Floare de vartej - concurs de concursuri

Concursuri, comentarii, informatii

Moderator: Manu

Încuiat

Care este cea mai nimerita tema de concurs?

Participantii sa interpreteze o melodie folk, fie pe negativ, fie a capella
2
25%
Participantii sa compuna versurile unei melodii folk
1
13%
Participantii sa creeze si sa interpreteze partea vocala a unei melodii folk dupa versurile unei poezii
0
Niciun vot
Participantii sa realizeze niste "povesti" din versurile unor piese folk (sa taie melodiile si sa le uneasca, iar rezultatul sa dea o poveste)
5
63%
Participantii sa traduca versurile unui cantec folk strain
0
Niciun vot

Voturi totale: 8

Andreea Neagu
Colonel

Floare de vartej - concurs de concursuri

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut!
Am primit cateva idei frumoase de concursuri. Va invit sa o votati pe cea care va place cel mai mult. Cele mai bune se vor concretiza in emisie.
Andy
Ultima oară modificat 22 Apr 2008, 14:39 de către Andreea Neagu, modificat de 2 ori în total.
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Ohooo, ilegat de optiunea 4 .....
Maaaamaaaa, ce povesti as mai scrieeeeeeeee :). Dar nu sunt sigur ca toate ar fi difuzabile :)
Abia astept sa particip
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Tu trimite-le oricum, daca nu-s difuzabile le ascultam in grup restrans.
Andy
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

MAi am o intrebare. TRebuie sa fie strict bucati de melodii sau, daca vreau pot sa le "condimentez" si cu replici din filme romanesti?
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Poti folosi si replici din filme romanesti, important e ca bucatile muzicale sa predomine si sa fie folk.
Andy
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Eu as propune ca tema de concurs traducerea unei piese de folk straine cu mesaj semnificativ cum ar fi acela din Universal soldier, al lui Donovan. Ar mai intelege lumea cat de frumoase sunt unele piese din folkul strain si mai ales faptul ca ele sunt create, de regula, pentru a transmite un mesaj anume si nu pentru a lalai cu o chitara in mana, asa cum se mai trezesc sa faca unii dintre folkistii autohtoni... De cele mai multe ori aceste cantece sunt de protest si se ridica impotriva razboiului, a regimurilor totalitare si in general a abuzurilor de orice fel... Cea mai apropiata traducere ar putea primi ca premiu un disc cu artistul respectiv. Cris
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Creare de versuri, bineinteles!
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Am adaugat si varianta propusa de Cris. Tin totusi sa mentionez ca e cam problematic sa dau ca premiu un disc cu artistul respectiv, daca vreau ca respectivul CD sa fie original...
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Imi bag si eu nasul pe aici, desi... muzica folk o ascult doar vineri seara, in rest chiar ma supara. Parerea mea e ca totusi, chestia cu alcatuirea unei povesti prin taiere si lipire de piese e cea mai buna varianta, este distractiv, ai si ce sa dai pe post pentru amuzament, ar fi un plus al emisiunii, cei care apuca sa asculte o data, vin si a doua oara sa vada ce au mai nascocit unii. Chiar ar fi un moment de divertisment excelent pentru inceput de weekend, chestiile reusite putand fi puse si in Radio Pontes Offline.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

momentan varianta povestii conduce in clasament, cu 62 la suta din voturi. daca pana vineri va ramane pe prima pozitie, aceasta va fi tema de concurs.
Campus
Comandantul unitatii

Mesaj de Campus »

Pana la urma cred ca oricare dintre variante e buna. Pt ca mi-ar place si varianta cu cantatul. Asa ca .... sa se faca orice:). Numai sa reusesc sa ascult si eu pt ca , de obicei, vinerea seara am program muncitoresc. Poate reusiti sa puneti si pe pontes offline emisiunea asta, cred ca isi merita din plin spatiul de pe server
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Da, as vrea si eu emisiunea in radio Pontes offline. Dar, mai am si eu o intrebare, care cred ca s-a mai discutat, dar nu imi aduc eu aminte. De ce se aud atat de infundat emisiunile de pe radio Pontes offline? Nu s-ar putea face imbunatatiri in acest sens?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Este MP3 la 64, restul... in functie de cum a imprimat-o fiecare, mie mi se pare ca se aude bine. Aici, oricum, informatiile sunt importante, de aceea sunt cele trei emisiuni, pentru ca ele sunt strict legate de ceea ce intereseaza nevazatorii de-a lungul timpului, pot fi considerate ca niste cursuri.
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Dar, Manu, n-ar fi mai bine sa fie in aac la 32 KB? Ar ocupa si mai putin in primul rand si, in al 2-lea rand, s-ar auzi si super.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Sistemul pus de Campus pentru Radio Offline, se pare ca nu suporta aac+ul, dar... sa vedem.
Încuiat