Andy
Moderator: Manu
Nu vazusem mesajul asta... E super chestia... asa... putin probabil ca cineva sa isi bata capul sa bage in programele lor de spam raspunsul la intrebarea de aici...Andreea Neagu scrie:Blocarea claselor de IP-uri pe tari s-a dovedit a nu fi o solutie - se pare ca mastile prin care ieseau unii din utilizatorii nostri erau IP-uri de prin Singapore, asta fiind statul pe care apucasem sa-l blochez. In felul asta, am reusit performata de a bloca 3 utilizatori. Sau cel putin 3: pe Carmen, pe Decebal si, n-o sa va vina sa credeti, chiar pe mine din secunda in care am inceput sa folosesc conexiunea la internet de acasa. In conditiile astea, am deblocat toate IP-urile si am gasit alta solutie la problema spamului: am adaugat la inregistrare o intrebare de siguranta, la care trebuie sa raspunzi obligatoriu pentru a iti putea crea contul. Pana la urma, spambotii o sa dea peste raspuns, si atunci voi schimba intrebarea. Cu metoda asta, nici macar nu se vor putea inregistra, daramite scrie mesaje. Cel putin pentru o vreme.
Numai bine,
Andy