Acesta este Forumul Pontes, loc in care puteti discuta orice despre persoanele cu dizabilitati, in special despre si cu nevazatori. Puteti afla sau oferi informatii despre locuri de munca, viata sociala, IT (informatica), jocuri audio, ganduri, idei etc.
Acum, in pragul toamnei incepute, in cadrul nespus al decorului ce ne inconjuara, o noua editie de Broadcast Music, apare la orizont, incercand sa ne aduca tuturor, caldura si pace in suflet. Puteti vota de astazi propunerile voastre pentru powerplay-ul editiei din 14.09.2008.
Salut Emanuel!
nu am fost pe faza ca sa fac o propunere Asa ca ma vad nevoit sa ma declar si eu melancolic cu prilejul acestui vot.Chiar o dedic fostei mele prietene cu mesajul:ma bucur ...pentru tine.Oameni si oameni .salut.toate bune.
Conform voturilor voastre din acest moment, powerplay-ul acestei editii de Broadcast Music, este: Madalina Manole - omul sufletului meu. I-d-urile la care astept preferintele voastre muzicale, sunt: Skype: broadcast_music, Messenger: computer.fast. Va astept!