Condica Organizatiei Pontes
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Condica Organizatiei Pontes
Pentru ca de acum sa stim cu totii ce se intampla mult mai clar, fiecare ce face, ce vrea sa faca, absolut orice amanunt care se intampla in cadrul organizatiei, a fost creata o condica unde fiecare membru se poate inscrie cu orice activitate, fie ea si de amanunt, pe care a facut-o sau o face in cadrul organizatiei. De exemplu unul face o emisiune la radio, altul si-a pierdut 5 minute cautand o informatie utila, altul a facut condica asta, cineva se ocupa de accesibilizarea magazinelor sau de achizitionarea scanerului si multe, multe altele. Sistemul acesta permite nu numai ca un membru sa poata arata ce face, ci si celorlalti membri sa vada ce se mai intampla. Rog mult sa nu fie treburi din alea inutile cu modestia, prin modestie practic se ingreuneaza uneori lucrurile. Pur si simplu in felul acesta se inregistreaza si un fel de istorie a organizatiei, peste trei ani vom putea foarte usor sa mai vedem ce era demult. Este ceva foarte, foarte util, cu multe efecte secundare pozitive.
Ii multumesc lui Stefan Halus care a lucrat intens la aceasta realizare pe care o vom perfectiona int imp.
Unde pui ca exista in acest fel url-uri cu fiecare membru semnat, iar avand un astfel de link sau o astfel de adresa, mergem direct la acel membru. De exemplu in cazul de fata, numele Stefan Halus scris mai sus este link care duce in interiorul condicii chiar la pagina lui de semnari.
Va rog mult sa va semnati cei care vreti, va ajut eu daca nu reusiti, dar aducand condica la zi, in continuare va fi foarte usor sa mergem constant, sa ne putem orienta in ce activitati sa ne implicam in functie de ceea ce vedem ca se intampla in prezent.
Ii multumesc lui Stefan Halus care a lucrat intens la aceasta realizare pe care o vom perfectiona int imp.
Unde pui ca exista in acest fel url-uri cu fiecare membru semnat, iar avand un astfel de link sau o astfel de adresa, mergem direct la acel membru. De exemplu in cazul de fata, numele Stefan Halus scris mai sus este link care duce in interiorul condicii chiar la pagina lui de semnari.
Va rog mult sa va semnati cei care vreti, va ajut eu daca nu reusiti, dar aducand condica la zi, in continuare va fi foarte usor sa mergem constant, sa ne putem orienta in ce activitati sa ne implicam in functie de ceea ce vedem ca se intampla in prezent.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Colonel
Salut!
Am si eu o sugestie pentru condica: pe langa titlul si descrierea activitatii, sa existe un combo box din care sa se aleaga tipul activitatii (evident, cu varianta "altele" pentru ce nu se incadreaza in niste tipuri predefinite). De ce as vrea sa fie asa: pentru ca as vrea ca, incercand sa-mi fac o echipa de proiect, de exemplu, sa pot cauta in baza de date lista membrilor care s-au ocupat de ceva in domeniul respectiv. Asa am sti mai usor cu cine sa luam legatura cand vrem sa facem ceva si constatam ca nu putem de unii singuri sau ca dureaza mult prea mult daca nu se lucreaza in echipa.
Numai bine,
Andy
Am si eu o sugestie pentru condica: pe langa titlul si descrierea activitatii, sa existe un combo box din care sa se aleaga tipul activitatii (evident, cu varianta "altele" pentru ce nu se incadreaza in niste tipuri predefinite). De ce as vrea sa fie asa: pentru ca as vrea ca, incercand sa-mi fac o echipa de proiect, de exemplu, sa pot cauta in baza de date lista membrilor care s-au ocupat de ceva in domeniul respectiv. Asa am sti mai usor cu cine sa luam legatura cand vrem sa facem ceva si constatam ca nu putem de unii singuri sau ca dureaza mult prea mult daca nu se lucreaza in echipa.
Numai bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Maior
Re: Condica Organizatiei Pontes
Da Manu, este foarte utila condica. Il felicit si eu pe Stefan.
- Manu
- General de divizie
Atunci ar fi bine sa vedem aici care ar fi tipurile de activitati:
Administrare Pontes si legatura cu membri
Site si forum
It
Realizare proiecte, participare la scrierea lor
Entertaiment, divertisment
Altele
Mai spuneti care ar fi si cum sa formulam exact.
O sa facem o pagina de cautari mai complexe, un link de acolo sa se numeasca: Cautare avansata prin condica. Sa se caute cu cuvinte cheie dupa titluri de activitati, dupa descriere, dupa nume, dupa tipul activitatii. Toti acesti parametri de cautare ar da combinati un mod de cautare avansat.
Administrare Pontes si legatura cu membri
Site si forum
It
Realizare proiecte, participare la scrierea lor
Entertaiment, divertisment
Altele
Mai spuneti care ar fi si cum sa formulam exact.
O sa facem o pagina de cautari mai complexe, un link de acolo sa se numeasca: Cautare avansata prin condica. Sa se caute cu cuvinte cheie dupa titluri de activitati, dupa descriere, dupa nume, dupa tipul activitatii. Toti acesti parametri de cautare ar da combinati un mod de cautare avansat.
-
- Maior
-
- Colonel
Elaborare documente
Voluntariat (iesiri cu copii de la LDV in parc, la patinoar etc)
Implicare in gasirea sponsorilor
Voluntariat (iesiri cu copii de la LDV in parc, la patinoar etc)
Implicare in gasirea sponsorilor
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Da, poate ca ar fi bine si categoria asta, eu o inclusesem la Entertaiment / Divertisment, dar, dat fiind faptul ca aici e vorba de participare activa, ar putea fi chiar un tip separat de activitate. Oricum, in timp se vor putea propune si tipuri / categorii noi.