Concurs din literatura

Concursuri pentru utilizatorii forumului

Moderator: Manu

Scrie răspuns
CarmenT
Maior

Concurs din literatura

Mesaj de CarmenT »

Pentru urmatorul concurs propun intrebarea: cine este autorul romanului western "Winnetou". Premiul va fi oferit tot de Cristina, deasemenea un cd cu muzica simfonica de Beetoven. Propun sa lasam un timp de 10 zile pana la expirarea timpului. Asta in caz ca nu ofera nimeni raspunsul corect. Ma gandesc ca in 10 zile apuca lumea sa afle de existenta concursului. Astfel, timpul pentru acordarea raspunsului corect, va expira in 15 octombrie, la ora 00.00.
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

Buna Ziua!

Daca bine imi amintesc Karl May este autorul romanului Winnetou.

O zi buna in continuare! :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Raspuns corect!
Te va contacta Carmen in cateva zile ca sa iti primesti premiul. Ai dreptul sa propui urmatoarea intrebare.

S-auzim de bine,
Andy
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Daca totus castigatorul nostru nu vrea sa puna urmatoarea intrebare, pot sa o pun eu? :?:
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Sigur ca da. Daca nu apare intrebarea in 48 de ore, poti sa te ocupi tu. Pana atunci, sa gasim si un premiu corespunzator.

Andy
CarmenT
Maior

Felicitari si premiul!

Mesaj de CarmenT »

Salut, Ma bucur ca acest concurs a fost castigat de un nou utilizator al forumului si in acelasi timp cel mai nou membru al asociatiei Pontes. Am sa-ti dau premiul cand vei veni in Cj. Ziceai ca vei veni week-end-ul viitor parca?
In ceea ce priveste premiul pentru concursul urmator, este deasemenea un cd cu muzica simfonica de Betoven, oferit si de aceasta data de Cristina Vuscan. Asadar asteptam urmatoarea intrebare.
cristina.vuscan

concurs precedent legat de George Enescu

Mesaj de cristina.vuscan »

Acest concurs , cu intrebarea propusa de Misusoft, a fost castigat dupa cate imi amintesc eu de catre Sorin.Asadar , Sorin este acum fericitul posesor a doua cd-uri , unul cu muzica de Beethoven si altul cu Air Suply. Dar nu inteleg , Sorine , de ce a trebuit sa ne omori cu o intrebare atat de bestiala? De unde Dumnezeu sa stiu eu cine a fost bunicul nu stiu cui si cati ani avea cand a murit? Imi pare rau. Cristina
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut!
La intrebarea lui Sorin poate rapsunde numai cine a citit cartea :) Tot ce pot sa zic asa, ca indiciu, e ca Frodo avea atunci exact atatia ani cat reprezinta punctul de trecere la maturitate pentru un hobbit.
Succes,
Andy
Scrie răspuns