Campionat De Top Speed!

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Încuiat

Cum credeti ca ar trebui sa se intre in cursa?

In ordine alfabetica frate, ce e zapaceala asta! :!:
2
40%
Intra cine cum apuuuuuucaaaaa! La sfarsit ii dau eu numarul de concurs serverului
2
40%
Pe baza de beep, serverul sa dea beep cand trebuie sa intre fiecare. Ce e uite jaws-ul, nu e jaws-ul asta :?:
1
20%

Voturi totale: 5

Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Asa, regulamentul, in format beta:

1.1. Un jucator poate face parte dintr-o singura echipa
1.2. Numele Echipei/pseudonimul nu trebuie sa fie obscen, rasial sau ofensator in nici un fel

II Cursa

2.1. Toti membri Pontes pot participa la acest campionat, atata timp cat indeplinesc conditiile de la punctul I
2.2. Toti membri campionatul au obligatia sa anunte serverului, numarul de concurs
2.3. In cadrul unei etape, se vor juca minim cate o cursa/circuit
2.4. O etapa se joaca cu minim 4 jucatori
2.4.1. Daca in ziua etapei sunt mai putin de 4 jucatori, atunci etapa se amana pentru o data ulterioara
2.4.2. Daca vor fi mai mult de 8 jucatori, se vor face doua sau mai multe grupuri egale ca numar de concurenti, si ultimii clasati vor iesi din competitie, pana se va ajunge la numarul maxim admis(8)
2.4.3. Daca vor fi minim 12 jucatori inscrisi in turneu(8 maxim si minim 4 pentru o alta cursa), se vor face 2(sau mai multe) ligi, aplicandu-se regula retrogradarii si promovarii(mai multe detalii la punctul 3)
2.5. Durata unui campionat este de 8 etape

III Puncte:
3.1. Punctele se obtin astfel:
  1. #1 10 puncte
  2. #2 6 puncte
  3. #3 4 puncte
  4. #4 2 puncte
  5. #5&/6 1 punct
  6. #7&8 0 puncte
3.2. Ultimile 2 locuri dintr-o liga, sunt retrogradabile, urmand ca primele doua locuri din liga inferioara sa le ia locul(cu conditia sa fie o liga inferioara)
3.3. La finalul campionatului, in caz de egalitate, se vor disputa curse intre membri cu punctaj egal, castigand cel care va reusi sa castige 3 meciuri din 5 maxim disputabile
3.3.2. In timpul campionatului, in caz de egalitate, jucatorul cu mai multe meciuri jucate va fi clasat deasupra

IV Clasamentul:
4.1. Clasamentul oficial va fi afisat pe www.Pontes.ro
4.2. Tabelul trebuie sa indice:
Locul - Numele - Echipa - puncte - N#de etape jucate - Numarul de victorii(locul intai) - #2 - #3 - #4 - #5 - #6 - #7 - #8
4.3. Jucatorii noi pot intra oricand pe parcursul campionatului, insa, vor intra in ultima liga disponibila

... sunteti de acord, sau nu va convine?
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Acest regulament il vom pune si pe site dupa ce se vede ca este OK, iar noi ne tinem de treaba, facand sa existe in Romania primul campionat virtual care are la baza un joc in retea. Mergem inainte, in viitor ajungand sigur sa avem cel putin doua ligi.
Asadar, sa ne hotaram asupra numelor echipelor si sa scriem aici fiecare la ce s-a hotarat.
Eu zic, Sorine, sa nu tot marsam pe chestia cu membru Pontes, ci acceptand si alti nevazatori, in cazul nostru este unul singur care e ca si membru, poate vor deveni si altii membri, simtind ca merita. Deci eu sugerez ca sa nu se insiste pe chestia cu membru Pontes acolo in punctul 2 de la primul paragraf, ci, persoana cu dizabilitati vizuale, oricum nu vin altii decat cunoscuti de-ai nostri.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Se modifica la punctul 1... ok, notat... apropo, nu vrei sa intri pe messenger sa iti dau inregistrarile?
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Intrat-am eu cand am citit aici, dar... cred ca faceai nanic la ora aia. Speram ca maine sa ne sincronizam.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

o sa ma fac si eu membru pontes. astept sa imi fac buletinu si apoi vin.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Nu cred ca e bine ca in caz de egalitate sa fie avantajat cel cu mai multe meciuri jucate. Daca a jucat mai multe meciuri si a obtinut acelas punctaj cu unul cu mai putine jocuri inseamna ca, defapt, e mai slab.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Inca un joc gratuit care se poate juca online este Tictactoe. E cineva interesat de asa ceva?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

valentin scrie:o sa ma fac si eu membru pontes. astept sa imi fac buletinu si apoi vin.
Dar in campionat poti intra, esti ca si membru.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

I Tichir scrie:Inca un joc gratuit care se poate juca online este Tictactoe. E cineva interesat de asa ceva?
Online in sensul ca in retea?
Daca am avea mai multe jocuri din astea, s-ar putea face mai multe competitii pe care sa le includem in clubul virtual. Ar fi super sa apara Super Tenis gratuit, sa fie cumva posibil sa il jucam in versiune completa. Cu ala ar fi chiar un campionat tare, un Open Pontes.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

eu am incercat tik tak toe dar nu stiu cum se joaca.
si am putea face si un campionat de sound rts. mie mi se pare foarte fain.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

super tenis se poate cumpara. nu stiu exact cat e pretul dar nu cred ca e scump. daca l-ar cumpara cineva ar putea sa il dea si la ceilalti. eu o sa incerc sa il i-au la vara cand ma duc in spania.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu cred ca se va potrivi serialul la mai multi, este generat in functie de un ID al computerului. Am inteles ca a renuntat firma si la Super Tenis... poate va aparea gratuit la un moment dat. Costa, din cate imi amintesc, 19 sau 20 dolari.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Despre Tictactoe am citit undeva ca se poate juca online, dar nu am incercat. Cred ca e un fel de X si 0. Daca imi amintesc bine, trebuie sa asezi niste piese in linie orizontala, verticala sau chiar diagonala, bineinteles inaintea partenerului de joc.
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Eu sunt deacord cu regulamentul Sorine. dar, propunerea mea s-a dus total, asa ca...
In primul rand ar fi trebuit sa se tina cont ca eu am venit cu propunerea de a face acest campionat, dar in fine, cei mai tari sunt mai sus dupa cum vad eu. Sper sa gresesc.
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Dar de ce ai scris de doua ori acest regulament Sorine?
Încuiat