Ce iti trebuie ca sa poti si vorbi la radio

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Mie imi place de GSM ca nu se supara si tot vorbeste cu noi... altul s-ar fi simtit jignit si nu mai scria pe aici.
De ce nu ne spui si noua, GSM, cine esti? Sa te cunoastem, de unde esti macar, ceva de genul... Cred ca suntem mai multi curiosi, nu stiu daca cineva de aici te stie personal.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
GSM
Sergent major

radio

Mesaj de GSM »

Ce interesanta adevenit discutia :o Pai si eu as vrea sa ne cunoastem si sa fim chiar si amici si acum osa ma prezint mai pe scurt nume Trandafir Alexandru si sunt din bucuresti, si am 23 ani daca mai vreti sa stiti ce va care am uitat sa va spun spunetimi ca nu ma deranjaza.
Ultima oară modificat 24 Aug 2018, 07:26 de către GSM, modificat 1 dată în total.
Emanuel.Selaru
Maior

Re: radio

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Asa GSM! Vezi ce frumos este sa scrii citet? Felicitari! Si scuze daca ti-am vorbit asa, mai intepator, dar am vrut doar sa iti atrag atentia, nu sa ma cert cu tine, nu intentionez asa ceva, sa stii.
Emanuel.Selaru
Maior

Ooofff, iar se intampla acest fenomen GSM, dar promit ca-i ultima data cand intervin. Nu vreau sa agasez cu mesajele mele si nu scriu doar ca sa imi maresc numarul de postari, nu din aceasta cauza ti-am atras atentia. Uite, ca eu imi spun varsta daca zici ca nu si-a spus-o nimeni. am pana pe 13 iunie 16 ani.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Ca sa fiu si eu off-topic pana la capat, vin cu o intrebare: GSM, de ce Doctor Pontes? Doctor in ce anume? :)
Andy
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

cred ca i-a venit ideea cand am scris eu un post in care ziceam ca scrie ca un doctor.
GSM
Sergent major

radio

Mesaj de GSM »

da este adevarat ca ideia cu doctor pontes de la vali misa tras iar tie emanuiel vezi ca teai obijnuit cumine si scrisu meu :lol:
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Salut. GSM e membru Pontes si e o persoana care doreste sa ajute la tot ce se poate. Imi permit sa scriu despre el, deoarece am primit formularele trimise de el, in care spunea ca ar vrea sa ne ajute cu orice dorim, ca are timp, atat in calitate de membru cat si de voluntar, iar din cate observ din ceea ce ne spune pe forum invata foarte repede. De cat timp folosesti computerul. GSM? AMimpresia ca de putin timp, ca atunci cand ai intrat prima data pe forum erau mai multe lucruri pe care nu le stiai, iar acum aproape e gata radioul tau. Felicitari!
Emanuel.Selaru
Maior

GSM, n-am ajuns sa ne ironizam, totusi, sa ne pastram fiecare locurile. Oi avea tu 23 de ani, dar scrii ca la 13.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut!
Va reamintesc ca subiectul este "Ce sa fac ca sa pot vorbi la radio". V-as ruga sa tratati orice alte probleme, de tipul scrisului, prin mesaj privat. E mai civilizat asa, altfel am ajunge sa ne facem tot timpul observatie unul altuia public.
Numai bine,
Andy
GSM
Sergent major

radio

Mesaj de GSM »

da carmen sa sti ca am foarte multi tinp liber si daia am si vrut si bine an teles ca vreau an continoare sa fac postu asta de radio despre care tot va vorbesc si oare cum dac osa va pot fi de folos cu ce va vrodata or cnd sunt disponibil dac ami sta an puteri am uitat sa vaspun ca folosesc kalkulatoru mai bine de 4 ani dar este foarte adevarat ca siteul,formul pontes mau ajutat sa lavati mult mai bine mersi mult
Ultima oară modificat 18 Apr 2008, 21:18 de către GSM, modificat 1 dată în total.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

@GSM, se vede ca ai foarte mult timp liber :lol: glumesc
Ti-as sugera, totus, sa reconsideri mesajele mele anterioare... poate o sa iasa ceva
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
GSM
Sergent major

radio

Mesaj de GSM »

ce vrei sa spui te rog fi un pic mai explicit ca nu stiu ce am dar nu pria amnteles la ce vrei sa te referi.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Sa nu te grabesti... scrie incet, sa priceapa tot poporul :lol: si ti-am dat cateva sugestii daca folosesti cumva internet explorer 7
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
GSM
Sergent major

radio

Mesaj de GSM »

da scuze miam amintit nu stiu este cel care vine an preuna cu windosu.
Scrie răspuns