Excursie vara asta dupa licente si alte examene...?

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Ovidiu_T
Plutonier

Mesaj de Ovidiu_T »

ovi, ziceai tu de baisoara cum ca ar fi in jun de 16 ron de persoana. poti sa te interesezi sa afli mai multe detalii (locuri disponibile, perioada in care e libera cabana)?
am sa ma mai gandesc si eu la variante alternative de locatii.
mihai[/quote]

Acolo are ceva pile doamna profesoara Marc
maine sau vineri daca o intalnesc o voi intreba, iar
daca poate o voi ruga sa ne ajute sa rezolvam
asta pentru ca acea cabana se ocupa doar cu pile si destinata celor care sunt angajati ai Electrica.
Ovi
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Wow! Care mai este pasionat de fulgere? Ca eu sunt! Si tu esti Andi? Asa da excursie! Vreau!
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Fulgere... da. Clar da. In special fotografia de fulgere. Mai ales ca aparatul tine bine la asa ceva.
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

Ce bine ca am gasit si eu cu cine discuta! Chiar ma bucur! Imi plac mult aceste fenomene ale naturii si imi place sa aflu lucruri noi despre ele. De oraje, ce zici Andi?
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Spectaculoase prin modul in care se ramifica. Totusi, si mai spectaculoase sunt fulgerele globulare, chiar daca probabilitatea de a le vedea e mica.
Andy
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Mie-mi spui ca probabilitatea e mica? Cel putin din punctul meu de vedere... Cris
Emanuel.Selaru
Maior

Super Andi! Vad ca si tu ai cunostinte vaste despre asa ceva! Este suuper! Credeam ca am eu ceva probleme de ma pasioneaza asa ceva, dar vad ca-i ceva normal.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Nu pot sa spun ca am cunostinte vaste daca stiu cateva tipuri de fulgere, stiu cum se produc si ceva din fizica lor :) Ce pot spune e ca imi plac si sper sa reusesc sa le si fotografiez la un moment dat.
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

Stai linistita, ca nu stiu nici eu asa de multe, dar citesc mult despre ele. Referate, chestii luate din reviste, ohooo, multe. Nu stiu cum se face ca, chiar in momentul in care am scris, acum, a trasnit. Pe aici este foarte frumos. Ploua si sunt fregvente descarcari electrice. Este si foarte inorat. Dupa prognozele de:
aici
De la link-ul Buzau, ar fi trebuit sa fie furtuna, dar nu este. Eee. Am nervi. :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Revin cu detalii despre excursie: va fi la Belis, cel mai probabil de pe 10 august, vreo 5-6 zile. Ii rog pe toti cei care pot veni sa ma anunte pe forum, mail sau telefon pana vineri dimineata, ca sa am numarul total de oameni si sa pot cauta cazare.
Numai bine,
Andreea
Scrie răspuns