesc cu amintirea lui.
Cum pot sa imi fac cumparaturile in mod civilizat, sa ma invete ca bastonul nu e o rusine, ca conditia de orb nu imi da numa drepturi, ci imi impune un standard etic, sa nu ma milogesc pt 3 lei la piscina ca si'sa is orb.
nu sa imi creeze o lume iluzorie si ideala de carti, povesti, poezii exclusiv jaws-uri, in italiana sau romana, asta astept.
Datorita meseriei mele de 3 lei pe care o practic, mi-am format o sensibilitate cutanata formidabila, caci daca nu stiai, fetele fac masaj anticelulitic, ca sa aibe pielea fina; uitindu-se in oglinda, isi dau seama ca nu arata tocmai bine.
Cate fete orabe se duc la sala?
cate fac aerobic?
stii ca mentalitatea e asa: si asa numa baga nimeni in seama, la ce bun?
si tu vii sa ma intrebi pe mine cum li s-a schimbat viata unora si altora?
ameliorat, da,
iau exemplul lui Rasnita, pe care nu Pontes-ul la ajutat, ci citiva oameni formidabili de pe faza atunci, nu ai numesc fiindca se stiu ei.
Si el a orbit peste noapte, ducindu-se la asociatie, asa ceva au propus si ei. Carti, sah, club unde sa stai la palavre cu toti odihnitii etc.
A, lipsea scannerul sorry.
Daca numa astea le propunem noi orbilor ajunsi tirziu asa, atunci nani pui.
si sa nu uit de curatenie:
intrind in club si punand mana pe primul obiect ce l-am intilnit intimplator, stratul de praf era destul de serios.
Mentionez ca acelasi praf se gasea si pe tastaturi, pe convector nu mai zic, miros inchis, putoare de vechi si statut.
Stii vorba aia:
"cu cat esti mai orb, lumea o vezi mai bine".
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Cred ca te-a lovit pesimismul brusc... Cred ca din tot ce ai enumerat ca ar astepta un nevazator tardiv sa gaseasca, singura chestie pe care nu putem sa o oferim este de a-i da un loc de munca. Asta e partea cea mai slaba. In rest, tot ceea ce tine de sustinere morala si ajutor de a trece peste socul provocat de orbire, ma rog, nu mai insirui tot ce ai zis, cred ca pot gasi la noi.
In ce priveste faza cu delasarea orbilor as vrea sa te contrazic. Eu stiu destule fete care merg la sala, la dansuri, se machiaza, se imbraca frumos etc. si chiar baieti care se ingrijesc pentru a place si a nu fi dezagreabili.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

Todorutz draga, m-am examinat cu atentie, nu ma doare nimic, nu e spart pe nicaieri, deci, cred ca nu m-a lovit neaparat.
Daca ar fi sa te examinez dupa raspunsul dat, nici nu ar fi cazul sa mai comentez.
Totusi, as vrea sa imi raspunda forumisti, cati prefera sa faca ceea cefac, si daca ar avea un oc de munca, in ce mod ar creste stima lor de sine?
iti dai seama ce cumplit trebe sa fie sa te trezesti dimineata si sa nu ai nimic clar de facut?
sa nu ai afacera ta, job-ul tau, locul dau intr-un angrenaj...
sa fi util prin ceva, la final de luna sa zici, am 500 de euro, cu care pot sa fac ce cred euca imi trebe.
In caz contrar, astepti pensia, buna si aia, dar care te face probabil suficient de constient ca esti un terminal al unei structuri de protectie sociala.
E musai sa ne consteentizam potentialul, sa ne dam seama cu adevarat de ce putem face, si inssist pe partea asta, fiindca avem aci destui fuduli printre noi, care au facut fie cursuri de masaj, fie o facultate, da lor li-e lene sa aplice sau sa faca ceva.
ori sa incerce ceva.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Aualeu domnule purtator de cuvant ce-o zisesi pe asta ultima cu fudulia.cred ca f...liile te-au inspirat,nu te supara!
cam cate cv-uri trebuie sa trimita un om intr-o luna ca sa nu corespunda portretului facut de tine?felicitari stimate domn...
imi trece repede asa ca nici nu dau alte explicatii.sal numai bine!
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

nu inteleg exact ce vrei sa zici.
Cate cv-uri trebuie sa trimita un om ca sa fie cum?
oricum, pana iese unul castigator.
Haideti sa facem asa:
pe baza unjui model de cdv, sa aplicam pe bestjobbs asa cum suntem; sa urmarim apoi efectul acestora, si sa incercam sa ne dam seama unde ar fi nevoie de noi.
Dupa cate stiu nici la nivel european treaba nusta pe roze dar
Spania de exemplu ai pune pe rbi sa vanda lozuri, in Austria exista muzee pe intuneric unde ei pot lucra, si inteleg ca afacerea merge destul de bine,
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

sas decebal scrie:cam cate cv-uri trebuie sa trimita un om intr-o luna ca sa nu corespunda portretului facut de tine?
Parerea mea: cel putin unul pe luna, pana cand reuseste sa obtina un loc de munca.
Problema nu e ca nu oferim LOCURI DE MUNCA, problema este ca nici nu oferim, in afara de faptul ca va mai invatati JAWS unii pe altii, nici un fel de pregatire pentru obtinerea unui loc de munca. Adica nici un curs de perfectionare profesionala, nici o forma de reconversie, nici un training privind felul in care se face un CV sau se sustine un interviu. De acord ca poate fi dificil pentru un nevazator sa se faca acceptat de potentialii angajatori. DAR cred ca in multe cazuri, nici pregatirea lui nu e cea corespunzatoare cu ceea ce cauta angajatorul. De acord, un nevazator ar putea lucra in back-office la o banca. Super tare, pana in secunda in care ii vezi CV-ul. Studii: liceu si postliceala de masaj. Experienta in munca: 2001-2003 asistent BFT la statiunea Cucuietii din Deal, 2003 - 2007 asistent BFT la Cucuietii din Vale. Si omul vrea un post la resurse umane. Din CV-ul lui, nimic, dar ABSOLUT NIMIC nu-mi spune ca ar avea o idee cat de vaga despre legislatia muncii sau despre domeniul resurselor umane. Si atunci ce fac - il angajez stiind ca n-are habar de ce-mi trebuie mie ca angajator, suport consecintele faptului ca omul o sti sa lucreze in Word si Excel dar pe parte de HR e tufa de Venetia, dar dorm linistita fiindca am oferit un loc de munca unei persoane cu dizabilitati, motiv pentru care Doamne-doamne ma va rasplati pe lumea ailalta?! Nu. Angajez pe urmatorul, pe al carui CV scrie:
Studii: Academia de studii economice. Experienta profesionala: departament resurse umane, firma X. Cursuri relevante: Managementul resurselor umane. Ca al doilea vede si primul nu, asta e. Hazardul.
Sa ne gandim intai la o pregatire puternica si apoi la piata muncii despre care se considera ca nu va vrea. Intai sa poata omul veni cu studii relevante, cu un CV complet si corect, cu o prezentare impecabila la interviu, si apoi sa ne gandim ca angajatorii pur si simplu nu vor.
Numai bine,
Andy
Scrie răspuns