Informaţii despre mijloacele de transport
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Eu nu fac pe aici decat sa vorbesc despre harta transportului, cel care a facut-o este Nelu Cimpean (Campus), de fapt el stie mai multe, ce si cum. Eu pot spune de ce este nevoie: este nevoie de fiecare numar de autobus cu statiile in care opreste. De fapt eu nu cunosc modul de realizare, decat teoretic, deci imi dau doar cu parerea asupra hartii si a formei in care ar fi convenabil sa trimiti informatiile. Poate scrie chiar Campus cand intra pe aici, nu de alta, dar sa se stie in general de ce e nevoie si poate in viitor trimit si altii despre alte orase.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Maior
-
- Colonel
Poti sa le trimiti la Campus sau la mine. Campus s-a ocupat de harta traseelor pentru Cluj, eu o fac acum pe cea pentru Bucuresti... Sunt aproape 200 de linii in total aici la mine. Oricum, daca reusesc sa le fac pe astea, Buzaul ar fi floare la ureche, asa ca trimite tot incoace
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Chiar te-ai apucat de Bucuresti? Cred ca ia ceva timp, dar... ar fi super sa existe, ca asa s-ar gasi altfel ruta unui autobus. La ce numar ai ajuns?
-
- Colonel
Azi termin cele aproximativ 20 si ceva de tramvaie si i le trimit lui Campus. Mai urmeaza cam tot atatea troleibuze si apoi cele peste 100 de linii de autobuz.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
La mine o sa mai dureze un pic, mi-au intervenit niste chestiuni de serviciu, dar sper ca pe miercurea sau joia viitoare sa am gata tramvaiele si troleibuzele din Bucuresti. E, intr-adevar, imens, dar o sa fie grozav sa avem toate datele intr-un format accesibil. In plus, trebuie sa faca si coordonatorul de departament ceva, sa duca greul pana la urma, nu?
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Intre timp a aparut C.T.P. Arad, transportul in comun din orasul Arad. Date preluate si sistematizate de Dobai Albert.
- Manu
- General de divizie
Uitati ca site-ul nostru se dezvolta precum un portal deja, avem foarte multe tipuri de informatie care se poate dezvolta, tot mai mult continut dinamic. A aparut intre timp si Urbis Transport Local din Baia Mare.
Printre picaturi am reinnoit orarele de circulatie pentru Ratuc si am mai adaugat 2 facilitati la ele: un interval mediu de circulatie a aautobuzelor pentru fiecare ora plus un grafic ce ofera, pentru vazatori, o imagine de ansamblu a acestor intervale.
De asemenea am observat ca deja google incepe incet incet sa indexeze partea asta din site mai ales de cand am facut lista si pentru a usura indexarea am lucrat putin cu titlurile paginilor si cu partea de meta.
Dupa indexare cred ca vor creste mult vizitatorii pe site.
Pentru viitor am observat ca ratt din Timisoara are un site din era celui de la Cluj si se pare ca se pot include si traseele de aici.... asta mai la vara daca gasim si un localnic pentru a ne lamuri eventualele neclaritati
Daca mai stiti si alte orase care se pot include propuneti cu incredere
Campus
De asemenea am observat ca deja google incepe incet incet sa indexeze partea asta din site mai ales de cand am facut lista si pentru a usura indexarea am lucrat putin cu titlurile paginilor si cu partea de meta.
Dupa indexare cred ca vor creste mult vizitatorii pe site.
Pentru viitor am observat ca ratt din Timisoara are un site din era celui de la Cluj si se pare ca se pot include si traseele de aici.... asta mai la vara daca gasim si un localnic pentru a ne lamuri eventualele neclaritati
Daca mai stiti si alte orase care se pot include propuneti cu incredere
Campus