Campionat De Top Speed!
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Am incercat si eu Olanda aseara cu Ovidiu si cu Emanuel. E cel mai simplu de pana acum, fara nici un "hairpin", dar... e un tip de circuit pe care se conduce foarte strans, e aproape suficient sa apesi cate un pic sageata stanga si dreapta, parca ai merge tot pe centru drept. M-a derutat initial faptul ca erau atat de lipite curbele una de alta.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Maior
- Manu
- General de divizie
Pai nu ai cum sa stii cine tine spatiul apasat.... Asta va face parte din joc. Nici mie nu imi place, dar... cred ca va trebui sa ne antrenam cu clancson cu tot de acum inainte.
Iata ca am ajuns si maior intre timp.
Iata ca am ajuns si maior intre timp.
- Manu
- General de divizie
Uite ca a trecut si Olanda.
Sunt foarte fericit ca am obtinut si eu un loc II, culmea cu Wild Cat Motorcycle, aia despre care se spune ca nu poate fi condusa aproape deloc - pe Olanda merge foarte bine si are avantaje; avantajul de baza e ca dupa Jeep e cea mai rapida si accelereaza perfect de pe loc. Daca te bazezi pe faptul ca ceilalti se vor lovi fiindca isi confunda masina cu a celorlalti ca are acelasi sunet la motor, pe asta o distingi perfect in multime si daca nu te lovesti... tinzi spre primele pozitii foarte bine.
Sunt foarte fericit ca am obtinut si eu un loc II, culmea cu Wild Cat Motorcycle, aia despre care se spune ca nu poate fi condusa aproape deloc - pe Olanda merge foarte bine si are avantaje; avantajul de baza e ca dupa Jeep e cea mai rapida si accelereaza perfect de pe loc. Daca te bazezi pe faptul ca ceilalti se vor lovi fiindca isi confunda masina cu a celorlalti ca are acelasi sunet la motor, pe asta o distingi perfect in multime si daca nu te lovesti... tinzi spre primele pozitii foarte bine.
-
- Maior
Felicitari Manu! As vrea si eu, daca s-ar putea, as vrea si eu inregistrarea Olandei. Am inregistrat toate turele, in afara de cea de ieri, stii si tu din ce probleme. Vreau inregistrarile ca sa le pastrez ca amintire, cand oi fi si eu asa, mai inaintat, sa le arat nepotilor mei ce faceam eu cand eram tanar...
- Manu
- General de divizie
Sorin e cel care imprima, el trebuie sa ne dea partida inregistrata. Poate pune si un mic sample cu comentarii la Joystick.
- Manu
- General de divizie
Pe Germania cat reusiti? Eu mai mult de 54,3 nu pot.
-
- Maior
- Manu
- General de divizie
Iata ca a trecut binisor si Germania. Al trelea castigator, pana acum in patru tari au fost trei castigatori diferiti, a fost Steaua. Faptul ca au fost mai multi castigatori inseamna ca treburile sunt dinamice, daca in campionatul viitor va fi sistemul de punctare mai strans, sigur si lupta va fi mult mai mare.
Sa ne uitam inainte la Anglia, in sfarsit vine unul cu "hairpin". Cat reusiti pe asta? Eu am folosit pentru prima data schimbatorul manual de viteze pe Anglia si am recordul de 1.15 cu Jeep-ul - se pare ca pe asta chiar nu tine figura cu motociclete sau alte masini.
Sa ne uitam inainte la Anglia, in sfarsit vine unul cu "hairpin". Cat reusiti pe asta? Eu am folosit pentru prima data schimbatorul manual de viteze pe Anglia si am recordul de 1.15 cu Jeep-ul - se pare ca pe asta chiar nu tine figura cu motociclete sau alte masini.
-
- Maior
- Manu
- General de divizie
Atentie, o veste buna! La Pontes Speed, in afara de trofeul pe care il obtine locul intai si care, dupa cum spune Sorin, este un BMW decapotabil inscriptionat si in Braille cu numele competitiei, primele patru locuri obtin si o diploma, asa lucioasa cu tot ce trebuie, inclusiv parcursul de-a lungul campionatului, adica pe fiecare circuit in parte locurile obtinute si asa mai departe, va fi cu numele posesorului, cu semnatura conducerii si cu stampila Pontes. Deci, locul intai, al doilea, al treilea si mentiune. Diplomele se vor da de-a lungul tuturor campionatelor viitoare, indiferent de tipul trofeului.
Ca Sorin tot nu a apucat sa spuna, se fac inscrierile pentru Liga a doua, un fel de Divizia B, asta va incepe in paralel cu al doilea campionat, adica din 22 iunie 2008. Oricine se inscrie sau despre cine aflati ca vrea sa participe, este bine venit, doar un nume de echipa sa aiba. Pana acum sunt trei sau patru.
Ca Sorin tot nu a apucat sa spuna, se fac inscrierile pentru Liga a doua, un fel de Divizia B, asta va incepe in paralel cu al doilea campionat, adica din 22 iunie 2008. Oricine se inscrie sau despre cine aflati ca vrea sa participe, este bine venit, doar un nume de echipa sa aiba. Pana acum sunt trei sau patru.
Si eu ma gandeam la diplome
ps. ce e mormaiala asta, nu am mai intrat eu pe forum si deja doarme toata lumea, trezirea!
ps. ce e mormaiala asta, nu am mai intrat eu pe forum si deja doarme toata lumea, trezirea!
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!