Broadcast Music, editia din 22.06.2008

Concursuri, comentarii, informatii

Moderator: Manu

Încuiat

Voteaza powerplay-ul pentru editia din 22.06.2008, a emisiunii Broadcast Music, ori propune chiar tu o melodie!

Chestionarul s-a închis pe data de 24 Iun 2008, 12:07

ABBA - The winner takes it all
0
Niciun vot
Avantgarde - voce de ciocolata
2
40%
Florin Bogardo & Stela Enache - ani de liceu
2
40%
Maria Gheorghiu - cum a fost
0
Niciun vot
RBD - Inalcansable
0
Niciun vot
The Doors - Riders on the Storm
1
20%
Am o alta propunere
0
Niciun vot

Voturi totale: 5

Emanuel.Selaru
Maior

Broadcast Music, editia din 22.06.2008

Mesaj de Emanuel.Selaru »

O noua editie de Broadcast Music a trecut, dar vine alta in schimb! Va rog sa votati melodiile existente in chestionar, ori sa propuneti chiar voi noi melodii pentru a fi alese ca powerplay, pentru editia din aceasta duminica, de la ora 14, pana la 19! Puteti vota am o alta propunere in chestionar, iar dupa aceea sa postati propunerea voastra pe forum, ori sa mi-o comunicati mie pe id-ul meu de Yahoo, sau Skype, computer.fast.
Emanuel.Selaru
Maior

Re: Broadcast Music, editia din 22.06.2008

Va rog pe toti ce veti propune melodii pe forum, sa propuneti direct, sa nu votati am o alta propunere, ci eventual melodia ce ati propus-o, cand aceasta va fi inclusa in chestionar, ori o alta melodie. La viitorul chestionar, voi scoate aceasta optiune.
Emanuel.Selaru
Maior

Re: Broadcast Music, editia din 22.06.2008

Conform voturilor voastre din cursul saptamanii, voturi in numar de 5, melodia ce a castigat titlul de powerplay in aceasta editie este Avantgarde - voce de ciocolata. Multumesc tuturor celor care au participat cu voturile lor.
Încuiat