Broadcast music, editia din data de 22.05.2008

Concursuri, comentarii, informatii

Moderator: Manu

Încuiat

Votati va rog ceea ce va place, iar la optiunea propune alt powerplay, va rog sa scrieti pe forum propunerea voastra. Va multumesc tuturor.

Chestionarul s-a închis pe data de 26 Mai 2008, 17:15

Bon Jovi - These Days
1
17%
Maria Gheorghiu - cum a fost
0
Niciun vot
Florin Chilian - zece
4
67%
Am o alta propunere
1
17%

Voturi totale: 6

Emanuel.Selaru
Maior

Broadcast music, editia din data de 22.05.2008

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Pentru editia viitoare, am primit mai multe propuneri de powerplay, pe care vi le supun la vot in chestionar. Decizia va fi luata duminica, ora 13:00. Pana atunci votati!
sanda
Cadet

muzica

Mesaj de sanda »

Buna seara,

Cred ca ar trebui ascultata si formatia BZN care la noi in Romania nu prea a fost ascultata !

Imi plac emisiunile radiolui dumneavoastra si in special cele de miercuri seara "Povesti cu cantec".
Emanuel.Selaru
Maior

Re: muzica

Desigur, orice este bun, orice poate fi ascultat.
Emanuel.Selaru
Maior

Re: muzica

A trecut cu bine o noua editie de Broadcast Music. S-a remarcat ca powerplay melodia lui Florin Chilian - zece primind 80% din voturile tuturor celor 5 persoane ce au votat. Astept propuneri pana joi la urmatorul powerplay. Propunerile voastre, dar si melodiile ce n-au castigat pozitia de powerplay in editia trecuta, vor fi si ele incluse in chestionar. Chestionarul va fi facut joi, iar voturile le astept pana duminica, la ora 13:30, ora la care se vor calcula voturile si melodia cu cea mai multe voturi va fi aleasa ca powerplay. Propunerile de powerplay le astept pe forumul Pontes, la aceasta sectiune, pe id-ul de Messenger computer.fast, dar si pe Skype cu numele de Skype computer.fast, dar si prin SMS la numarul de telefon 0767801937, asta doar pentru cei ce le convine mai mult aceasta solutie.
Încuiat