Campionat De Top Speed!
Moderator: Manu
-
- Maior
-
- Maior
-
- Maior
- Manu
- General de divizie
Adica in ce sens erati confuzi? Pur si simplu s-a anuntat ca se reia din doua motive:
1. Nu s-a facut o simulare, astfel unii avand de pierdut din cauza lipsei experientei de a se conforma regulamentului.
2. Unii nu au avut sau nu au inteles toate detaliile - Vali nu stia ca sunt 3 ture de cate 7 circuite, iar Cornel, care a si parasit campionatul, nu a avut IP-ul din cauza unor neintelegeri.
Cate ceva despre Austria:
La prima etapa, cea pe circuitul din Austria, se pare ca la reluare au fost mici probleme, dar care nu mai au scuza de data asta, fiind deja stabilit ca se reia azi, luni 21 aprilie 2008. Arrow si Ferrari nu au avut, din pacate, conexiunea in regula, fapt care i-a intarziat pe piloti. Inca nu se stie de ce Steaua nu a participat; The Future a avut o conexiune buna la internet, dar firewall-ul a blocat niste chestii din joc, astfel soft-ul considerand ca a terminat pe locul 5, fapt in urma caruia a avut de castigat Chat-Seen care a terminat pe 4.
Interesant ca toate cele trei ture au sfarsit cu acelasi clasament:
1. Thunder - 30 puncte in total
2. AlfaTeam - 18 puncte
3. The Red Team - 12 puncte
4. Chat-Seen - 6 puncte
5. The Future - 3 puncte
6. Arrow - 3 puncte
7. Ferrari - 0 puncte
8. Steaua 0 puncte
Sa ma corecteze cine stie mai bine, am considerat pe 6 echipa Arrow pentru ca desi conexiunea nu a fost buna ca in cazul echipei Ferrari, a fost nedreptatita, ieri participand. In cazul Steaua, s-a considerat abandon (inca inexplicabil, il asteptam pe Vali sa ne dea detalii).
Sper ca nimeni nu se supara, e doar un joc, mai sunt inca 7 circuite, deci... nimic nu e batut in cuie, trebuie sa ne bucuram de joc, de competitie, trofeul ar trebui pus pe locul al doilea ca importanta.
De remarcat ca nu s-a respectat regulile in totalitate, se iarta de data asta, Thunder nu a vrut sa ia in calcul instructiunile organizatorului de-a intra cand i se indica, astfel avand numar de concurs 2, desi in ordine alfabetica... ar fi fost altul.
Pentru clasament si celelalte amanunte, a se intra pe site-ul www.pontes.ro in sectiunea Pontes Speed din Pontes Virtual Club.
1. Nu s-a facut o simulare, astfel unii avand de pierdut din cauza lipsei experientei de a se conforma regulamentului.
2. Unii nu au avut sau nu au inteles toate detaliile - Vali nu stia ca sunt 3 ture de cate 7 circuite, iar Cornel, care a si parasit campionatul, nu a avut IP-ul din cauza unor neintelegeri.
Cate ceva despre Austria:
La prima etapa, cea pe circuitul din Austria, se pare ca la reluare au fost mici probleme, dar care nu mai au scuza de data asta, fiind deja stabilit ca se reia azi, luni 21 aprilie 2008. Arrow si Ferrari nu au avut, din pacate, conexiunea in regula, fapt care i-a intarziat pe piloti. Inca nu se stie de ce Steaua nu a participat; The Future a avut o conexiune buna la internet, dar firewall-ul a blocat niste chestii din joc, astfel soft-ul considerand ca a terminat pe locul 5, fapt in urma caruia a avut de castigat Chat-Seen care a terminat pe 4.
Interesant ca toate cele trei ture au sfarsit cu acelasi clasament:
1. Thunder - 30 puncte in total
2. AlfaTeam - 18 puncte
3. The Red Team - 12 puncte
4. Chat-Seen - 6 puncte
5. The Future - 3 puncte
6. Arrow - 3 puncte
7. Ferrari - 0 puncte
8. Steaua 0 puncte
Sa ma corecteze cine stie mai bine, am considerat pe 6 echipa Arrow pentru ca desi conexiunea nu a fost buna ca in cazul echipei Ferrari, a fost nedreptatita, ieri participand. In cazul Steaua, s-a considerat abandon (inca inexplicabil, il asteptam pe Vali sa ne dea detalii).
Sper ca nimeni nu se supara, e doar un joc, mai sunt inca 7 circuite, deci... nimic nu e batut in cuie, trebuie sa ne bucuram de joc, de competitie, trofeul ar trebui pus pe locul al doilea ca importanta.
De remarcat ca nu s-a respectat regulile in totalitate, se iarta de data asta, Thunder nu a vrut sa ia in calcul instructiunile organizatorului de-a intra cand i se indica, astfel avand numar de concurs 2, desi in ordine alfabetica... ar fi fost altul.
Pentru clasament si celelalte amanunte, a se intra pe site-ul www.pontes.ro in sectiunea Pontes Speed din Pontes Virtual Club.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Locuiesti cumva in zona scolii si esti la UPC? Daca ar fi asa, ar insemna ca este o regula de baza sa pice reteau in jurul ore 19, de aceea nici cei din scoala nu au avut internet, Bogdan si cu Ovidiu, picase si acolo. Ei au incercat cat de cat prin wireless-urile care se mai prind prin acea zona.
Lasa, data viitoare... o sa fie altfel, asa e pana ne intram in mana.
Lasa, data viitoare... o sa fie altfel, asa e pana ne intram in mana.
Am facut un alt chestionar, va rog sa raspundeti
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
- Manu
- General de divizie
Si eu cred ca cel mai bine e sa se intre in ordine alfabetica, dar cu beep la telefon, pentru a nu mai interveni probleme. Am votat a treia varianta, dar trebuie adaugata la prima... Sorinel, nu e prea logic chestionarul, din punctul asta de vedere.
Da, la prima ma gandeam cu mesaje pe messenger
Blogul lui Sorin
-
- Maior
Eu, am fost confuz din cauza lui Vali. Manu, eu am intrat asa, pentru ca duminica seara, in acea conferinta de pe Skype, am stabilit claaarrr ca de la 8 fara 10, sa se incepe sa se intre si sa anunte fiecare numarul lui de player. Dar voi, luni, ati discutat iar si ati hotarat lucruri pe care nu le-ati comunicat la toti. Asta este, daca n-am facut ce trebuie, asta este, n-am ce sa fac. Alta data, comunicati si voi, este cel mai important lucru, dupa cum spuneai si tu Manu in conferinta de duminica.
- Manu
- General de divizie
Ei na, nu am vorbit noi nimic luni, nu imi amintesc ca ramasese cu intrarea la intamplare, a fost in acea conferinta doar o idee, asta cand s-a vazut ca nu s-a respectat duminica la prima tura. Eu ma refeream in primul rand la duminica, cand... cel putin pe mine, Sorin m-a anuntat ca trebuie sa intru cand imi dicteaza, adica as fi fost al cincelea. Dar acum nu mai conteaza, sa respectam regula urmatoare, pe care ne-o va anunta Sorin inainte, sa fim siguri si sa nu mai fie motive de neintelegere.
Cred ca de acum, sa fie clar intrarea intre 20:00 si 20:15, iar daca cineva nu ajunge in acest interval, sfertul academic, se da start fara, considerandu-se abandon, indiferent de motivele invocate.
Cred ca de acum, sa fie clar intrarea intre 20:00 si 20:15, iar daca cineva nu ajunge in acest interval, sfertul academic, se da start fara, considerandu-se abandon, indiferent de motivele invocate.