Mie nu prea imi place, nu stiu, suna asa, putin rau. Mai exact, nu avem pedale pe care apasam cand jucam. Eu, cand m-am gandit la asta, am vrut sa se dezvolte simtul de orientare, sa apara cat mai multe persoane care sa joace, sa fie ceva amuzant, in timpul liber.Sorin scrie:As zice sa se numeasca Pontes Chalenge... cu sloganul: invingeti frica, apasa pedala!
Top speed
Moderator: Manu
-
- Maior
Pei, poti schimba... propune tu altceva
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
stie cineva cum sa creez masini si circuite in top speed? ca am citit in manual ca se poate. acolo scria sa intru pe www.playinginthedark.net. dar nu am gasit acolo nimic referitor la asta.
-
- Maior
- Manu
- General de divizie
Mie chiar imi place, este mult mai normal, adica spune clar despre ce e vorba. Cealalta denumire va putea fi folosita pentru altele, poate chiar ar fi fost bine sa fie retinuta pentru campionatul de tenis din viitor, desi acela poate va fi Open. Chalenge poate fi de exemplu sahul, toate competitiile din clubul virtual care e pe cale sa se creeze vor avea o denumire proprie.
Pontes Speed este, dupa parerea mea, cea mai rationala denumire, singura care acopera in totalitate cumva activitatea, singura care in viitor, cand vor fi mai multe competitii, o va caracteriza cel mai bine pe cea de fata.
Pana la urma, totusi, nu conteaza, se va numi, ca sa fim corecti, asa cum va decide chestionarul.
Pontes Speed este, dupa parerea mea, cea mai rationala denumire, singura care acopera in totalitate cumva activitatea, singura care in viitor, cand vor fi mai multe competitii, o va caracteriza cel mai bine pe cea de fata.
Pana la urma, totusi, nu conteaza, se va numi, ca sa fim corecti, asa cum va decide chestionarul.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
top speed
acum nu se mai fac campionate de tenis si de de top sppeed sau campionate de super tenis? cine are super tenis cu licenta si vrea sa joace ma poate contacta pe idul rosusilviu2010. astept raspunsuri si pe forum.
Silviu