Despre site

Sugestii, informatii de adaugat pe site si propuneri de categorii pentru forum

Moderator: Manu

Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Asa te vreau :D Hai ca in curand o sa ma cert singura ca pun mesaje fara sens. Glumesc, desigur.
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cum adica se ocupa un singur om? Eu luna aceasta nu am putut, da rin rest, tot timpul cand am intrat am sters spamerii, mai mult de atat nu pot face in calitate de simplu moderator... Crezi ca nu mi-as fi dorit sa sterg cand ii vedeam acolo in lista membrilor... ma suparau tare.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

M-am referit la stergerea de mesaje spam in ultima luna. Din lista de utilizatori ii scot eu in 5 minute, nu-i problema. Beleaua a fost la mesaje, care se tot acumulau.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

sal!avand de lucru toata noaptea pe net pe la ora la care oamenii normali se trezesc eu ma gandeam sa opresc calculatorul si sa atipesc putin.inainte de asta am zis sa intru pe forum si am dat iar peste ...spam.vizualizand unul din mesaje am primit un feed-back:'windows has been infected'si am fost invitat sa downloadez un antivirus.am destule nu era cazul,insa m-am gandit sa caut o adresa de web care ar putea sa aiba de a face cu asemenea mizerii ,evident fara prea mari sanse de reusita.totusi am dat peste niste ciudati:www.bcbsm.com(blue care michigan?)sa fie unul dintre hosturile spamurilor de pe aici?.oricum site-ul arata jalnic se vede de la o posta ca a fost creat 'a moaca'cum se zice pe la noi. sa nu se sperie nimeni ,tot ce cauta asemenea programe sunt cat mai multe vizualizari.pe un forum pe care cel mai des intram noi,nevazatorii .hm!.o zi buna.sal
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Dragul meu, poate ca e greu de conceput, dar nici un spammer, care in ultima instanta e de fapt spambot deci nici macar om, NU STIE CA PE ACEST FORUM INTRATI CEL MAI DES, CA SA FOLOSESC CUVINTELE TALE, VOI, NEVAZATORII (scriu mare, rosu, bold, subliniat si cu caps lock ca sa fie cat mai clar). Pe toti ne deranjeaza spam-ul, eu incerc pe cat posibil sa-l controlez dar nu e chiar cel mai simplu lucru posibil. Am blocat 8000 de domenii de email, cateva sute de IP-uri, dar problema nu se poate rezolva de pe o zi pe alta. Mereu mai poate aparea ceva din alta clasa de IP-uri, ceea ce e bine fiindca o pot adauga si pe aceea.
Daca doreste cineva, pot sa descriu pe larg modul cum se creaza un spambot si cum este facut sa functioneze (vezi filmuletul de aici). Repet, nici spambotul si nici creatorul lui nu stiu ca acest forum este un forum al nevazatorilor, tot ce stiu este ca e o platforma phpBB.
Prin urmare, vrea cineva tutorial de creare de spambots?
Numai bine,
Andreea
PS: Am gasit o solutie: blochez clasele de IP-uri din anumite tari si se va rezolva problema. In momentul in care voi vrea sa scriu pe forum din strainatate, din SUA, de exemplu, imi verific IP-ul, deblochez clasa si am terminat.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Blocarea claselor de IP-uri pe tari s-a dovedit a nu fi o solutie - se pare ca mastile prin care ieseau unii din utilizatorii nostri erau IP-uri de prin Singapore, asta fiind statul pe care apucasem sa-l blochez. In felul asta, am reusit performata de a bloca 3 utilizatori. Sau cel putin 3: pe Carmen, pe Decebal si, n-o sa va vina sa credeti, chiar pe mine din secunda in care am inceput sa folosesc conexiunea la internet de acasa. In conditiile astea, am deblocat toate IP-urile si am gasit alta solutie la problema spamului: am adaugat la inregistrare o intrebare de siguranta, la care trebuie sa raspunzi obligatoriu pentru a iti putea crea contul. Pana la urma, spambotii o sa dea peste raspuns, si atunci voi schimba intrebarea. Cu metoda asta, nici macar nu se vor putea inregistra, daramite scrie mesaje. Cel putin pentru o vreme.
Numai bine,
Andy
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

:D vezi Andi ca e bine sa mai sacaie si nepriceputii...Te enerveaza si te si ambitioneaza :D .si uite ca solutia prinde...Felicitari.salut,o seara buna fara spamb.... na c-am si uitat cum le zice da banuiam si eu ca daca nu-s oameni ori is ceva ori merg undeva... :D si,macar pentru o vreme, cum zice Andi,dar s-au dus...,o seara buna!
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Sal, Andi, vezi ca ti-a scapat un mesaj spam.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Not any more :D
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Andreea Neagu scrie:Blocarea claselor de IP-uri pe tari s-a dovedit a nu fi o solutie - se pare ca mastile prin care ieseau unii din utilizatorii nostri erau IP-uri de prin Singapore, asta fiind statul pe care apucasem sa-l blochez. In felul asta, am reusit performata de a bloca 3 utilizatori. Sau cel putin 3: pe Carmen, pe Decebal si, n-o sa va vina sa credeti, chiar pe mine din secunda in care am inceput sa folosesc conexiunea la internet de acasa. In conditiile astea, am deblocat toate IP-urile si am gasit alta solutie la problema spamului: am adaugat la inregistrare o intrebare de siguranta, la care trebuie sa raspunzi obligatoriu pentru a iti putea crea contul. Pana la urma, spambotii o sa dea peste raspuns, si atunci voi schimba intrebarea. Cu metoda asta, nici macar nu se vor putea inregistra, daramite scrie mesaje. Cel putin pentru o vreme.
Numai bine,
Andy
Nu vazusem mesajul asta... E super chestia... asa... putin probabil ca cineva sa isi bata capul sa bage in programele lor de spam raspunsul la intrebarea de aici...
Vreau si eu... Cum sa fac Andreea? La limbalatina.ro sunt si mai multi spameri, deja Carmen, pe acolo Ionela are de lucru prea mult pentru putin. Zi-mi ce fisiere sa iau de aici si sa le pun si dincolo cu overwrite... daca vrei, te rog mult!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

:?:
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Andreea, am şi eu o nelămurire. De ce dacă prezint o situaţie asemănătoare sunt trimisă pe privat ???
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Pentru ca mi se pare ca vrei un pic de scandal intreband omul daca nu cumva si-a dat seama ca sunt spammeri numai cand, din motive care nu ne privesc, ti-ai luat liber de pe forumul unui alt site. Prin urmare, cand si de ce si-a dat Manu seama nu-i problema noastra, impungeti-va cat vreti pe mail. Sper ca am fost destul de clara.
Andreea
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu ai fost destul de clara! Cum adica? Ce liber, ce chestii? Incep sa nu mai inteleg nimic... Cine esti tu sa iti permiti sa fii clara sau nu?
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

sal!
beware the fact that the spam expert came to you :D ...
Scrie răspuns