Yahoo Mail - se pare cu o interfata noua

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Manu
General de divizie

Yahoo Mail - se pare cu o interfata noua

Mesaj de Manu »

Poate multi dintre noi a patit-o azi, cand a vrut sa isi verifice mail-urile... Brusc, YPOPs-ul nu mai functiona. Cand am vazut ca da eroare, m-am gandit eu ca au schimbat cei de la Yahoo interfata. Intr-adevar, este total diferita, au facut-o accesibila probabil pe aceea beta, cea care nu mergea cu Jaws si tot spuneau ca sa ne mutam pe Yahoo clasic nefiind accesibil deocamdata. Acum este accesibil. Se pare ca au insistat mult pe heading-uri.
Au lasat butoane Check si Compose Mail, asta e foarte bine, acum iti spune direct in title numarul de mesaje noi, adica daca dam control + home sa ajungem sus, textul de acolo este title-ul unei pagini web, text in care spune ceva in genul: "2 new in Inbox". In tabelul cu mesajele din Inbox, sa zicem, se poate naviga tot ca inainte, el ramanand tot tabel, dar la fiecare Subject este heading level 2. Deci: daca dam un "t" pentru a ajunge la tabel, cu litera "h" sau "2" mergem prin titlurile mail-urilor. Dupa ce dam enter pe unul dintre Subjects si dupa ce se incarca pagina, ajungem la titlul mailului cu tasta "1", deoarece este heading de nivel 1. De retinut ca la heading-uri se ajunge in general cu tasta "h", dar cand vrem sa ajungem la unul de un anume nivel, ajungem direct cu numarul de pe tastatura corespunzator nivelului cautat.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns