Bursa locurilor de munca pt absolventi la Cluj

Formare profesionala si locuri de munca

Moderator: Manu

Scrie răspuns
CarmenT
Maior

Bursa locurilor de munca pt absolventi la Cluj

Mesaj de CarmenT »

Vineri, 26 septembrie va avea loc la Casa de Cultura a studentilor din Cluj bursa locurilor de munca pentru absolventi. Cred ca e o buna ocazie sa ne prezentam si noi cu ceva cv-uri.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

OK dar nu inteleg de ce ti-ai depune tu cv-ul in alta parte inainte de Pontes ?stii la ce ma refer ca doar nu degeaba ne cunoastem!de ce nu candidezi pentru postul de director executiv ?Eu m-as baga dar ..totusi sunt 'mic'inca pe aici.Dar te sustin,cu diploma mea de asistent manager cu tot!..macar promite-ne ca te mai gandesti!un week-end placut.sal!
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Carmen nu poate candida pe postul de director executiv. Aceasta functie poate fi cumulata doar cu cea de presedinte sau vicepresedinte, nu si cu cea de secretar. Citez din statut:
Art.70. Funcţia de Director Executiv poate fi cumulată cu calitatea de preşedinte sau vicepreşedinte a Asociaţiei.
Numai bine,
Andy
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Raspuns corect, Andi, dar sa mentionam ca alte persoane, care nu fac parte din consiliul director pot candida fara probleme. Asa ca va asteptam. Mai e timp pana la 1 octombrie.
Si ca sa nu fim complet off topic, vreau sa va spun ca am fost azi la bursa locurilor de munca si am gasit o gramada de chestii accesibile nevazatorilor, insa am ajuns acolo cand era cam pe final si majoritatea firmelor isi cam stransesera catrafusele. Am citit totusi de pe listele cu locuri de munca cateva chestii interesante. De pilda cei de la hipermarket-ul Real angajeaza dispecer, cei de la firma Emerson angajeaza ceva asistent manager, asadar posturi destul de accesibile, dar nu stiu cam cum stam la capitolul deschidere din partea angajatorilor...
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

ma rog...era o idee.si din cate stiu cumulul de functii se refera la functii ocupate efectiv si nu la candidaturi.fie...sal toate bune .decebal
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Decebal, ce rost are o candidatura daca nu se doreste ocuparea functiei? Carmen are deja functia de secretar. Daca ar candida la director executiv, ar fi logic sa o faca pentru a ocupa functia de director executiv. Pe care nu o poate ocupa din cauza statutului. Dar se rezolva si asta cu o mica modificare in statut, daca e cazul.
Andy
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

sal...stau bine cu logica.Andy ,daca nu e dorita director executiv e una.daca nu vrea ea iarasi e ok.Dar tot nu am inteles ce ar putea sa o impiedice sa candideze decat propria vointa?Caci sunt sigur ca lui Carmen nu ii arde de cumul de functii si ar renunta la una din ele pe loc mai ales ca aici nu e disputa politica,aici avem de a face doar cu oameni dispusi sa lucreze pentru oameni...eu ma gandeam doar ca sunt sigur ca ar face fata postului si chiar i se potriveste.de aceea i-am propus.in rest numai bine sal
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Am fost totusi cam...tupeist cu replica asta Andy,Carmen ...scuze...sal.toate bune.
Scrie răspuns