Primul numar este 450. Mai are rost sa continuam cu alte seturi de numere sau dau eu regula si trecem mai departe? Criscristina.vuscan scrie:Al treilea numar era 240.
Acum numarul din mijloc este 222 iar al treilea numar este 216.
Care este primul numar? Cris
Ce numar veti inscrie ?...
Moderator: Manu
Nu cred ca are sens sa continui cu alte seturi de numere, dar mai lasa sa ma mai gandesc, daca vrei, te rog. Abia acum am aterizat de la mare si te rog sa ma crezi ca acolo numai de problema asta nu mi-a ars. Poti propune o alta problema, daca vrei. Am observat ca la seturile de pana acum suma cifrelor ce compun numerele situate in prima si a 3-a coloana este aceeasi. Are asta vreo importanta?
Nu, nu eu am compus-o... Eu doar am prelungit-o... Atentie la legatura care exista intre cele trei numere dintr-un set! Si e destul de vizibil acest lucru la ultimul set, sau cel putin asa speram, mai ales ca are si o conotatie mistico-religioasa... Criscarmen scrie:Buna gluma! Tu ai compus problema asta?
Ma termina cu totul. Adica vrei sa ma las batuta, nu? Si eu nu si nu!
Adica sa fiu cu logica la pamant? Manu ce parere are???
-
- Colonel
Conotatia o fi 450+216 = 3 ori 222 = 666?
Trecand peste mistica, numarul din mijloc se obtine impartind la 3 suma celorlalte doua numere care il incadreaza.
Daca si-a bagat Aghiuta coada, era oarecum normal ca tocmai eu sa gasesc un raspuns, nu?
Andy
Trecand peste mistica, numarul din mijloc se obtine impartind la 3 suma celorlalte doua numere care il incadreaza.
Daca si-a bagat Aghiuta coada, era oarecum normal ca tocmai eu sa gasesc un raspuns, nu?
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători