Radio Pontes, un radio care ne "uneste"
Moderator: Manu
-
- Maior
-
- Colonel
Salut!
Calmati-va. Ne-am plictisit cu totii de atacuri, ne-am plictisit de dramatizarea unei situatii de doi lei. Hai sa ne concentram pe chestiuni constructive.
Numai bine,
Andy
Calmati-va. Ne-am plictisit cu totii de atacuri, ne-am plictisit de dramatizarea unei situatii de doi lei. Hai sa ne concentram pe chestiuni constructive.
Numai bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Buna ziua! Ascult cu mare placere unele emisiuni ale postului radio pontes:
Nostalgic Online, Duminica spre luni, Şlagăre la timpul trecut, Opera pentru toti, Clasic Online, Floare de vartej, Ce se aude cu filmul, Poveşti cu cântec, Jaws pe net, Gothic Night (mai putin melodiile rock mai dure ), Broadcast music, Puterea terapiei muzicale.
Vacanta placuta si sa va intoarceti cu forte proaspete. Imi vor lipsi foarte mult emisiunile mele preferate!!!
Nostalgic Online, Duminica spre luni, Şlagăre la timpul trecut, Opera pentru toti, Clasic Online, Floare de vartej, Ce se aude cu filmul, Poveşti cu cântec, Jaws pe net, Gothic Night (mai putin melodiile rock mai dure ), Broadcast music, Puterea terapiei muzicale.
Vacanta placuta si sa va intoarceti cu forte proaspete. Imi vor lipsi foarte mult emisiunile mele preferate!!!
-
- Maior
-
- Colonel
Atunci nu o mai continua si tu. Dezgropi tu un mort. Dezgroapa altul un mort. Mai dezgropi tu unul. Dezgroapa si el. Si pana seara ati dezgropat tot cimitirul.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Maior
Buna, Emanuel, aceste discutii nu fac decat sa ma intristeze. Mai copile...Dar eu nu am spus ca nu voi mai asculta Radio Pontes. Eu nu sunt singura ascultatoare a acestui post. Si apoi, nu pot sa ascult toate emisiunile, ar trebui ca viata mea sa insemne doar Radio Pontes, ceea ce este imposibil. De exemplu, nu am mentionat emisiunea lui Sorin, care sunt convinsa ca are valoare, dar pur si simplu nu sunt pasionata de jocuri si IT. Am cateva emisiuni preferate, dar asta nu inseamna ca celelalte nu or fi bune. Gusturile nu se discuta. Ceea ce mie imi place, se poate foarte bine ca altuia sa nu-i placa si invers. Chiar nu am nimic personal cu Alin si cu emisiunea lui. Nu am reusit sa o ascult decat de foarte putine ori. Este adevarat ca unele emisiuni nu le mai ascult, dar asta din pricina unor principii pe care le am. No coment! Am dreptul de a alege ce sa ascult!
Vacanta frumoasa tuturor realizatorilor emisiunilor. Cel mai usor este de criticat. Cred ca daca fiecare s-ar stradui sa-si faca emisiunea cu pasiune, daruire, seriozitate, respect, ar fi un radio cu adevarat super. Imi place coliva, dar nu vreau sa o mananc la inmormantarea postului de Radio Pontes. Vreau sa apuc sa sarbatoresc si 1 an de emisie si 2, 3,...10, etc. ani de emisie si de fiecare data sa ma bucur de aceste emisiuni, cat si de cele speciale, sa le astept cu nerabdare. Si pana acum au fost emisiuni pe care le asteptam cu multa nerabdare. Eu una mi-am facut prieteni printre realizatorii unor emisiuni, cel putin asa ii consider eu, nu stiu daca si reciproca este valabila. Am cunoscut oameni deosebiti cu care imi face o deosebita placere sa discut si daca nu era Radio Pontes, nu cred ca as fi avut ocazia asta. Fiecare om are o comoara de calitati, trebuie doar rabdare sa le descoperim.
Multumesc inca o data tuturor realizatorilor acestui post de radio. Daca au fost greseli, se pot corecta, nu-i asa? Bunavointa sa fie! Imi cer scuze daca prin vorbele mele am suparat sau jignit pe cineva. Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de viata asta care este atat de scurta...Cearta este buna cand neaparat este urmata de impacare.
O luna va trece foarte greu pentru mine, dar voi astepta cu nerabdare sa vina 1 septembrie!!! Va multumesc mult pentru timpul pe care il rapiti din viata voastra pentru a-mi face o placere sa va ascult!
Vacanta frumoasa tuturor realizatorilor emisiunilor. Cel mai usor este de criticat. Cred ca daca fiecare s-ar stradui sa-si faca emisiunea cu pasiune, daruire, seriozitate, respect, ar fi un radio cu adevarat super. Imi place coliva, dar nu vreau sa o mananc la inmormantarea postului de Radio Pontes. Vreau sa apuc sa sarbatoresc si 1 an de emisie si 2, 3,...10, etc. ani de emisie si de fiecare data sa ma bucur de aceste emisiuni, cat si de cele speciale, sa le astept cu nerabdare. Si pana acum au fost emisiuni pe care le asteptam cu multa nerabdare. Eu una mi-am facut prieteni printre realizatorii unor emisiuni, cel putin asa ii consider eu, nu stiu daca si reciproca este valabila. Am cunoscut oameni deosebiti cu care imi face o deosebita placere sa discut si daca nu era Radio Pontes, nu cred ca as fi avut ocazia asta. Fiecare om are o comoara de calitati, trebuie doar rabdare sa le descoperim.
Multumesc inca o data tuturor realizatorilor acestui post de radio. Daca au fost greseli, se pot corecta, nu-i asa? Bunavointa sa fie! Imi cer scuze daca prin vorbele mele am suparat sau jignit pe cineva. Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de viata asta care este atat de scurta...Cearta este buna cand neaparat este urmata de impacare.
O luna va trece foarte greu pentru mine, dar voi astepta cu nerabdare sa vina 1 septembrie!!! Va multumesc mult pentru timpul pe care il rapiti din viata voastra pentru a-mi face o placere sa va ascult!
-
- Maior
Stiu carmen ca nu esti singura ascultatoare de Radio Pontes si ca nu vei mai fi. Sunt convins de acest lucru. Ma enerveaza oamenii ce te privesc de sus, cand in definitiv, esti lafel de egal cu ei. De asta cat voi fi, nu voi inceta sa le arat ca pot si eu trai ca ei, pot si eu face lucruri ca ei si ca, la fel ca ei, si eu am un inceput. Mandria prosteasca, nu-i buna. Daca orice om ar incepe sa se laude cu ceea ce a facut ironizandu-i pe ceilalti, incercand sa ii murdareasca de noroi spunand ca, uite ma, pe cand eu incepeam sa progresez in acest lucru, tu erai cu biberonul in gura, asta ca sa citez un post de pe forum. La ce iti foloseste ca inaintea tuturora poate, tu ai fost acela ce a inceput un lucru? In ultima zi de viata si dupa ce n-o mai ai, ce iti ramane? Cu ce te ajuta lauda ta? Nu cumva aceasta, inloc sa iti aduca un bun renume, din contra, ti-l pateaza? Ce ar fi fost daca Bill Gates de exemplu, ar fi inceput sa se laude cu fondarea Microsoft si sa isi umileasca apropiatii lui prieteni, sau, banalele fiinte cu care discuta? Din asta reiesea un singur lucru. Oamenii, nu-i mai agreau serviciile, si chiar pe el. Este un tip foarte rece, dur, dar a stiut intotdeauna sa fie om. A fii om, este lucru mare. Apreciez sinceritatea, lucrurile spuse pe fata, fara ocolisuri. Dar urasc tot ce inseamna atac indirect. Cand ai ceva, cu cineva, spune-i in fata, ce si cum. Desigur, poate multi sunt atat de mandrii, incat isi zic: "Cum sa fac eu asa ceva! Nu, mai bine lovesc in continuare, lasa, ca nu-i nici primul, dar nici ultimul ce o pateste." Trebuie mereu sa spunem totul asa cum este, indiferent de consecintele vorbelor noastre. Totusi, sa ne mai gandim ca, s-a dus timpul cand oamenii nu mai erau egali, cand unul stapanea peste altul, ca sa il faca nenorocit. Regimurile trecute au trecut. De ce noi sa fim aceea care sa le reinviem? De ce sa fim marginalizati din cauza acestei conceptii invechite a noastra? Nu ne este destul faptul cum ne privesc ceilalti, cu superioritate? In concluzie, spune tot ce ai de spus, descarca-te, supara-te pe celalalt, dar trebuie sa stii sa treci cu vederea. Altfel, jumatate din literatura tarii ce ne reprezinta, va fi o literatura plina de greseli, insulte, barfa prosteasca, interese, intrigi prostesti si neintelegere intre oameni.
-
- Maior
Buna Carmen! Ai perfecta dreptate. Poti asculta Broadcast Music si in aceasta duminica, tot de la 14, la 19. Voi posta propunerile voastre pe forum, pentru a le vota, vineri, ca sa se stranga cat mai multe. Puteti propune toti, asa cum faceati deobicei. Cu aceasta ocazie, vreau sa va spun ca de la ora 18:30, pana la ora 21, in locul emisiunii Puterea Terapiei Muzicale, veti asculta un program pe placul vostru alcatuit sper, un program de muzica clasica, instrumentala. Totul isi va pastra tema emisiunii, Terapia. Va astept!
Ma bucur, Emanuel! Imi place foarte mult clasica, desi eu nu o ascult in scop terapeutic.
Uite cat de distrata sunt, ca am uitat de Albert, care stie sa selecteze melodii foarte frumoase si care a fost foarte cooperant atunci cand am vrut sa fac niste surprize! Cu aceasta ocazie ii multumesc foarte mult.
Uite cat de distrata sunt, ca am uitat de Albert, care stie sa selecteze melodii foarte frumoase si care a fost foarte cooperant atunci cand am vrut sa fac niste surprize! Cu aceasta ocazie ii multumesc foarte mult.
-
- Maior
-
- Maior