Broadcast Music

Concursuri, comentarii, informatii

Moderator: Manu

Încuiat

Pentru editia din data de 18.05.2008 a emisiunii Broadcast Music, este propusa spre difuzare ca powerplay, melodia Bella Stella, a trupei Hig Land. Sunteti de acord cu aceasta propunere?

Chestionarul s-a închis pe data de 19 Mai 2008, 12:51

Da, sunt de acord ca sa fie difuzata ca powerplay melodia Bella Stella a trupei Hig Land
4
100%
Nu sunt de acord cu difuzarea ca powerplay a melodiei Bella Stella a trupei Hig Land
0
Niciun vot
Am o alta propunere
0
Niciun vot

Voturi totale: 4

Emanuel.Selaru
Maior

Broadcast Music

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Ca sa dam un aspect mai placut al emisiunii Broadcast Music, m-am gandit ca sa va cer parerea, in legatura cu powerplay-ul editiei. In fiecare editie, va fi propusa o melodie, care va fi, sau nu, aleasa ca fiind powerplay-ul editiei. Veti putea vota melodia respectiva, sau sa propuneti o alta melodie. In caz ca veti propune o alta melodie, propunerea va fi inclusa in chestionar, pentru a fi, sau nu votata. Astfel, va putea cat maimulta lume sa se implice in realizarea emisiunii. Votati va rog chestionarul.
Emanuel.Selaru
Maior

Re: Broadcast Music

Va multumesc tuturor celor 4 persoane ce ati votat in chestionar! Astept pana joi propunerile voastre in legatura cu urmatorul powerplay. Astept propunerile voastre pe id-ul de Skype computer.fast, pe Yahoo cu acelasi id, pe e-mail la adresa: computer.fast@gmail.com, prin SMS la numarul de telefon 0767801937, dar si aici, pe forum.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Ce-ai zice de Bon Jovi - These Days?
Andy
Emanuel.Selaru
Maior

Ohooo! Ce rapida ai fost! Da! De sigur! Dar eu nu am melodia, mi-o poti trimite si mie te rog? Sunt pe Skype si pe Yahoo, dar pe Yahoo pe invizibil. O voi lua in considerare si o vom supune la vot, dar mai astept propuneri. Este posibil sa fie melodia asta.
Încuiat