Campionat De Top Speed!

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Încuiat

Cum credeti ca ar trebui sa se intre in cursa?

In ordine alfabetica frate, ce e zapaceala asta! :!:
2
40%
Intra cine cum apuuuuuucaaaaa! La sfarsit ii dau eu numarul de concurs serverului
2
40%
Pe baza de beep, serverul sa dea beep cand trebuie sa intre fiecare. Ce e uite jaws-ul, nu e jaws-ul asta :?:
1
20%

Voturi totale: 5

Sorin
Capitan

Campionat De Top Speed!

Mesaj de Sorin »

Emanuel si cu mine, ne-am gandit ca ar fi cool sa facem un campionat de TopSpeed. Si, cum un campionat are nevoie de un regulament, un nume si un premiu(premiul va fi dat de mine, nu se alege :lol:), ar fi bine sa cadem de acord asupra anumitor repere. Pentru inceput, sa alegem un nume. Avem pana acum Pontes Speed sau Pontes Chalenge. Ce preferati? Va rog sa votati, sau sa propuneti voi altele, daca asta nu va place.
Ultima oară modificat 22 Apr 2008, 14:56 de către Sorin, modificat de 4 ori în total.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ar fi excelent sa facem un campionat oarecum oficial, sa deschidem in divertisment o sectiune cu acesta, unde fiecare sa aiba un nume al echipei, pentru inceput echipa cu cate un membru, daca se vor inmulti jucatorii sa fim si cate doi. Acolo pe site sa trecem rezultatele fiecarei etape, o etapa fiind cate un circuit existent.
Astfel se va dezvolta putin ideea de club virtual, club in care jocurile sa fie si virtuale, nu doar clasice, popice, sah si ce stiu mai ce. In timp vom dezvolta acest club, facand pentru el o sectiune mare separata. Acolo sa implementam si sala aceea virtuala de sah unde sa se salveze partide, sa se poata juca direct acolo etc., sa introducem si alte jocuri care se mai pot juca la distanta; le putem introduce si pe cele care se joaca la clubul de aici din Cluj, de exemplu acum am dus un joc cu bile, un mini-biliard de care sutnem foarte incantati, facem partide pana la o mie de puncte, si pe acestea le-am putea trece tot acolo. Sa dezvoltam aceasta comunitate online care poate ca are la baza chiar forumul.
Revenind la TopSpeed, daca ar fi si imprimata runda oficiala, ar putea fi, dupa cum ai spus, Sorin, redata la radio cu comentarii de genul: jucatorul 1 este X, jucatorul 2 este Y etc., acum X l-a depasit pe Y si asa mai departe - o runda nu e atat de lunga incat sa ocupe mult din spatiul emisiunii.
Hai sa stabilim aici pe forum, in acest topic detaliile campionatului, sa ne fixam nume ale echipelor si tot ce trebuie ca sa putem demara treaba ca la carte.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

mie imi place numele de pontes speed. il votez.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Se mai inscrie in campionat un coleg dela scoala, Cornel, doar sa ii spunem cand stabilim etapa oficiala. Eu zic sa o punem mai bine duminica seara, atunci cam toti sunt acasa. Cand jucam etapa oficiala, cred ca inainte trebuie jucata o tura de incalzire si de testare.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Da, pei, sa stii ca antrenamente se cam fac in fiecare seara :) cine e interesat, sa imi scrie pe messenger ca eu pot juca aproape oricand :lol: cu Valentin joc aproape zilnic. Hai sa punem insa antrenamentele oficiale... sa zicem... sambata dupa-amiaza.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu zic ca doua ture de incalzire sau antrenament oficial sa fie inainte de cursa oficiala. Exista un numar limita de jucatori in retea? Sa nu fim prea multi in cele din urma...
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Dar eu am propus si Pontes concurent! Nu-i corect!
Emanuel.Selaru
Maior

:( Da Manu, este o limita de 8, doar 8 pot intra pe un server, dar se pot face maimulte simultan.
Emanuel.Selaru
Maior

:D
Da, sunt si eu deacord pentru duminica, la jocurile de campionat.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Poate ca mai mult de 8 nu vom fi. Daca vom fi mai multi, poate ca ar fi bine sa jucam un play-off si sa vedem cine intra in duminica aia in concurs, dar... nu cred ca va fi nevoie.
Emanuel.Selaru
Maior

:( Stiu ca nu suntem mai multi de 8 acum, dar am spus asta asa, ca ideie :idea:
Ovidiu_T
Plutonier

Mesaj de Ovidiu_T »

Eu am votat Pontes Chalenge.
Suna mai smecher...
Ma bag si eu in concurs
Ovi
BogdanCristiea
Sergent

Mesaj de BogdanCristiea »

intru si euu.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

manu scrie:Poate ca mai mult de 8 nu vomfi.
ba eu cred ca s-ar putea sa fim.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Sorine, organizezi tu, nu? Sa se gandeasca toti la numele echipei din care face parte deocamdata el singur. Apoi sa stabilim data si ora de desfasurare a primei etape, circuitul etc.. In momentul cand totul e stabilit, deschid si eu sectiunea pe site, sa fie acolo scris clar ce urmeaza, sa facem, chiar daca la scara mica, dinamic, ca si cum ar fi un sport adevarat. Sa imi trimiti cumva emisiunea despre TopSpeed sa o pun pe site la Radio Pontes Offline ca sa vada lumea ce si cum, mai ales la partea de introducere a IP-ului pentru a juca in retea.
Pana maine ma voi hotari si eu asupra numelui echipei mele. Oricum, ar fi bine sa scriem pe site si componenta, adica si numele real al participantului, ori cel putin un pseudonim daca cineva nu vrea sa se stie ca el joaca asa ceva. :)
Sorin, ia spune cam cum ar fi hotarat punctajul? Primi sase iau puncte cum era la formula 1?... sau cum spui tu?
In viitor poate vom si aproba un buget la Pontes pentru premii. Acum am inteles ca ai tu unul material - premiul material stimuleaza, pacat ca nu il voi castiga, nu sunt un bun sofer.
Încuiat