Statistici Site si Forum Pontes
Moderator: Manu
Si, cam pe cand prin Romanica draga Carmen?
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
-
- Colonel
Evoluam...
Salut!
Evoluam frumos in clasamentul trafic.ro: in acest moment suntem pe locul 70 din 599 in categoria ONG, cu probabilitate relativ mare de a mai urca inca vreo 2 locuri pana maine dimineata. In martie am avut un numar relativ mare de vizitatori, anume 2496, iar pe aprilie pana acum avem 1579, asa ca probabil ajungem pe la vreo 2700 pana la sfarsitul lunii.
Stam bine.
Andy
Evoluam frumos in clasamentul trafic.ro: in acest moment suntem pe locul 70 din 599 in categoria ONG, cu probabilitate relativ mare de a mai urca inca vreo 2 locuri pana maine dimineata. In martie am avut un numar relativ mare de vizitatori, anume 2496, iar pe aprilie pana acum avem 1579, asa ca probabil ajungem pe la vreo 2700 pana la sfarsitul lunii.
Stam bine.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Salut!
Se pare ca previziunile mele de luna trecuta nu s-au adeverit: pe aprilie am avut 2588 de vizitatori, fata de cei 2700 pe care ii estimam eu la jumatatea lunii.
La sfarsitul lunii martie am inregistrat o crestere de 82,1 la suta fata de februarie (2496 vizitatori in martie fata de 1371 in februarie). In schimb, la sfarsitul lui aprilie cresterea e de numai 3,7 la suta... cred ca am cam atins plafonul, la mult mai mult de atat nu cred ca ne vom putea astepta in urmatoarele luni.
Vestea buna e ca acum suntem pe locul 57 in categoria ONG, cu sanse mari de a trece pe 56 sau, daca avem noroc, 55 pana maine dimineata.
Numai bine,
Andy
Se pare ca previziunile mele de luna trecuta nu s-au adeverit: pe aprilie am avut 2588 de vizitatori, fata de cei 2700 pe care ii estimam eu la jumatatea lunii.
La sfarsitul lunii martie am inregistrat o crestere de 82,1 la suta fata de februarie (2496 vizitatori in martie fata de 1371 in februarie). In schimb, la sfarsitul lui aprilie cresterea e de numai 3,7 la suta... cred ca am cam atins plafonul, la mult mai mult de atat nu cred ca ne vom putea astepta in urmatoarele luni.
Vestea buna e ca acum suntem pe locul 57 in categoria ONG, cu sanse mari de a trece pe 56 sau, daca avem noroc, 55 pana maine dimineata.
Numai bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Important e sa adaugam cat mai multe lucruri utile tuturora, sa se dezvolte cat mai mult site-ul, ceva in genul unui portal cu tot felul de informatii. Deja Google a indexat peste o mie de pagini. Am schimbat legatura catre pagina principala din meniul principal catre index-ul chiar din root, inainte era catre index-ul din folderul ro. In urma acestei modificari trebuie sa ne asteptam la un punct in plus la Pager Rank in Google. In functie de acest Page Rank vom fi afisati mai infata la diferite cuvinte cheie.
Trebuie sa luam in calcul ca saptamana trecuta si cea prezenta incadreaza Pastele, fapt care reduce mult numarul de vizitatori, dar si faptul ca au fost foarte multi vizitatori luna trecuta pentru ca atunci s-a lansat Radio Pontes si asta a atras lume, la inceput si din curiozitate.
Trebuie sa luam in calcul ca saptamana trecuta si cea prezenta incadreaza Pastele, fapt care reduce mult numarul de vizitatori, dar si faptul ca au fost foarte multi vizitatori luna trecuta pentru ca atunci s-a lansat Radio Pontes si asta a atras lume, la inceput si din curiozitate.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Colonel
Numarul de utilizatori continua, usor-usor, sa creasca: in mai am avut 2829 de vizitatori, cu 9,3% mai multi decat in aprilie. Sper ca luna asta sau cel mai tarziu la sfarsitul lunii iulie sa ajungem la 3000 de vizitatori lunar si sa ne stabilizam in jurul acestei valori. E un obiectiv realizabil, mai ales ca se vor adauga niste facilitati noi pe site la sfarsitul lui iunie (nu spun ce, tin secret pana e gata ).
Ca pozitie in clasamentul trafic.ro suntem pe locul 70 in categoria ONG si pe 6509 in clasamentul general al siteurilor.
Andy
Ca pozitie in clasamentul trafic.ro suntem pe locul 70 in categoria ONG si pe 6509 in clasamentul general al siteurilor.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Dezgrop aceasta discutie pentru a semnala ca se adevereste ceea ce scria Andreea cu un post mai sus, adica ne-am stabilizat de ceva vreme in jurul a 3000 de vizitatori pe luna, iar in clasamentul Trafic, suntem tot intre pozitiile 50 si 60 in categoria ONG de ceva vreme. Daca urmariti statisticile Trafic.ro pentru site-ul Pontes, puteti observa ca o pagina foarte accesata este cea a radioului, asta pentru ca o uitasem cu link pe prima pagina la limbalatina.ro, cel mai bun referer din ultima vreme; voi schimba acolo cu pagina principala a site-ului, de asemenea voi adauga link si in Dictionarul Latin-Roman, care este foarte accesat.
Cresterea numarului constant de vizitatori se datoreaza in primul rand serviciilor pontes online, forum, radio, afisarea usor de descifrat a vremii, biblioteca, fonoteca - acestia fiind in primul rand cei constanti, care s-au obisnuit sa intre pe site "ca la ei acasa". O alta parte a vizitatorilor este cea venita din Google, aici un mare merit avandu-l nenumaratele cuvinte/sintagme/propozitii/fraze cheie puse la dispozitie de: forum, noutati/stiri, harti, diverse articole si elemente de tot felul gasibile pe site-ul nostru.
In prezent, Google gaseste aproximativ 3500 pagini diferite ale site-ului www.pontes.ro
Cresterea numarului constant de vizitatori se datoreaza in primul rand serviciilor pontes online, forum, radio, afisarea usor de descifrat a vremii, biblioteca, fonoteca - acestia fiind in primul rand cei constanti, care s-au obisnuit sa intre pe site "ca la ei acasa". O alta parte a vizitatorilor este cea venita din Google, aici un mare merit avandu-l nenumaratele cuvinte/sintagme/propozitii/fraze cheie puse la dispozitie de: forum, noutati/stiri, harti, diverse articole si elemente de tot felul gasibile pe site-ul nostru.
In prezent, Google gaseste aproximativ 3500 pagini diferite ale site-ului www.pontes.ro
-
- Colonel
Luna asta avem sanse sa trecem cu putin de pragul de 3000 de vizitatori. Pana acum avem 2831, cu o medie de 101 vizitatori pe zi, ceea ce ne va permite sa iesim pe undeva in jur de 3050 la 31 octombrie, ora 24.00.
Chiar, facem un mic concurs / sistem de pariuri privitor la numarul de vizitatori de luna asta? Stabilim un premiu si propunem valori. Castiga cel care se apropie cel mai mult de valoarea reala a numarului total de vizitatori pe luna octombrie. Ce ziceti, merge?
Oricum ar fi, luna octombrie este in acest moment luna cu cei mai multi vizitatori de la lansarea siteului incoace.
Sa fie intr-un ceas bun,
Andy
Chiar, facem un mic concurs / sistem de pariuri privitor la numarul de vizitatori de luna asta? Stabilim un premiu si propunem valori. Castiga cel care se apropie cel mai mult de valoarea reala a numarului total de vizitatori pe luna octombrie. Ce ziceti, merge?
Oricum ar fi, luna octombrie este in acest moment luna cu cei mai multi vizitatori de la lansarea siteului incoace.
Sa fie intr-un ceas bun,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Eu pariez pe 3098. La mesajele astea nu are voie sa apara informatia aceea cu "ultima modificare efectuata de x la data si ora etc.".
o,
fain de tot, uite ce inseamna sa ai net la serviciu.
Descoperi toate topicele forumului.
Cred ca cel mai bine ar fi sa ne promovam peste tot pe unde putem.
Ce credeti?
Andreea si Manu
obtinerea de link-uri pe alte site-uri, gen a n p h, fcc a n r, unde avem legaturi catre site-ul nostru, a condus la cresterea numarului de vizitatori?
am putea intensifica activitatea de promovare a site-ului incercind sa avem link-uri si pe alte site-uri?
ia ganditi-va!
fain de tot, uite ce inseamna sa ai net la serviciu.
Descoperi toate topicele forumului.
Cred ca cel mai bine ar fi sa ne promovam peste tot pe unde putem.
Ce credeti?
Andreea si Manu
obtinerea de link-uri pe alte site-uri, gen a n p h, fcc a n r, unde avem legaturi catre site-ul nostru, a condus la cresterea numarului de vizitatori?
am putea intensifica activitatea de promovare a site-ului incercind sa avem link-uri si pe alte site-uri?
ia ganditi-va!
- Manu
- General de divizie
Sigur ca aflandu-se un link catre Pontes pe cat mai multe site-uri, creste si numarul vizitatorilor cu catva, dar mai important e ca astfel ne promovam mai mult si ca Google va creste putin importanta site-ului, afisand tot mai in fata rezultatele. Ar trebui sa mai inscriem site-ul prin directoarele WEB, cu cat este in mai multe locuri, cu atat mai bine, in orice caz, ceva rau nu poate fi.
-
- Colonel
Daca e s-o luam asa, propun sa se tasteze cu incredere pontes.ro direct in bara de adrese, n-are rost sa mai treci prin google
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro