the savage gamut si ace fire.
Moderator: Manu
the savage gamut si ace fire.
pt cei care iubesc boxul the savage gamut este un joc de box. jocul este abandon ware asa ca este free. in acest joc te vei lupta cu 9 boxeri mai puternici decat tine. daca i invingi pe toti vei deveni campion. o alta parte faina a jocului este redemption. acolo iti vei apara toate titlurile de campion. pt acest joc ai nevoie de reflexe foarte bune pt ca trebuie sa reactionezi repede. mai ales in redemption. in acest joc inainte de a lovi trebuie sa blochezi pumnul sau piciorul adversarului. inainte de a juca jocul va recomand sa cititi cu atentie manualul si sa ascultati sunetele jocului ca sa vedeti care i diferenta dintre un jab si un hooc.
ace fire este un joc care este tot asa cu lupte. nu prea stiu cum se joaca pt ca numa acuma cateva zile l-am luat. mie imi place jocul asta foarte mult pt ca se poate juca online.
puteti lua amandoua jocurile de aici.
puteti lua amandoua jocurile de aici.
- Manu
- General de divizie
La astea merita sa faca o prezentare Sorin la Joystick.
Ce mult ma bucur ca sunt mai multe persoane pasionate de jocuri, in special Sorin si Vali care ne si tin la curent cu cele care mai apar. Exact ce imi doream, sa aflu fara sa trebuiasca sa caut foarte mult.
Ce mult ma bucur ca sunt mai multe persoane pasionate de jocuri, in special Sorin si Vali care ne si tin la curent cu cele care mai apar. Exact ce imi doream, sa aflu fara sa trebuiasca sa caut foarte mult.
Ultima oară modificat 21 Iun 2008, 02:02 de către Manu, modificat 1 dată în total.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Plutonier
Re: the savage gamut si ace fire.
eu nu stiu cum barez loviturile adverse. Ma poate lamurii si pe mine cineva?
valentin scrie:pt cei care iubesc boxul the savage gamut este un joc de box. jocul este abandon ware asa ca este free. in acest joc te vei lupta cu 9 boxeri mai puternici decat tine. daca i invingi pe toti vei deveni campion. o alta parte faina a jocului este redemption. acolo iti vei apara toate titlurile de campion. pt acest joc ai nevoie de reflexe foarte bune pt ca trebuie sa reactionezi repede. mai ales in redemption. in acest joc inainte de a lovi trebuie sa blochezi pumnul sau piciorul adversarului. inainte de a juca jocul va recomand sa cititi cu atentie manualul si sa ascultati sunetele jocului ca sa vedeti care i diferenta dintre un jab si un hooc.