Campionat De Top Speed!

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Încuiat

Cum credeti ca ar trebui sa se intre in cursa?

In ordine alfabetica frate, ce e zapaceala asta! :!:
2
40%
Intra cine cum apuuuuuucaaaaa! La sfarsit ii dau eu numarul de concurs serverului
2
40%
Pe baza de beep, serverul sa dea beep cand trebuie sa intre fiecare. Ce e uite jaws-ul, nu e jaws-ul asta :?:
1
20%

Voturi totale: 5

Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nici nu stiu ce sunt alea extraharti... Jucam cu ce se afla acolo... Sa fie ca un concurs oficial de formula 1. Cate circuite sunt in TopSpeed? Atatea saptamani ar fi in total la campionat. Am tot vorbit pe aici in sala profesorala si toti spun la fel, li se pare absolut normal asa, sa se stie circuitul dinainte, sa se poata omul antrena, vor fi diferentieri la sutime. Asa arata ceva stas, cu antrenament pe ceva concret. Vedea-m-as antrenandu-ma pentru toate pistele, apoi si jucandu-le pe toate duminica. Ideea e ca intotdeauna, poate fi mult mai de calitate ceva concentrat.
Deci, Sorine, sper ca nu ma injuri, dar atat entuziasm pe aici cu campionatul, fie si doar la nivel de a urmari ce se intampla, incat nu ma pot abtine sa nu formulez si eu reguli. Iti spun ca e singura solutie, te rog sa spui ca ai glumit cu chestia aia, ca jucam toate turele, practic ai scadea drastic nivelul de competitie oficiala.
Deci, cel mai bine, ca sa nu se mai piarda timp, ar trebui fixata deja ordinea circuitelor, numele tuturor echipelor, astfel sa ma apuc si eu sa scriu pe site. Pe site va fi tot programul, apoi la fiecare etapa va fi trecut clasamentul, apoi clasamentul general. Eventual, daca ai tu chef, Sorin, poti face si un mic rezumat al meciului oficial. Putem pune acolo si link pentru a asculta meciul. Pentru ca e cam scurt, doar 7 piste, cred ca ar fi totusi bine sa jucam de doua ori, si cat aduna fiecare din doua ture de cate 7 sa fie punctajul obtinut in acea etapa.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

si unde o sa publici informatiile pe site?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Stai ca inca nu e sigur nimic, sa vedem pana la urma ce zice Sorin, daca e de acord asa, adica sa fie totusi o cursa oficiala, ori vrea doar una sa se joace mult si bine ca e fain jocul. :)
Daca va fi asa, oficial, vom deschide in Divertisment o noua sectiune, una numita Club Virtual Pontes. Acolo va aparea deocamdata un link numit: "Pontes Speed". Acolo o sa structurez eu cumva totul, ar fi super.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

eu zic sa postezi circuitele urmatoare si aici pe forum. poate ca sunt unii care intra doar pe forum.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Stai sa se ocupe Sorin, cred ca in ritmul asta ramane pe saptamana viitoare inceputul campionatului. Ma gandesc ca va publica el aici ordinea circuitelor. Daca le va pune azi, vom putea incepe duminica, altfel... nu mai ramane timp pentru antrenamente. :)
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Manu, extrahartile sunt alea de la de dupa Spania cand esti server. Exemple: turul Frantei, etc, etc. Da, hartile trebuie stabilite, dar sunt 8, nu 7 trasee: Belgia, Olanda, Austria, Germania, Anglia, America, Italia si Spania.
Emanuel.Selaru
Maior

Vali, extrahartile sunt incluse in joc.
Emanuel.Selaru
Maior

Nici mie nu imi place sa jucam toate traseele intr-o saptamana. Eu joc de placere, dar si de dragul competitiei.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

eu credeam ca te referi la alea care se pot downloada de pe audio games.
Emanuel.Selaru
Maior

Nu Vali, stiu si eu ca acele harti nu pot fi incluse in multiplayer din pacate. Poate daca ar mai fi aparut si 3-ul, ar fi fost si vizual si cu hartile disponibile pe site. Dar totusi nu-i corect, pentru ca hartile pot fi create de oricine si, poate sa isi faca, cineva o harta super usoara, lafel si cu masinile, sa isi faca o persoana o masina super rapida si tu, care esti simplu player din acest punct de vedere, sa pierzi, ca n-ai masina care macar sa-i egaleze viteza respectivului. Si, Sorine, nu trebuie deloc sa iti pui ip-ul la server selector cand te faci server, ca nu joci cu tine. Incearca si vei vedea. Si, inca o chestie, se poate ajunge la server selector si din meniul start, din programs, Playing in the dark si asa mai departe.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

pai eu asa si ajung acolo.
Emanuel.Selaru
Maior

Da, dar, dupa cum am vazut in emisiunea lui Sorin de la radio Pontes de marti, el intra in program files si asa mai departe.
MateLajos
Sergent major

Mesaj de MateLajos »

Ce se mai aude cu campionatul? Se mai desfasoara?
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

sau un pseudonim daca cineva nu vrea sa se stie ca joaca asa ceva.

da ce. e rusine?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Normal ca se desfasoara, doar ca pentru moment a disparut Sorin si nu avem ordinea circuitelor si nu stim duminica ce va fi, pe unde alergam. Inca nici nu si-au luat toti nume de echipa. Te inscrii si tu, Lajos? Mai trebuie sa se denumeasca Bogdan si cu Ovidiu, haidati, nu e asa de greu.

Ei, Vali, era o gluma cu chestia aia ce ai citat-o mai sus..
Încuiat