Finantare din partea UE

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

MisuSoft
Locotenent

Finantare din partea UE

Mesaj de MisuSoft »

salutare!
dragi prieteni, de mult ma tot gandesc caut, dar nu gasesc nimic concret...
vreau sa demarez o afacere, dar nu am toti banii necesari.
hai sa va explic despre ce e vorba:
vreau sa deschid in oradea o gradinita privata, problema e ca suma necesara pentru a realiza intreg proiectul (achizitionarea terenului, constructia si dotarea) trec de 100.000 de euro, poate ajunge chiar la 150.000 de euro.
Eu in acest moment am echivalentul a 25.000 euro.
Stiti cumva daca se pot obtine niste fonduri nerambursabile de la uniunea europeana sau din alte parti? Stiti ceva firma sau persoana care se ocupa de intocmirea dosarelui de finantare?
evit sa scot bani din banca, pentru ca nu am cum scoate asa suma mare si chiar daca as putea, dobanda si comisioanele te saracesc.
daca aveti ceva informatii legate de acest subiect, va rog sa imi spuneti si mie.

Va multumesc!
Mihai
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Mihai, daca vrei sa obtii finantare trebuie sa gasesti un program de finantare si sa scrii un proiect. E multa hartogarie de facut, dar sunt firme specializate care se ocupa cu asa ceva. Costa insa undeva peste 1000 euro sa-ti scrie cineva proiectul. Faza e ca daca castigi finantarea scrierea va fi platita in cadrul proiectului si tu dai din buzunar procentajul care se cere ca si cofinantare in proiect, adica de obicei intre 10% si 50% din suma finala. Ca sa gasesti programele ce ar putea sa-ti asigure finantare ar fi bine sa te inscri la news letter-ul de pe finantare.ro si pe alte site-uri similare, momentan nu imi amintesc altul, dar iti mai spun ca stiu sigur ca mai e unul. Acum stiu ca pe finantare.ro este un program intitulat mecanisme europene de finantare si s-ar putea ca in cadrul acestui proiect sa poti aplica, insa trebuie sa fi foarte atent sa atingi exact problemele ce-i intereseaza pe ei. Data limita pentru aplicare e pe la jumatatea lui iunie. Daca vrei iti pun pe mail formularul de aplicare si ghidul solicitantului sa iti faci o idee.
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

ok! multumesc pentru informatii.
astept pe mail formularul de aplicare si ghidul solicitantului.
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Scrie răspuns