Pregatire de configurare a postei electronice G-Mail
Moderator: Manu
-
- Maior
Pregatire de configurare a postei electronice G-Mail
Am si eu nevoie de o mica informatie, daca poate cineva sa mi-o dea. Am nevoie de a configura un cont de e-mail de pe gmail.com, si trebuie din setarile contului, sa marchez ceva, pentru a se putea descarca e-mail-urile si cu un alt client, cum ar fi de exemplu Outlook Express. Ce trebuie bifat de pe acolo si unde se gaseste aceasta setare? Am mai facut asta acum mult timp, cred ca cu vreo 2 ani si am uitat cum se facea. Multumesc mult tuturor si astept raspuns.
-
- Colonel
Salut!
Ca sa poti folosi POP3 sau IMAP la gmail trebuie sa le activezi. Mergi pe linkul Settings, apoi pe Forwarding and POP/IMAP, iar de acolo bifezi butonul radio Enable POP for all mail. Dupa care dai enter pe butonul Save Changes.
Succes,
Andy
Ca sa poti folosi POP3 sau IMAP la gmail trebuie sa le activezi. Mergi pe linkul Settings, apoi pe Forwarding and POP/IMAP, iar de acolo bifezi butonul radio Enable POP for all mail. Dupa care dai enter pe butonul Save Changes.
Succes,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
- Manu
- General de divizie
Apropo de @gmail.com, acum se fac conturi simplu, fara invitatii? Poate ca mi-as face si eu unul daca tot merge bine SMTP si POP3.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Maior
Manu, nu stiu daca nu mai sunt cu invitatii aceste conturi, dar, te invit eu daca ai nevoie. Insa, chestia cea mai extraordinara, este aceea ca se poate sa citesti tu singur acel cod imagine, cu toate ca la Google puteai si fara sa citesti, ca implementasera ei chestia aia audio, cu acea tanti, care citea cifre si tu trebuia sa le scrii, dar trebuia sa fii atent, ca pentru a nu se putea falsifica, ei pusesera multe voci pe langa ea. Insa acum, daca folosesti firefox 3, poti citi singur aceste coduri. Intrati pe link-ul de mai jos si instalati-va suplimentul urmator, pentru Firefox 3.0:
webisum
webisum
-
- Maior