4000 de mesaje

Sugestii, informatii de adaugat pe site si propuneri de categorii pentru forum

Moderator: Manu

Andreea Neagu
Colonel

4000 de mesaje

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut!
S-a scris si mesajul cu numarul 4000. Autorul este Manu, asa ca va invit sa va ganditi cu ce-l premiem pe domnu' moderator.
Numai bine,
Andy
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Felicitari, Manu, desi de data asta era cat pe ce sa te invidiez. Ma gandisem ca ar fi frumos sa castig eu premiul ca sa imi dati emisiunile de la radio pe un cd, dar din fericire ai scapat de invidie, ca se pare ca a rasarit soarele si pe strada mea, desi inca e cu dintisori. AM o conexiune ceva mai bunicica si azi am ascultat putin radio Pontes.
Ca premiu cred ca ar trebui sa-i mai dam ceva de lucru, :wink: nu de alta dar e tare activ si-i sta bine. :)
Oare or exista balante cu voce? Cantar de bucatarie stiu ca este, dar ma gandesc la balantele acelea care ar putea masura boabele de grau. :idea:
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu renunt la premiu, nu s-a anuntat sa fie un premiu. Eu zic ca inca nu s-a dat premiul lamesajul cu numarul 3000. Trebuie sa gasim un premiu pentru Alin.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Manu, premiul pentru Alin s-a anuntat deja, e vorba de un microfon mai de doamne-ajuta, pe care a ramas sa-l caute Campus.
Cat priveste anuntatul, stii ca s-au dat premii pentru 1000, 2000 si 3000 de mesaje, asa ca faza ta nu tine. Dar daca vrei sa renunti la premiu, il cedam altuia.
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Cum sa renunt la un premiu care nu exista? E absurd. Lasa, o fi unul la 5000.
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Merita, merita un premiu, fie si numai pentru ca se pricepe la numarat boabe si la explicat clar cum sa ne dam cu jawsul pe net... Ce ti-ai dori, Manu? O bratara, un ceas, o balanta vorbitoare...? Poate cu o balanta buna, te apuci de facut si prajituri... Ar fi bune la cursul ECDL, mai ales sambata, dupa 6 ore, cand incep sa ma uit crucis de foame si epuizare... Cris
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

E bine ca discutam in acest topic, asa ne apropiem de mesajul 5000, cand voi castiga tot eu, atunci va fi un premiu stabilit poate, acum.. e absurd sa mai discutam, nu exista premiu si atunci nu am cum sa il castig. Sa o lasam balta.
cristina.vuscan

Asa cum spunea si Carmenusa, eu zic sa-i dam ca premiu un cantar cu sinteza vocala si sa-l punem la treaba, la facut de prajituri... Cris
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ce ma supara pe mine este ca se vorbeste de niste premii scumpe, fara a se pune problema, de unde acei bani? De aceea spun eu ca nu merge decat cu premii dinainte stabilite, care exista, care sunt pregatite.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

O sa citez dintr-o piesa a formatiei Phoenix ca sa-ti raspund la intrebare: "de unde, de niciunde, din lucirea lunii se iscara". Mai pe scurt, cat voi putea da premii, toate bune. Cand n-oi mai putea, poate creste fondul de premii suficient ca sa ne facem treaba.
Andy
cristina.vuscan

Ar fi bine, totusi, daca am putea rezerva un fond special pentru premierea si stimularea celor merituosi... Cris
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Asta spuneam in alt topic, nu mai stiu exact unde, ca am alocat un fondulet, doar ca trebuie sa ne gandim ce dam la mesajul 5000 sau in jur de 5000 un numar stabilit dinainte pentru a nu se trisa sau pentru a nu putea cineva sa isi calculeze un post exact cand sunt 4999 mesaje.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Eu sugeram ca ar fi mult mai corect ca acum sa se puna calculatorul sa aleaga un numar random intre 3001 si 4000 si cel care a scris acel mesaj, sa primeasca premiul. Asa chiar ca nu se mai pune problema de "aranjamente".
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Da Sorin, cel mai bine e asa, dar Andreea e mai rigida in chestiile astea, cica ea vrea la mie fixa ca asa a apucat. :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Ok, baieti. Randomizam pentru urmatoarea tura. Vom continua sa anuntam atingerea cifrelor rotunde, dar premiile le dam pe baza de random().
Andy
Scrie răspuns