[18+] BANCURI - Nu citi topicul daca nu ai simtul umorului!

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Sal Feli,nu-ti fa griji...poti rumega si carti si bancuri....at the same time.

Sunt student acum si apropo de studentie....
suna un student la ambulanta:Buna ziua !nepotul meu a inghitit un prezervativ!-'trimitem acum o ambulanta!'.Trec 15minute si suna iar studentul...'alo...sunt cel cu nepotu care a inghitit un prezervativ...'-'Ajunge o salvare la dvs. in 5minute....'-Nu mai e nevoie doamna ,...am gasit altul in sifonie

Se pare ca englezi-s niste gentlemani si cand e vorba de soacre, nu ca noi,cei ce le vrem reci ca berea...
Bill si Jane petrec 6 luni de fericire conjugala.Intr-o seara se aud batai in usa.Bill descchide si in prag ii apara...soacra,care ii spune;'-de azi vreau sa stau aici!'Foarte bine ,stai cat vrei ,ii spune Billl'.si inchide usa...

O 'maxima 'a lui Robert Frost pe care mi-a spus-o un prieten bun cand m-a vaz't indragostit intr-o zi senina;'Un barbat nu e complet daca nu e insurat.Abia atunci e terminat!'

Si unul care pare rasist dar nu e...i se intampla oricui atunci cand dragostea e mare ... ;
Mercedes sta pe prispa si isi vede baiatu ca se tavaleste prin noroi.La un mm dat isi striga piranda;'-ce facem fa...il spalam sau facem altu?'

Salut.toate bune.
Felicians
Caporal

servus!

Mesaj de Felicians »

:( Salutare stimaþi forumiºti! ªi eu sunt student, dar pe praful ãsta, adicã în plinã crizã economicã mondialã, prefer sã fiu mai pragmatic ºi sã nu-mi irosesc sinapsele neuronilor pentru ficþiunea debitatã de acei scriitori precum tanti aia de s-a îmbogãþit cu serialul ãla de romane pe nume Harri Potter - sper cã i-am zis bine.
Sper cã nu am deranjat pe nimeni cu remarcile mele de spate de bloc, doar suntem la secþiunea discuþiii libereee.
Hai sã vã zic niºte bãnculeþe.
Intr-o statie de metrou o femeie tanara striga:
- Brandusa alba de vanzare ! Brandusa alba de vanzare !
Un politist aflat in zona se apropie.
- Aici este interzis comertul ambulant. Va rog sa va legitimati. Cum va numiti ?
- Alba Brandusa.

Un tanar se furiseaza in spatele prietenei lui la strand si prinzand-o de ochi ii spune:
- Ghiceste cine sunt din trei incercari ! Daca nu reusesti atunci am sa ti-o trag pe la spate chiar aici.
- Hmmm... Clinton ? Boris Eltin ? Constantinescu ?

- Bunico, tu mi-ai spus mereu ca-ti plac cartile de istorie iar acum observ ca in biblioteca ta nu sunt decit carti despre sexologie...
- Da, micuto, pentru mine asta-i deja istorie.

La Hotelul Intercontinental un locatar suna la room-service. Apare camerista, barbatul o prinde, o duce pana la pat, o tranteste in el, ii ridica rochita si i-o trage sanatos. Dupa acestea, o ridica cu grija, o aranjeaza putin si o conduce la usa.
Pe coridor, domnisoara se mira: "De ce o fi chemat room-service-ul ?"
No noapte bunã
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Vai, cum te poti lega de Harry Potter, parerea mea e ca nu s-a mai scris candva asa ceva, adica ceva care sa iti poata atrage atentia mai mult ca acea serie de doar 7 volume.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

sal!
Bine ,dar eu o 'suduiam' pe profa de literatura universala si tot din cauza de volum!De pilda atunci cand imi cerea referet legat de oricare din romanele lui Balzac o acuzam de hartuire...saru-mana :P ...textuala :D .salut.
Ovidiu_T
Plutonier

Mesaj de Ovidiu_T »

Un scotian zice copiilor: "Copii daca saptamana asta sunteti cuminti promit sa va duc duminica la cofetarie sa vedeti cum mananca lumea prajituri.

Un scotian raspunde printro scrisoarefiului sau: "Iti trimit cei 10 dolari pe care iai cerut, dar sa stii ca 10 se scrie cu un 0 si nu cu 2.

Dascalul merge indignat la parinte in timpul slujbei si ii sopteste la ureche: "Parinte vezi ca cei de la cor joaca pocar in clopotnita..." "da stiu, dar mai am din predica..."
Ioane, vaca ta fumeaza? Cum sa fumeze ma esti prost? No pai atunci fugi ca tia luat foc grajdul...

O batranica la spovedit: Parinte Ion ma chema pana la el in curte si ma tras in poiata si ma alergat si ma ... Vai! cum sa faca asta cu o femeie invarsta? pai nu parinte ca nu a fost acum. Dar cand a fost? pai acum 50 de ani. Pai si dc te spovedesti acum? No pai tare fain e sa imi amintesc...
Cu multa stima, Ovi
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

foarte faine Ovi!Eu ,desi dezamagit de trompeta cu care a declarat Trombeta cum a pierdut meciul lunii,(sper ca nu si al anului) astept sa vad cum iese primul presedinte american de culoare si fara coloranti :D!Daca iese scriu bancuri de tot felul ...si cu armate,si cu corporatii nerusinate in a corupe,si cu bancheri globalisti si la fel de patati.Pana atunci...de traditia americana ma cam tem si eu :D .Dar,spre deosebire de altii,cu siguranta ca Obama si-a depasit frustrarile din pricina atator refuzuri.Daca nu lui personal,antecesorilor sai.Oricum sigur a auzit de marginalizare.

Si apropo de ani...imi trece unul prin scafarlie acum.Doi pensionari aflati la a doua casatorie(love is the answer :D )discuta;'-timp de 35 de ani eu si actuala sotia mea am fost fericiti',-'si ce s-a intamplat?'-'Pai ce putea sa se intample?...ne-am intalnit...'

Si daca tot am pomenit de dragoste un faimos ochelarist,Woody Allen,spunea candva;'orice femeie poate sa mimeze singura placerea dar numai cu ajutorul unui barbatpoate sa mimeze ca e indragostita'.
Nu va luati dupa el ...
salut.toate bune :D .
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

si s-a intamplat....adio familia Bush(tufis)sper eu si ...sa le fie mica celor ce v-au sustinut la fel ca lui Roosevelt s.a.Aveti ca alternativa zeitgeitmembership.com.Gluma era ultima proposal!adresa nu e exacta(am papat un s ca mi-era foame de dimi :D )si nu o recomand nimanui ,e mult prea fantezista teoria lor!doar drept la informatie pentru cei capabili sa judece freeminded!Adica mai mult decat vrea sau poate babaciunea politicacare apare acum la realitatea tv :D
sal toate bune si bravos Obamos :D at least for now;nothing but trust!
Ultima oară modificat 05 Noi 2008, 11:57 de către Decebal, modificat de 2 ori în total.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Si...ca sa nu raman dator fanilor incep de acum:se intalnesc doua bombe atomice(va amintiti threathningul babacilor?)cea ruseasca cu cea americana dar se opresc si-si zic sa colaboreze.Zis si facut,se duc la o bauta de dragul progresului omenirii :D ,of course.Americana whisky,rusoaica votky...dar americanca se imbata.Rusoaica profita,si ii spune;hai mai bine sa te conduc acasa!
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Ce sa fac...imi plac oamenii de caracter nu ...Dar si fotbalul.Si legat de fotbal e si ultima idee....CFR ca CFR insa am un prieten stelist care ieri si-a dat cincila favorita...sper ca dupa meciul de azi sa nu se ataseze de caracatite(octopuss)...sal.o zi buna.Bafta Steaua!
Ultima oară modificat 05 Noi 2008, 12:10 de către Decebal, modificat 1 dată în total.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Decebal, explica ultimul mesaj si pentru prostii ca mine. M-a depasit pe ultima turnanta si nici ca l-am mai putut ajunge din urma si pricepe. Banc in el nu vad, logica nici atat... tradu.
Andy
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Sal.Nu toate rodurile gandirii noastre stau in arborele logicii :D !
se zicea oricum dupa meciul Stelei de acasa cu Lyon ca animalul de casa favorit al stelistilor va fi de atunci incolo cincila.Inaintea meciului de ieri exista pericolul sa 'indrageasca' ceva ce sa-i 'mobilizeze' si mai mult...

Daca ne referim la antepenultimul;nu stiu exact care e:cred ca Bush,doar e democratie .Am auzit ca-si scrie memoriile si m-am bucurat ca se apuca sa faca lucruri bune pentru civilizatii :D .E adevarat ca intra la alt topic...poate haz de necaz :D .

Si ca sa nu se supere stelistii ,nici Andreea;stiati ca se apropie zilele din an in care f.multi dinamovisti isi bat copii?...
E vorba de copii care umla cu steaua...

Pana de curent in Mall.Trei persoane au ramas blocate in lift iar o blonda... pe scarile rulante...

-A cui e purcelul cu picioare de lemn?A lui badea Gheorghe ...ii plac prea numai raciturile.Petru atat ce rost avea sa-l taie ...
Salutari,o seara placuta tuturor.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Nu se supara nimeni. Frustrarea mea era legata de evidenta mea incapacitate de a intelege problema chinchillei steliste.
Ca sa nu fiu off-topic, spun si un banc destul de sadic. Un pedofil traversa noaptea o padure intunecoasa, tinand de mana o fetita. Incepuse sa fulgere si sa tune, iar vantul suiera sinistru. Fetita ii spune: Nene, nene,mie mi-e frica, e asa urat aici! Iar pedofilul: Tu vorbesti?! Eu ma intorc singur!
Andy
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

vai Andy,unii din anturaj te vor certa si pe tine,ca si pe mine pentru bancurile mele politice.Doar pentru ei o spun;mergeti si veniti...cand va chem!
si apropo de bancuri politice,mai placute oricum decat realitatea pe care o provoaca dansii... :D ,democratisti nu democrati.

De ce nu a cazut nici un avion pe 2001 in Camp David?
-de ce sa-si iroseasca oamenii resursele pe camp?
E apropo de bancuri sadice, asta e,oamenii destepti si fara atributii in materie de distrugeri ,cu asta se relaxeaza.Meritam si noi atat in ochii publicului care ii voteaza.

In fine ,imi pare ca am suparat cand am generat discutia asta politica.De fapt ,recitind-o mi-am dat seama ca am fost atat de beat ,sarbatorind primul negru presedinte SUA incat am incurcat topicul cu propriul jurnal(alta gluma):D ... il pot sterge dar e pacat,chiar era sincer..

Inchei cu un banc american.De pe un zgarie nori sar o blonda si o bruneta.Care ajunge prima jos?.Bruneta,ca blonda se rataceste pe drum...

Noapte buna tuturor.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Sa clarificam lucrurile: nu ai suparat pe nimeni, e totul OK. Eu nu intelesesem ce-are chinchilla cu prefectura, din pacate esti destul de criptic si "imprastiat" in exprimare, dar in rest e totul perfect.
Acum, un banc legat de tehnologia sovietica. Zice-se ca, la un moment dat, savantii sovietici au reusit sa scoata din rahat, unt. Forurile stiintifice mondiale se intrunesc pentru a analiza descoperirea. In timpul conferintei, din sala incep intrebarile:
- Culoarea, la culoare cum e?
- Stiti, zice Ivan Ivanovici, seful savantilor sovietici, la culoare nu prea ne-a iesit. Adica... de... e... maro.
Bun. E maro. Asta este, nu poate merge totul chiar perfect.
- Dar mirosul, cum ati facut sa-i indepartati mirosul specific?
- Stiti, zice Ivan Ivanovici, nici la miros nu prea ne-a iesit. Adica... de... pute.
Asta e, pute. Se mai intampla.
- Dar la gust, totusi ce gust are?!
- Stiti, zice Ivan Ivanovici, din pacate nici gustul nu prea ne-a iesit cum voiam. Adica... de... are gust de rahat.
- Bine, dar atunci ce-ati reusit sa faceti?
- Am reusit sa-l intindem pe paine!
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

:D sunt imprastiat pentru ca pana acu trei luni eram stelist si nu mi-a trecut100%:D .perfecti nu vom fi niciodata dar stau si ma intreb ce sa fac ca sa fiu 100%imprastiat?Andi daca promiti ca stai mai mult de 5o%din timpul tau acasa te cer iarasi de draga, ca sigur ma domesticesti :D !

Dar vorbind de bancuri;Bula se intalneste intr-un bar cu o gagica cu trei sani.Ii da cam mult de baut dar o duce acasa in final si totul e superb o noapte intrega pan ce se trezeste Bula si o intreaba;'Auzi dar parca aveai trei sani...-'ce?aaaa!te referi la cosul ala pe care l-ai supt toata noaptea?
noapte buna tuturor!
Scrie răspuns