ajutati-ma, sa-mi ajut fetita!

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Diana
Soldat

Mesaj de Diana »

andreea,esti bine venita la noi si te primim cu mare caldura,insa nu stiu daca e posibil. noi nu santem din Buc., santem din Teleorman, mai precis:com Piatra,la o distanta de130km,fata de Buc.Razvan, a cautat mai devreme programulsi mi-a spus ca a descarcat unul ,dar e incomplet.mi-a promis ca -l va face pana la urma.in leg cu microfonul si sistemul audio, nu sant probleme.i-am povestit Matildei despre voi toti,acesti oameni cu suflet de aur. era atat de fericita...........nici nu pot descrie.cand este bucuroasa,ridica capsorul mic ,privirea o indreapta in sus si mareste ochisorii,incat iti da impresia ca te priveste in ochi.pe moment simt ca respiratia mi se opreste,asteptand sa-mi zica ca nu visez.
mama matildutei,luptam sa putem citi lumina interioara,sa putem trece prin intuneric!
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Iti trimit eu programul pe mail, complet.
Numai bine,
Andreea
Diana
Soldat

Mesaj de Diana »

mii de multumiri Andreea! si daca esti vreodata in trecere prin Teleorman, te rog ,nu ezita sa ne onorezi c-o mica vizita.TOATE CELE BUNE SI LA TINE!
mama matildutei,luptam sa putem citi lumina interioara,sa putem trece prin intuneric!
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Am verificat acum dimensiunea kitului de instalare si e prea mare pentru a fi trimis pe mail, insa il puteti descarca de aici. In pagina aceea dati click pe butonul Download now.
Pentru orice alte probleme tehnice, nici macar nu e nevoie sa vin pana in Teleorman. Putem folosi serviciul nostru de asistenta tehnica prin VNC. Pe scurt, dupa ce va instalati 2 programe (aveti in pagina instructiunile), eu ma pot conecta la computerul dv, pot vedea tot ce e pe monitor si pot sa manevrez totul ca si cum as fi chiar in fata calculatorului.
Numai bine,
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Ma bucur mult cand pot sa ajut. Eu am 17 ani, si, odata, am primit si eu tot ce aveam nevoie, din cauza ca nu stiam surse de unde sa fac rost de aceste lucruri. Este adevarat ca aveam pe atunci doar 7 ani, ooo da, ce vremuri. Dar nu vreau sa spun despre mine mai mult, deoarece nu este interesant cum eram eu, ce faceam. Ma bucur mult sa ajut si atat. Insa ma bucur sa imi fac si prieteni noi, iar cu ajutorul Pontes-ului, pot sa spun ca mi-am facut noi prieteni.
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Ii urez mult succes Matildei! In legatura cu Skype-ul, daca nu va pricepeti, pot sa va ajut eu sa il instalati prin telefon. Tot lafel si cu descarcarea lui de pe internet. Imi pun mai jos numerele de telefon la care pot fi contactat. M-as bucura daca ati avea un telefon fix, ori daca este mobil sa fie Cosmote. As fi vrut eu sa va contactez, dar nu am vre-un numar de telefon. Eu cum am mai spus, imi dau numerele de telefon, dar ar fi mai bine, daca alegeti aceasta optiune, a telefonului, sa imi dati numarul de telefon al Dumneavoastra prin e-mail, ca sa nu fiti sunata eu stiu de cine. Mie nu imi pasa cine ma suna, eu am un principiu. Cine suna aiurea, are minute, bani de consumat, asa ca eu ii fac placerea, eventual redirectionandu-i numarul catre mesageria vocala. Asadar, uitati numerele de telefon la care pot fi contactat: telefon mobil 0767801937, telefon fix UPC 0338102369. Ma puteti suna cand doriti. Cu cea mai mare placere va ajut. Adresa mea de e-mail este:
computer.fast@gmail.com
iar un id de Yahoo la care pot fi contactat eventual, este computer.fast
Diana
Soldat

Mesaj de Diana »

pt. Cristina Vuscan:am instalat skyper-ul,asteptam sa ne dati accept cand va contactam.
Elis
Soldat

Mesaj de Elis »

Diana, ma bucur si eu mult de tot ca ne-ai scris si-ti spun bun venit in Forumul Pontes! Eu pot sa va trimit tot felul de materiale audio, pe CD, cantece, povesti etc. Avem si un DVD cu piese de teatru radiofonic pentru copii, inregistrate cu mare migala de un coleg nevazator. Trebuie sa te pun in legatura si cu fundatia Light into Europe, din Bucuresti, care o sa-ti poata da multe materiale si obiecte adaptate pentru nevazatori.
Trimite-mi adresa ta si nr. de telefon pe mail:
elispintilie@gmail.com
Nr. meu de telefon e 0729897193.
"Pot totul prin Hristos!" - Sf. Pavel
Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

bunazioa ma numesc ludmila si sunt o noua utilizatoare a forumuli pontes si asi dori sa o rog pe doamna diana sa imi dea si mie mai multe detalii cum ar fi in ce scoale invata matilda ca asi dori sa ai ofer cateva punctatoare ca am mai multe si nu am ce face cu ele le ofer cu cea mai mare placere va multumesc anticipat cu stima si respect ludmila.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut, Ludmila!
Scoala este cea din Bucuresti.
Numai bine,
Andy
Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

salut andreea stii cumva scoala se numeste austrului
a si eu am invatat acolo si vreau sa vad daca e acolo
casa o gasesc mai repede mersi mult
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Aia ar trebui sa fie, din cate stiu nu-s mai multe in Bucuresti.
Andy
Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

salut
asi dori sa stiu si eu cum asi putea lua legatura cu mama matildei va multumesc anticipat ludmila.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Cauta pe Skype Nedelus-Pantu-Matilda-Alexandra. Numai ca nu stiu daca o prinzi pe skype, n-am vazut-o deloc online in ultima vreme.
Andy
Ludi
Sergent

Mesaj de Ludi »

salut andreea
am incercat sa ai caut id lui matilda de scaip dar nu il gaseste alta adresa mai stii sau poti sa imi dai adresa ta de mess casa vorbesc personal cu tine?
multumesc anticipat ludmila.
Scrie răspuns