Ce iti trebuie ca sa poti si vorbi la radio

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Cosmote
Soldat

Mesaj de Cosmote »

Tot ce am citit pana acum e adevarat sau nu m-am prins eu ??????

Deci nu-mi vine sa cred ....

" crum nairba sca scrie cinva an harlul astra si sra mai si spruna ca are sexperienta. incredribling !!! "

Deci tot nu cred asta...

Moderatorul sa mute topicul la glume... O zi buna!!!
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Andi, cum am mai spus, nu voi mai face nicio observatie. Dupa cum vad, lucrurile bune pe care vreau si eu sa le fac nu-s ok. Scriam pentru forum, nu neaparat pentru mine, eu, asa, ma mai chinuiam sa citesc acele mesaje, dar puteam foarte bine sa nu le citesc, dar repet, pentru forum o faceam, ESTETIC, nu ii sta bine. Si cu asta am zis tot ce am avut de spus si nu mai intervin la acest subiect, ca vad din pacate ca s-a ajuns unde nu trebuie. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.
Emanuel.Selaru
Maior

Cosmote, ce ai vrut sa zici prin mesajul tau? Hmm, Hmm, m-am mirat nespus de el. Voi ce ziceti dragi forumisti?
Cosmote
Soldat

Mesaj de Cosmote »

Emanuel.Selaru scrie:Cosmote, ce ai vrut sa zici prin mesajul tau? Hmm, Hmm, m-am mirat nespus de el. Voi ce ziceti dragi forumisti?

Scuze, eu am gresit... credeam ca in topicul asta se vorbea in romana. Semana ceva ,ceva.... insa m-am inselat.
GSM
Sergent major

zile

Mesaj de GSM »

: ce lume ciudata am scriss bine acum si nu osa mai scriu nici odata
Ultima oară modificat 24 Aug 2018, 07:35 de către GSM, modificat 1 dată în total.
Emanuel.Selaru
Maior

Re: zile

Ai scris bine ai spus? Dar de semne de punctuatie n-ai auzit? Si, inloc de bime, bine se scrie. Ai mai scris bine acum? Acum il inteleg si eu pe cosmote. :evil: :evil:
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu habar nu am ce sa zic... Trebuie si toleranta... trebuie si un scris corect... in general trebuie foarte multe, dar nu le vom avea niciodata pe toate.
Cred ca GSM are niste probleme fiindca foloseste Internet Explorer 7, cum a spus si sorin. In cazul acesta, asteptam sa isi puna Jaws 9 si sigur nu mai vor fi erori. Oricum, voi mai corecta eu. Practic ceea ce scria el era normal, inteligibil ca sens, doar ca forma era gresit, aici pot fi diferite motive... Dar, hai sa nu ne retragem si tot felul de actiuni din astea a la victima. Asta e, GSM, nu te supara, ce sa faci, tot timpul vor fi care sa iti atraga atentia pentru ca, pe drept cuvant, unele mesaje ies cam aiurea ca forma... O sa le mai corectez eu, fara sa schimb deloc continutul. Deci, nu pleca de pe aici, sigur vei mai avea intrebari de pus si raspunsuri de dat.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns