pontes.ro - incarcare
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Da, la Webmaster ma gandeam si, sa fiu sincer... am scris mai mult pentru a fi si cateva astfel de cuvinte pe forum, ca tot ne gaseste Google din ce in ce mai bine, suntem indexati cu peste 2000 de pagini. Mai PR-ul sa ni-l creasca si intram in categoria site-urilor dintre 4000 si 5000 in Trafic. Pentru Page Rank... sper ca smecheria cu intoarcerile catre prima pagina, brusc, a inca vreo cateva zeci de pagini va da bine, ar fi bine sa creasca de la 2 la 3.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Maior
Referitor la viteza de incarcare, dupca upgrade-ul facut de cei care gazduiesc site-ul www.pontes.ro am avut unele probleme in special in legatura cu scriptul meteo.
Astazi am facut unele modificari astfel incat acel script care apare pe prima pagina sa verifice doar din 10 in 10 minute daca s-a schimbat starea vremii in cele 2 orase. Rezultatul e o crestere substantiala in viteza de incarcare a site-ului.
Astazi am facut unele modificari astfel incat acel script care apare pe prima pagina sa verifice doar din 10 in 10 minute daca s-a schimbat starea vremii in cele 2 orase. Rezultatul e o crestere substantiala in viteza de incarcare a site-ului.
-
- Maior
-
- Colonel
Inainte se verifica la fiecare incarcare a paginii. De-asta mergea asa de incet.
Andreea
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
- Manu
- General de divizie
Inainte se uita de fiecare data pe alt server, acum, daca se deschide o pagina de pe www.pontes.ro, scriptul se uita intr-un fisier .txt si ia de acolo datele, daca vede scriptul ca acel .txt nu a fost actualizat de 10 minute, il reactualizeaza. Astfel, doar cine nimereste sa intre chiar cand fisierul nu a fost actualizat, are sanse sa stea un pic in plus.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...