Ce iti trebuie ca sa poti si vorbi la radio
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Mergi in Plug-ins, acolo la Output este ales acum Direct Sound, la Configure, vei gasi prefered device, unde alegi placa pe care sa fie Winamp tot timpul, indiferent de ce alegi la Playback in Sounds and Audio Devices.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Maior
In primul rand, cum ai putut tu sa ii zici tu la radioul tau FM cand el emite pe internet? Cumva emiti si pe FM? Cat a costat licenta? Ori emiti noaptea? Nu te ironizez.
II: Scrie si tu mai corect, mai foloseste semne de punctuatie, etc. Aici nu-i pe Yahoo unde toata lumea scrie cum ii vine, cu prescurtari. Daca as scrie si eu cu pt, cnv, npc, npb, nb, si asa mai departe, ce ar mai iesi din forum? Chiar vreau sa imi zici daca intelegi ceva.
II: Scrie si tu mai corect, mai foloseste semne de punctuatie, etc. Aici nu-i pe Yahoo unde toata lumea scrie cum ii vine, cu prescurtari. Daca as scrie si eu cu pt, cnv, npc, npb, nb, si asa mai departe, ce ar mai iesi din forum? Chiar vreau sa imi zici daca intelegi ceva.
-
- Colonel
Usurel, baieti, nu va luati la harta din nimic! GSM, ideea e ca de obicei abrevierea FM se adauga la numele radiourilor care emit in FM si nu pe net. Dar in ultima instanta, ii dai ce nume vrei tu.
Am totusi o curiozitate: de ce flai ortografiat asa si nu fly ca in engleza?
Si cu ocazia asta, poate ne povestesti un pic despre ce putem asculta la postul tau de radio.
Numai bine,
Andy
Am totusi o curiozitate: de ce flai ortografiat asa si nu fly ca in engleza?
Si cu ocazia asta, poate ne povestesti un pic despre ce putem asculta la postul tau de radio.
Numai bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
radio
: Pai din cate am vazut nu mai este nici un alt radio pe net cu nu mele asta si deaia m-am decis sa ai pun numele asta in prezent sunt in probe si nu am facut o grila de progame iar ca gen de muzica se poate asculta or ce cand osa fiie totul gata dac va face placere osa pun un linc si aici.
Ultima oară modificat 24 Aug 2018, 07:19 de către GSM, modificat 1 dată în total.
-
- Maior
Re: radio
Tu oare si cand vorbesti cu cineva asa, fata-n fata vorbesti asa cu vzut nu mele, etc, etc. Sincer, ai grija cum scrii, uneori trebuie sa iti iau mesajele asa, pe cuvinte sa ti le citesc, este tare incomod. Scrie si tu mai frumooosss!
-
- Maior
Re: radio
In primul rand, nu moderez nici eu, dar nici Vali acest forum ca sa te putem sterge si nici n-am faceo.
II: daca ai scrie si tu mai frumos, n-ar mai fi nicio problema. Spune-mi sincer. Ai mai vazut tu pe cineva pe forum ca sa scrie asa, doctoricesc, ca tine?
III: Nu este vorba aici de a suporta, sau a nu suporta pe cineva, ci de faptul ca trebuie si tu sa scrii frumos, nu de alta, dar nu-i deloc cool asa. Gandeste-te ca nu numai eu, Vali, Sorin, etc, etc citim forumul, gandeste-te ca sunt multi care il viziteaza doar asa, de curiozitate si, dupa parerea mea nu-i estetic forumului sa apara asa scris. Eu nu ma cert cu tine, imi exprim doar parerea si atat. In calitatea mea de plutonier am spus tot ce am spus.
Am glumit de sigur. Si, daca ai vrea, as vrea sa stiu de curiozitate, cati ani ai?
II: daca ai scrie si tu mai frumos, n-ar mai fi nicio problema. Spune-mi sincer. Ai mai vazut tu pe cineva pe forum ca sa scrie asa, doctoricesc, ca tine?
III: Nu este vorba aici de a suporta, sau a nu suporta pe cineva, ci de faptul ca trebuie si tu sa scrii frumos, nu de alta, dar nu-i deloc cool asa. Gandeste-te ca nu numai eu, Vali, Sorin, etc, etc citim forumul, gandeste-te ca sunt multi care il viziteaza doar asa, de curiozitate si, dupa parerea mea nu-i estetic forumului sa apara asa scris. Eu nu ma cert cu tine, imi exprim doar parerea si atat. In calitatea mea de plutonier am spus tot ce am spus.
Am glumit de sigur. Si, daca ai vrea, as vrea sa stiu de curiozitate, cati ani ai?
radio
Sa stii ca nu imi este rusine sa imi spun varsta, dar cum nimeni nu a facut-o pana acum, nu am de ce sa o fac eu; daca vrei si crezi ca iti este necesar sa stii, intra pe mess si vorbim. Mai ma gandesc ca poate pe multi nu ii intereseaza ce varsta am eu - sper ca pana aici mam facut destul de inteles. Iar de scris o sa incerc sa scriu cat mai citet.
-
- Colonel
Luati-o usor, baieti! Nu e nevoie sa se ajunga la tensiuni din modul de scriere al unor mesaje.
Totusi, GSM, incearca sa respecti 2 reguli de baza:
- cand ai un cuvant care incepe cu litera î, daca scrii fara diacritice folosesti i si nu a. Ca exemplu, e corect a incerca si nu a ancerca
- incearca sa nu mai lasi spatii in mijlocul cuvintelor, e mai usor pentru cei care citesc.
Si nu uita sa scrii si un link catre radioul tau cand e totul gata.
Numai bine,
Andy
Totusi, GSM, incearca sa respecti 2 reguli de baza:
- cand ai un cuvant care incepe cu litera î, daca scrii fara diacritice folosesti i si nu a. Ca exemplu, e corect a incerca si nu a ancerca
- incearca sa nu mai lasi spatii in mijlocul cuvintelor, e mai usor pentru cei care citesc.
Si nu uita sa scrii si un link catre radioul tau cand e totul gata.
Numai bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
radio
mersi andreia vedeti tot fetele sunt mai indulgiente si pentru ca valetin tot vrei sa asculti radio meu poti si tu si alti sa mai va dati cu parerea cam ce ar fi bine sa se auda acolo decat sa ma criticati pe mine nu mam suparat ca nu am de ce finca omu din greseli an vata si mine sper sa pun ce va muzica mai buna pe servar decat ce este acum si poate osa reusesc sa pun si un linc aici mersi.