Broadcast Music, editia din 15.06.2008

Concursuri, comentarii, informatii

Moderator: Manu

Votati melodia ce va fi aleasa ca powerplay!

Chestionarul s-a închis pe data de 16 Iun 2008, 14:44

Avantgarde - voce de ciocolata
1
17%
Florin Bogardo & Stela Enache - ani de liceu
1
17%
Maria Gheorghiu - cum a fost
0
Niciun vot
RBD - Inalcansable
0
Niciun vot
The Doors - Riders on the Storm
1
17%
John Lennon - Imagine
2
33%
ABBA - The winner takes it all
1
17%
Am o alta propunere
0
Niciun vot

Voturi totale: 6

Emanuel.Selaru
Maior

Broadcast Music, editia din 15.06.2008

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Cu ceva intarziere, postez mesajul si chestionarul pe care il puteti vota. Puteti insa vota si am o alta propunere, astfel alegand sa va spuneti propria parere, ori sa imi transmiteti mie propunerea voastra pentru powerplay.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Am o alta propunere, de fapt doua: ori Pink Floyd cu Matilda Mother, ori John Lennon cu Imagine.
Andy
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Andreea Neagu scrie:Am o alta propunere, de fapt doua: ori Pink Floyd cu Matilda Mother, ori John Lennon cu Imagine.
Andy
La John Lennon - " Imagine" mă gândeam şi eu să propun, dar pentru ediţia următoare, acum m-am gândit la " Ani de liceu", că tot se termină liceul ( pentru unii).
Ar fi a doua oară când nu aş vota cu melodia propusă de mine, pentru că la drept vorbind, " Imagine " este o melodie mai frumoasă decât " Ani de liceu". :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Eu mai aveam si o a treia propunere, dar o pastrez pentru mai tarziu. E vorba de The Doors - Riders on the storm, piesa de rezistenta pe perioada in care "ma produc" pentru licenta.
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

Andi, trecele tu pe amandoua daca le propui pe amandoua, trecele in chestionar tu te rog.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Le-am adaugat in sondaj.
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

Fiecare poate propune cate melodii vrea, nu-i o limita. Doar se voteaza de catre public.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Evident ca nu-i o limita, insa daca propun 3 melodii odata, e clar ca numai una poate fi powerplay. In schimb, propunand cate o melodie in 3 saptamani diferite, fiecare piesa are sanse de a deveni powerplay. Am lasat Matilda Mother pe mai tarziu, Riders on the storm se potriveste mai bine :D
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

Stiu Andi, la acelasi lucru m-am gandit si eu, dar, fiecare este liber sa propuna ce vrea si cat vrea. Te rog pe tine Andi si pe tine Carmen, sa imi trimite-ti daca se poate melodiile pe care le-ati propus, ca nu le am eu.
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Eu as propune "The Winner takes it all". Cris
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Am adaugat ABBA - The winner takes it all in sondaj. Cris, te rog sa si votezi piesa daca tot ai propus-o.
Andy (fredonand incetisor: The gods may throw a dice, their minds as cold as ice...)
cristina.vuscan

Oi vota, daca-oi sti si cum... Cris
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Cand intri pe pagina acestui subiect ca sa citesti mesajele, mergi cu tab pe butoanele radio corespunzatoare titlurilor de piese, apoi iarasi cu tab pana pe butonul Voteaza pe care dai enter.
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

cristina.vuscan scrie:Oi vota, daca-oi sti si cum...
Daca ai asculta ultimele trei episoade (5, 6 si 7) Jaws pe net, ai afla toate astea, chiar si crearea unui chestionar, sigur ca si modul de votare.
Cel mai usor si repede se ajunge la prima optiune a chestionarului apasand tasta "r" care duce la primul radio-buton.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
cristina.vuscan

Multumesc, sefu'! Voi incerca... Si voi asculta si emisiunile de Jaws pe net, dar in ultimul timp nu prea mi-a mai ramas vreme si pentru asta... Dar voi recupera negresit... Cris
Încuiat