Hobby

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Viata ce o pasiune!Frumos exprimata!.Multumim.
Din pacate eu am inceput nepotrivit topicul si de aici problemele.Acest forum a devenit pentru mine un hobby.Ce altele avem?
Din neatentie din doua mesaje a iesit unul singur si apoi ...avalansa.O seara buna tuturor!decebal
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Este foarte bine Carment. Dar oare ce inseamna cand cineva posteaza mesaje peste mesaje? Hai sa scriem toti cateun ok la mesajele postate. Abea poate castigam si noi un cardreader. Vad ca imi pierd timpul degeaba pe forum si, aiurea. N-are rost. Sunt lucruri mai importante de facut, mai de pret. Forumul in niciun caz. Iti fura tot timpul si, macar daca ar fi cu folos. Este normal Decebal sa fie Carmen o Doamna, cand este vorba de ce vrei tu sa spuna. Intr-un cuvant, sa ne vedem cu totii de treburile noastre si, larevedere forum.pontes.ro. Cand te vei mai schimba, mai dam si noi pe aici.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Of, of...Dragii mei, ce frumos ar fi daca, asa cum din 2, 3 mesaje s-a ajuns la o chestie nu tocmai placuta, acum din 2, 3 mesaje sa se ajunga la ceva mai placut. Nu cred ca este greu...Ce a fost, a fost...S-au inteles niste lucruri gresit, poate unii s-au infierbantat mai mult si apoi au regretat.
Nu imi doresc sa plece Emanuel de pe forum, in niciun caz. Va rog mult de tot, din tot sufletul meu, sa fie toate bine! :) :) :)
Ar fi frumos si chiar m-as bucura sa aud ca Emanuel si Decebal s-au imprietenit.
Cand buletinul numara inainte si tu numeri inapoi, spui ca viata e frumoasa si e pacat sa nu fie asa si sa nu ne-o facem unii altora frumoasa.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut, prieteni!
Hai sa terminam odata cu atitudinea asta de copii mici, de "m-am suparat, imi iau jucariile si plec!". Suntem aproape toti adulti aici, iar cei care nu-s inca majori nu mai sunt nici copii de gradinita. Avem deja alte asteptari unii de la altii. Cum nu-i convine unuia ceva, cum, gata: "Adio Pontes, adio forum, plec, adio, lume cruda!". Hai sa ne comportam matur si sa incercam sa ne solutionam problemele civilizat si nu anuntandu-ne, cu surle si trambite, plecarea. Gata, hai sa nu mai tot stigam "lupul, lupul!", macar pentru ca atunci cand va fi lupul cu adevarat, nu ne va mai crede nimeni.
Pentru diferende pe care nu le puteti rezolva pe cale amiabila, puteti cere interventia moderatorului sau a administratorului, care va incerca sa aplaneze conflictul in masura in care e de competenta lui.
Numai bine,
Andreea
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

Salut Emanuel!
Inainte de orice ,imi cer scuze daca te-am facut macar o clipa sa crezi ca fac pe desteptul cu tine sau cu oricine altcineva pe aici.Totodata regret ca nu ti-ai dat seama ca te-am provocat la o discutie legata de fotbal ca unui "senior"pe forum. Iar ce a urmat nu isi avea locul aici din vina mea caci am uitat sa schimb topicul.Asa ca va propun sa trecem pe Despre site si forum si sa lasam acest topic in grija administratorului ce poate sa lase aici doar subiecte de gen hobby.Hobby-ul meu nu e sa ma cert e sportul. Si viata asa cum a" zugravit_o"black.Ca pentru Emanuel radio si IT .Daca nu mai e valabil sa vorbim prieteneste hai sa vorbim omeneste.Imi cer scuze din nou ca te-am suparat dar te asigur de respectul meu pentru activitatea ta.Am sa revin si pe Despre forum dar mai tarziu.Salut,toate bune.decebal.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Ce pot sa spun, ar fi interesant de aflat ce hobby are fiecare.
Scrie răspuns