Targ de locuri de munca la Cluj, Iulius Mall, 20-24 oct 2008

Formare profesionala si locuri de munca

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Andreea Neagu
Colonel

Targ de locuri de munca la Cluj, Iulius Mall, 20-24 oct 2008

Mesaj de Andreea Neagu »

Locuri de muncă plătite cu salarii de peste 500 de euro, la târgul care se deschide luni la Cluj
Un altfel de târg al forţei de muncă, denumit "Săptămâna carierei", ce vine cu oferte de cel puţin 500 euro, se va desfăşura la Cluj de luni până vineri.
Potrivit organizatorilor, programul evenimentului este intens şi provocator: workshop-uri şi seminarii atât pentru potenţialii angajaţi, cât şi pentru firme ori pentru standurile individuale ale firmelor participante. Cei interesaţi vor putea avea discuţii libere cu persoane cu cariere de succes, unul dintre subiecte fiind strategiile de atragere a unei forţe de muncă foarte competente. Cei care caută un loc de muncă mai bine plătit vor primi, pe loc, informaţii legate de interviu. Organizatorii oferă şi oportunitatea înscrierii on-line la seminarii la adresa: www.saptamanacarierei.ro. Până acum s-au primit peste 2.000 de CV-uri de aplicare pe site.
Organizatorii spun că firmele participante la acest eveniment sunt următoarele: Arobs, Vitacom, Cartel Bau, Telezimex, Exclusiv Catering, Macadamian, Manpower, Lugera, Org Invest, Dennver, Orion, Officedepo, Amprenta, Tubman, Coratim, Evoline, Sfmt, Napomar, Cm Jeler, Şcoala de vânzări, Piaţa, Imagine Tact, Redy şi Initialhr. Acestea au ocazia de a-şi prezenta ofertele de muncă şi de a-şi consolida imaginea de bun angajator, iar potenţialii angajaţi vor avea posibilitatea de a intra în contact cu companii de top şi de a participa la seminarii şi workshop-uri.
Deschiderea oficială va avea loc luni, de la ora 11, la restaurantul “Ocabianca”, din incinta Iulius Mall. Evenimentul se va desfăşura în perioada 20-24 octombrie.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

cred ca am putea sa dam o tura pe acolo, mai aflam in felul asta ce se cauta, si spre ce am putea tinde sa ne pregatim, daca vrem sa ne schimbam meseria.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Ati fost careva pe la targul asta? Sunt tare curioasa, dar in perioada asta ziua are doar 24 ore si mi-ar trebui vreo 30 ca sa apuc sa ajung si pe acolo. Daca ati fost da-ti un semn de viata sa stim si noi ce si cum...
Scrie răspuns