Vreau sa fiu mare vedeta

Accesibilitatea vietii de zi cu zi in cazul nevazatorilor

Moderator: Manu

Felicians
Caporal

Vreau sa fiu mare vedeta

Mesaj de Felicians »

no servus
Ba fratilor am vrut sa va zic despre emisiunea aia de la antena 1 da nu stiu sigur unde s-ar nimeri la probleme legate de persoanele cu dizabilitati sau la persoanele cu dizabilitati si locurile de munca drept urmare mam gandit ca e mai bine la accesibilizare.
Sa stiti ca luneaa seara este oo emisiune numita vreau sa fiu mare si o concurat lunea trecuta un copil nevazator de la scoala de la buzau si sa calificat pentru finala din 4 martie. Urmariti-o ca i tare baiatul. Cred ca il cheama eduard. Hai ca vam lasat ca ma asteapta caloriferul sufletului meu la masa.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Si ce face baietelul? Canta? Asta e foarte bine, pacat ca nu am televizor pe aici.
Oricum, daca e sa vorbim despre emisiuni la televizor si despre nevazatori in ele, chiar acum cateva saptamani a fost chiar domnul Tautu in persoana (doar toti nevazatorii il stiu) la Surprize... A fost invitat de directorul Liceului pentru Deficienti de Vedere, Silviu Vanda. I s-a dat domnului Tautu si un calculator. De emisiunea asta imi pare rau ca am pierdut-o, de fapt de secventa din emisiune.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
MateLajos
Sergent major

Re: Vreau sa fiu mare vedeta

Mesaj de MateLajos »

Vezi cum esti? Dezinformezi! Dati-l afara, e un intrus! E duminica seara la opt jumate pe Antena1! Glumeam mai, sa nu te supari!!!
Va salut!
Luisito[quote="felicians"]no servus
Ba fratilor am vrut sa va zic despre emisiunea aia de la antena 1 da nu stiu sigur unde s-ar nimeri la probleme legate de persoanele cu dizabilitati sau la persoanele cu dizabilitati si locurile de munca drept urmare mam gandit ca e mai bine la accesibilizare.
Sa stiti ca luneaa seara este oo emisiune numita vreau sa fiu mare si o concurat lunea trecuta un copil nevazator de la scoala de la buzau si sa calificat pentru finala din 4 martie. Urmariti-o ca i tare baiatul. Cred ca il cheama eduard. Hai ca vam lasat ca ma asteapta caloriferul sufletului meu la masa.[/quote]
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Salut, si ce s-a intamplat cu baietelul de la emisiunea "Vreau sa fiu mare vedeta"? A urmarit cineva emisiunea, ca as fi curioasa daca a castigat. Despre domnul Tautu am auzit si eu ca a fost la emisiunea Surprize-Surprize si-mi pare si mie rau ca nu am urmarit-o, dar din pacate nu pot suferi emisiunile de enul asta, asa ca ratez de fiecare data cand e cate o chestie de genul asta.
A, si voiam sa te salut in mod special Lajos, desi cred ca deja ai uitat de cand ai raspuns la mesajul asta.
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Asa senil ma sti tu pe mine? Sa sti ca finala emisiunii "Vreau sa fiu mare" e Astazi seara pe Antena 1 si, nu-i asa, ii vom tine pumnii baietelului![quote="carment"]Salut, si ce s-a intamplat cu baietelul de la emisiunea "Vreau sa fiu mare vedeta"? A urmarit cineva emisiunea, ca as fi curioasa daca a castigat. Despre domnul Tautu am auzit si eu ca a fost la emisiunea Surprize-Surprize si-mi pare si mie rau ca nu am urmarit-o, dar din pacate nu pot suferi emisiunile de enul asta, asa ca ratez de fiecare data cand e cate o chestie de genul asta.
A, si voiam sa te salut in mod special Lajos, desi cred ca deja ai uitat de cand ai raspuns la mesajul asta.[/quote]
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Baietelul de care s-a discutat pe acest topic a castigat finala, plecand acasa cu 10.000 euro. Am vazut si eu finala, are o voce buna pustiul, desi poate nu chiar cea mai buna din concurs (din punctul meu de vedere ar fi cam al doilea sau al treilea, dar eu nu-s critic de muzica). Oricum, a cantat bine.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Ok, ma bucur tare pentru baietel. Sper ca totusi juriul nu a fost ispitit sa-i dea premiul doar pentru ca nu vede.
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Ba tare ma tem Carmen ca asa a fost, dimpacate. Subscriu ideii Andreiei si spun ca a fost cam al treilea ca valoare.
carment scrie:Ok, ma bucur tare pentru baietel. Sper ca totusi juriul nu a fost ispitit sa-i dea premiul doar pentru ca nu vede.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Dinspre partea mea s-a vazut ca o forma de discriminare pozitiva. Pustiul canta bine, dar si-a ales piese mai usurele si pe alocuri interpretarea mi s-a parut ca n-a fost chiar cum ar fi trebuit sa fie. Mi-a placut, dar nu grozav. Altii mi s-au parut mai buni, dar probabil ca nu a contat doar vocea. Sub acest aspect, finalul emisiunii a fost previzibil.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Mda, ne tot ferim de discriminare, dar din pacate se produce si reversul ei, adica discriminarea pozitiva, care nici asta nu prea ar fi de dorit, dar ce sa faci, oameni-s impresionabili si asa mai departe. Pacat pentru cei care au fost mai buni decat el. Dar oricum, felicitari si pentru baietelul acesta, ca a avut si el un mare merit ca a ajuns totusi pana aici. Dar cum il cheama? Caoar e vedeta si noi ii zicem intr-una baietel :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Eduard Leanca il cheama. Traiasca google ca altfel tot baietel ii ziceam si de acum incolo.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Mama! da repede te misti. Apropo, voiam sa te felicit ca am vazut ca si pe forumul de la www.limbalatina.ro raspunzi chiar mai repede ca Manu, si dai raspunsuri bine documentate :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Pai e normal sa ma misc repede, programator fiind am calculatorul deschis cam tot timpul si tot prin jurul lui stau si cand nu sunt la serviciu. Asta nu se cheama dependenta, nu-i asa?! :)) Plus ca eram cu forum.pontes.ro deschis.

Cat despre raspunsurile de pe www.limbalatina.ro, secretul bunei documentari e google, eu nestiind boaba latineste - ma rog, in afara de maximele uzuale. Ma joc si eu de-a tehnicul de forum pe acolo :)

Andreea
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Da te joci chiar bine :). Despre Imprimanta braille unde ai citit? Poti sa-mi trimiti si mie link-ul, ca am alcatuit un mic anunt pentru campania aia de strangere de fonduri, si sa nu pun informatii invechite referitoare la pret.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Am postat link-ul in topicul despre imprimanta Braille: http://forum.pontes.ro/viewtopic.php?p=74#74
Hehe... tocmai adminul de forum e off-topic acum :)
Scrie răspuns