Asigurari de viata
Moderator: Manu
Asigurari de viata
Salut, stiati ca pana de curand nevazatorilor nu le facea nimeni asigurari de viata? Ei bine, de acum pot sa se asigure si persoanele cu dizabilitati de vedere. Si mai mult decat atat, eu sunt persoana cu dizabilitati vizuale si sunt si broker in asigurari. Lucrez cu mai multe firme care fac asigurari si daca vreti sa va asigurati viata sau locuinta va astept sa ma contactati. E mai bine ca sa incepem de tineri sa ne asiguram, caci cu cat suntem mai tineri cu atat va trebui sa platim mai putin in fiecare an, deoarece se presupune ca durata de viata e mai lunga si avem timp sa platim. Dar, de sigur ca se poate asigura oricine, indiferent de varsta. Numele meu este Hanne si pot fi gasita fie pe e-mail la adresa: hanneardelean@gmail.com, fie la telefon 0722.190557 sau 0740.625381.
SH
asigurare
Ceao Hanuca!!! Sper sa ne convingi in acest domeniu pt ca de mult trebuia sa o facem cu totii, dar, dupa parerea mea, romanii nu sunt pe deplin informati in ceea ce priveste aceste produse foarte importante dealtfel.
Totodata sunt convins ca ai atatea lucruri importante de spus pe forum, deci te salut si ma bucur ca putem vb si pe acasta cale.
Luisito
P.S.:
Nu-i asa ca ma pricep sa ma lingusesc? lol
Totodata sunt convins ca ai atatea lucruri importante de spus pe forum, deci te salut si ma bucur ca putem vb si pe acasta cale.
Luisito
P.S.:
Nu-i asa ca ma pricep sa ma lingusesc? lol
- Manu
- General de divizie
Nu prea am habar de cum stau lucrurile cu asigurarile, dar ar fi interesant de studiat problema. Daca ma asigur, in ce caz primesc banii? (accident, moarte, ce anume?) Banuiesc ca nu se dau bani daca mor? Ce sa mai fac cu ei atunci... As fi curios de niste detalii. AM inteles ca nu prea vroiau sa asigure nevazatorii pentru ca riscul sa li se intample acestora ceva e mai mare.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Raspund eu la intrebarile tale, Manu, caci stiu ca Hanne intra mai rar pe net. Intradevar, pana de curand nu se faceau asigurari nevazatorilor, fiind considerati persoane cu risc de viata.
Asigurarea se face pe o durata determinata din cate stiu eu, de exemplu 20 ani timp in care platesti anual o anumita suma, fie fixa, fie o suma care creste anual. Se alege de obicei varianta a doua, in ideea ca odata cu avansarea in varsta ai sanse sa castigi mai mult, iar atata timp cat esti tanar ai mai mare nevoie de bani sa-ti achizitionezi o locuinta, sa-ti faci un rost in viata, etc, deci esti dispus sa platesti mai putin la inceput.
In caz de accident in urma caruia ramai cu handicap primesti suma pe care te-ai asigurat, chiar daca pana in acel moment tu nu ai reusit sa platesti decat o singura rata, fara sa trebuiasca sa restitui nimic din suma care ti se ofera.
In caz de deces persoana pe care ai indicat-o in momentul incheierii asigurarii va primi suma asigurata, indiferent de cat anume ai apucat sa platesti pana in acel moment.
In caz ca perioada pentru care ai facut contractul expira, vei primi suma asigurata dupa cum preferi: fie intreaga suma odata, fie sub forma unei sume care se achita lunar o anumita perioada de timp. Asadar, in cazul in care ajungem la batranete si mai avem zile, respectiva asigurare de viata se transforma intr-o pensie foarte bine venita zic eu si astfel acest gen de asigurari sunt mult mai avantajoase decat o pensie privata.
Sper ca am dat informatiile corecte si nu am indus pe nimeni in eroare.
Asigurarea se face pe o durata determinata din cate stiu eu, de exemplu 20 ani timp in care platesti anual o anumita suma, fie fixa, fie o suma care creste anual. Se alege de obicei varianta a doua, in ideea ca odata cu avansarea in varsta ai sanse sa castigi mai mult, iar atata timp cat esti tanar ai mai mare nevoie de bani sa-ti achizitionezi o locuinta, sa-ti faci un rost in viata, etc, deci esti dispus sa platesti mai putin la inceput.
In caz de accident in urma caruia ramai cu handicap primesti suma pe care te-ai asigurat, chiar daca pana in acel moment tu nu ai reusit sa platesti decat o singura rata, fara sa trebuiasca sa restitui nimic din suma care ti se ofera.
In caz de deces persoana pe care ai indicat-o in momentul incheierii asigurarii va primi suma asigurata, indiferent de cat anume ai apucat sa platesti pana in acel moment.
In caz ca perioada pentru care ai facut contractul expira, vei primi suma asigurata dupa cum preferi: fie intreaga suma odata, fie sub forma unei sume care se achita lunar o anumita perioada de timp. Asadar, in cazul in care ajungem la batranete si mai avem zile, respectiva asigurare de viata se transforma intr-o pensie foarte bine venita zic eu si astfel acest gen de asigurari sunt mult mai avantajoase decat o pensie privata.
Sper ca am dat informatiile corecte si nu am indus pe nimeni in eroare.