5000 de mesaje
Moderator: Manu
-
- Colonel
5000 de mesaje
Salut!
Forumul Pontes a atins si depasit 5000 de mesaje. Era de asteptat. Ceea ce nu ma asteptam era sa avem de-a face cu una bucata membru Pontes recidivist in ale miilor de mesaje: autoarea mesajului cu numarul 5000 este Cristina. Si uite asa s-a trecut si de maretul mesaj 5000.
Numai bine,
Andy
Forumul Pontes a atins si depasit 5000 de mesaje. Era de asteptat. Ceea ce nu ma asteptam era sa avem de-a face cu una bucata membru Pontes recidivist in ale miilor de mesaje: autoarea mesajului cu numarul 5000 este Cristina. Si uite asa s-a trecut si de maretul mesaj 5000.
Numai bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Noroc ca nu sunt un moderator chiar asa de scortos. Imi mai arat fatza umana din cand in cand, asa ca bucura-te in voie! E o ocazie speciala, pana la urma. anul trecut pe vremea asta daca aveam suta de mesaje si acum am sarit de 5000. s-a dezvoltat o comunitate, ceea ce e in acord cu... dar sa lasam limba de lemn. 5000 de mesaje intr-un an si jumatate... Super.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Pentru ca ne hotaraseram ca la fiecare cifra rotunda de mesaje divizibila cu 1000 sa dam un premiu, a sosit momentul sa ne apucam de treaba. De data asta, in urma unor discutii la care a participat si admin-ul forumului, Andreea, vom da un Card Reader, dispozitiv care sa citeasca cardurile de telefon, aparate foto etc.. Castigatorul isi va alege daca vrea intern sau extern.
Cate ceva despre procedura de alegere a castigatorului:
Se va trage la sorti un numar intre 4001 si 5000, iar cel care a scris mesajul cu acel numar va castiga premiul.
Pentru a alege numarul acela se va folosi pagina formularului de inscriere membru nou unde exista in prezent un cod de verificare din 4 cifre randomizate. Cand, in urma unor refresh-uri succesive va aparea primul numar incepand cu cifra 4, va fi finalizata alegerea. Pentru ca sa fie sigur ca nimeni nu va considera trisare, alegerea numarului se va face de catre Andreea impreuna cu Campus prin sistemul VNC. Oricine mai vrea sa participe la tragere se va putea conecta la serverul de VNC pentru a asista, dar e nevoie de cineva care vede, cu Jaws nu functioneaza. Oricum, nu cred ca ar suspecta cineva ca nu s-ar efectua in mod corect tragerea.
Numarul castigator va fi anuntat pana cel tarziu sambata, iar apoi de catre Andreea va fi anuntata si persoana castigatoare, cea al carei mesaj are acel numar de ordine - verificare in baza de date a forumului. Detectarea persoanei de catre Andreea va fi confirmata in urma aceleasi verificari si de mine si de Campus, cei care avem acces la acea baza de date de pe server.
Cate ceva despre procedura de alegere a castigatorului:
Se va trage la sorti un numar intre 4001 si 5000, iar cel care a scris mesajul cu acel numar va castiga premiul.
Pentru a alege numarul acela se va folosi pagina formularului de inscriere membru nou unde exista in prezent un cod de verificare din 4 cifre randomizate. Cand, in urma unor refresh-uri succesive va aparea primul numar incepand cu cifra 4, va fi finalizata alegerea. Pentru ca sa fie sigur ca nimeni nu va considera trisare, alegerea numarului se va face de catre Andreea impreuna cu Campus prin sistemul VNC. Oricine mai vrea sa participe la tragere se va putea conecta la serverul de VNC pentru a asista, dar e nevoie de cineva care vede, cu Jaws nu functioneaza. Oricum, nu cred ca ar suspecta cineva ca nu s-ar efectua in mod corect tragerea.
Numarul castigator va fi anuntat pana cel tarziu sambata, iar apoi de catre Andreea va fi anuntata si persoana castigatoare, cea al carei mesaj are acel numar de ordine - verificare in baza de date a forumului. Detectarea persoanei de catre Andreea va fi confirmata in urma aceleasi verificari si de mine si de Campus, cei care avem acces la acea baza de date de pe server.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Colonel
Mai sunt de facut doua completari:
1. daca mesajul castigator va fi al meu sau al lui Manu, tragerea la sorti se reia. Eu sunt admin, iar Manu are deja card reader, asa ca nu participam.
2. va rugam pe toti ca, in cazul in care castigati, sa nu refuzati premiul. Nu are rost sa repetam tragerea la sorti la nesfarsit.
Noapte frumoasa,
Andy
1. daca mesajul castigator va fi al meu sau al lui Manu, tragerea la sorti se reia. Eu sunt admin, iar Manu are deja card reader, asa ca nu participam.
2. va rugam pe toti ca, in cazul in care castigati, sa nu refuzati premiul. Nu are rost sa repetam tragerea la sorti la nesfarsit.
Noapte frumoasa,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Ba, eu totusi m-am gandit sa nu renunt la premiu, ca... nu am card reader extern si poate am noroc, tot imi trebuie unul pentru laptop.
-
- Colonel
OK. Eu m-am bazat pe discutia noastra telefonica. Asadar, completarile sunt:
1) daca numarul corespunde unui mesaj de-al meu, tragerea la sorti se reia
2) va rugam sa nu refuzati premiul
Andy
1) daca numarul corespunde unui mesaj de-al meu, tragerea la sorti se reia
2) va rugam sa nu refuzati premiul
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Nu are de ce sa refuze cineva, doar il poate chiar si da altcuiva. Il dam fortat si gata.
-
- Colonel
Tragerea la sorti s-a incheiat. Mesajul castigator este cel cu numarul 4721, scris de utilizatorul cu ID 864 in baza de date, adica de Emanuel Selaru. Emanuel, ai una bucata card reader premiu. Sa fie intern sau extern?
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Maior
-
- Colonel
Extern o sa fie.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Maior
E super, chiar nu ma asteptam. Si tocmai aveam nevoie de unul si tot amanam cumpararea lui, imi spuneam si eu ca vine 1 iunie si, cine stie de unde-mi vine ceva, ca nu stiu cum, dar pe mine data asta m-a marcat. De fiecare data cand imi doream ceva de 1 iunie, se indeplinea. Nu pot sa inteleg, dar asa a fost sa fie.
-
- Colonel
Tot ce se poate... dar nimic nu e sigur. Ramane de vazut, Vali
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro