Ziua Copchilului

Urari, discutii cu ocazia zilelor de nastere, onomastice sau alte evenimente
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Bine, bine, si cantecelul.... Cat despre imnul pisicilor... cu alta ocazie, ca ar fi fost aiurea sa le amestecam acum. Ori soareci, ori pisici. :lol:
Andy
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Ultima oară modificat 02 Iun 2008, 21:32 de către Carmen, modificat 1 dată în total.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

La multi ani tuturor copiilor si mari si mici, ca vorba unei prietene, toti suntem copiii parintilor nostrii! :)
Tare draguta felicitarea, dar putin cam "obraznici" copii care au creat-o, ca vorbesc de vin si bere. Fara alcool copilasi, macar de ziua noastra! :)
Pe aici pe unde am petrecut eu 1 iunie nu se stie de ziua copiilor, insa azi m-am bucurat din plin de existenta unui copil in jurul meu. Era un baietel de 9 ani plin de energie si taare dulcic. :D
Cris, pe cand vin acasa poate facem un schimb. Eu te ajut sa inveti italiana, iar tu ma ajuti sa invat la computer ce ai descoperit tu la cursul ECDL. Ce zici?
Si nu in ultimul rand, felicitari Andi si tuturor celorlalti pentru absolvire. ...si uite asa se duce copilaria... :(
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

carment scrie:La multi ani tuturor copiilor si mari si mici, ca vorba unei prietene, toti suntem copiii parintilor nostrii! :)
Tare draguta felicitarea, dar putin cam "obraznici" copii care au creat-o, ca vorbesc de vin si bere. Fara alcool copilasi, macar de ziua noastra! :)
Pardon, copilasii aceia obraznici erau aceia ceva mai trecuti... Ceilalti, din cate stiu eu, sunt mult mai cuminti...
Pe aici pe unde am petrecut eu 1 iunie nu se stie de ziua copiilor, insa azi m-am bucurat din plin de existenta unui copil in jurul meu. Era un baietel de 9 ani plin de energie si taare dulcic. :D
Cris, pe cand vin acasa poate facem un schimb. Eu te ajut sa inveti italiana, iar tu ma ajuti sa invat la computer ce ai descoperit tu la cursul ECDL. Ce zici?
OK, abia astept sa invatam impreuna... Stiu face si chenare de felicitari cu prajiturele, felii de tort, sticle de sampanie, paharele aniversare cu umbrelute, braduti de Craciun, cornete de inghetatam, baloane, etc... Nu e greu de loc, sa stii...
Si nu in ultimul rand, felicitari Andi si tuturor celorlalti pentru absolvire. ...si uite asa se duce copilaria...
Pardon, nu se duce nimic... Depinde de starea de spirit a fiecaruia... Cris
:(
cristina.vuscan

carmen scrie:Eu nu mă pricep aşa bine la surprize, precum Andreea şi Cristina, dar vă trimit toate gândurile mele de bine, vouă, copiilor de toate vârstele, cu toată dragostea mea:
Cleopatra Stratan - "Numar pin'la unu"
http://www.youtube.com/watch?v=v1WFcpc1 ... re=related
Mary Poppins(Julie Andrews) –" Supercalifragilisticexpialidocious"
http://www.youtube.com/watch?v=Rg6vc66f ... re=related
Mary Poppins (Julie Andrews) - "Spoonful of sugar"
http://www.youtube.com/watch?v=U-Qmcvt6 ... re=related
Mary Poppins(Julie Andrews)- "chim chim cheree"
http://www.youtube.com/watch?v=tbbOMuGP ... re=related
Vanessa Mae : "Fantasy on a theme from Caravans"
http://www.youtube.com/watch?v=XTHKQvFB ... re=related
Vanessa Mae - "Cotton Eye Joe"
http://www.youtube.com/watch?v=UUm59nD8 ... re=related
3rei Sud Est - "De ziua ta"
Distracţie plăcută! :)
http://www.youtube.com/watch?v=k7R1vUpY ... re=related
Ce frumos, Carmen... Iti multumesc... Vanesa Mae e o violonista exceptionala... E extraordinara fantezia aceea cu caravana... Inchizi ochii si vezi desertul alb sub cerul de un albastru incomparabil, aerul fierbinte ce vibreaza in caldura torida, plasmuiind Fete Morgana si oaze stralucitoare pe langa care palmierii inalti isi fosnesc aspru frunzele uscate in bataia vantului... Cris
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Şi eu îţi mulţumesc! Îmi place foarte mult cum te-ai exprimat, foarte plastic. Mai să nu o recunosc pe Cris cea cu "hm, hm"! Ştiam eu că eşti o sensibilă, chiar dacă eşti de mate... :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Vin si eu cu un anti-link pentru imaginea din Fantasy on a theme from Caravans. Gheata si zapada din punct de vedere vizual. Ca sunet, doar Vanessa Mae cu The Devil's Trill
Andy
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Andreea Neagu scrie:Vin si eu cu un anti-link
Andy
Te rog, imi spui şi mie cum faci şmecheria asta? Este mult mai estetic!
Nu mă lasa în neştiinţă! :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Scrii asa: [url=linkul la care trimit]text[/url]
Andy
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Să probăm:
Dar ce vă imaginaţi când ascultaţi melodia asta ?
Iupi, merge! Te pup Andreea! :) :) :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Apa. (am ascultat cu monitorul stins, sa vad cat ma duce capul). Lumea reflectata in apa. Este? Nu ma uit la videoclip pana nu-mi confirma careva presupunerea.
Andy
cristina.vuscan

O, nu, tema orientala e evidenta... Inchid ochii si vad un minunat palat imperial de vara... Gradini cu ciresii in floare, frumuseti de portelan in chimonouri diafane ratacind pe aleile gradinii... Apoi, osti straine, probabil mongole, strigand amenintator si adunandu-se sub Marele Zid... Doamne, ce imagini frumoase... Imi aduc aminte de muzica traditionala chinezeasca pe care o ascultam in nestire... Oare unde-as mai putea-o regasi?... Vechile discuri de vinil nu se mai pot asculta decat in imaginatie, poate... Cris
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Off-topic: Ai viniluri? Da-mi-le cand trec pe la tine si iti aduc mp3-uri inapoi.
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Nici eu n-o stiam pe asta cu link-ul scurt. Merci mult, imi este si mie utila.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

cristina.vuscan scrie:O, nu, tema orientala e evidenta... Inchid ochii si vad un minunat palat imperial de vara... Gradini cu ciresii in floare, frumuseti de portelan in chimonouri diafane ratacind pe aleile gradinii... Apoi, osti straine, probabil mongole, strigand amenintator si adunandu-se sub Marele Zid... Doamne, ce imagini frumoase... Imi aduc aminte de muzica traditionala chinezeasca pe care o ascultam in nestire... Oare unde-as mai putea-o regasi?... Vechile discuri de vinil nu se mai pot asculta decat in imaginatie, poate... Cris
Foarte frumos! Ai imaginaţie! :)
Acum să-mi dau şi eu cu părerea. Ce îmi imaginez ascultând melodia asta? O minunată poveste de dragoste în care cei ce se iubesc se admiră unul pe celălalt descoperindu-şi frumuseţea interioară, gingăşia sentimentelor, bucuria de a se reflecta în sufletul persoanei iubite. Apoi, cum cei doi trec printr-o perioadă agitată, în care apar fel de fel de piedici în calea iubirii lor, dar până la urmă dragostea acestora iese biruitoare şi pacea se aşterne iar.
Ai spus că ascultai muzica chinezească? Ceva de genul ăsta?
Scrie răspuns