Asistenta IT - reactualizare program

Anunturi despre activitatile Pontes

Moderator: Manu

Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

da,
sunt de acord cu tine, cu obervatia ca, nu are rost sa limitam programul la 2 ore pe zi.
Vom urmari activitatea, se va constata prezenta la post, si ine lipseste 3 ture la rind, va fi scos afara.
de acord?
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

daca credeti ca pot ajuta si eu cu ceva la acest proiect sa imi spuneti va rog.
eu saptamana viitoare probabil voi fi plecat din localitate, dar dupa ce incepe facultatea am sa intru si eu in acest proiect in functie de orarul de la faculta.
mentionez ca pot sa asigur asistenta si prin VNC.

Toate bune,
Mihai
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ia vorbeste tu Misule cu seful de pe partea asta, Sorinel, il stii poate, ala care era candva bebe sau asa ceva. Ia si tu asa vreo ora sau doua pe saptamana, dar ai grija, nu luni de la 20:00.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

pai ar fi bine luni, fiindca noi cu cursurile noastre, eu nu o sa mai pot face emisiunea joi, si o sa ma gandesc sa il rog pe Mishu sa schimbam zilele; el sa faca cheful joi, iar eu luni emisiunea mea.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Pana la urma nu e sigur ca va ramane cursul joi seara... se va stabili din nou si cica pana la urma poate va fi dimineata. Oricum, va fi foarte greu de stabilit intr-un final.
Dar hai sa vorbim despre ECDL intr-un alt topic in aceasta sectiune a forumului, deschid eu acum unul.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

ok, asa vom face.
CarmenT
Maior

Asistenta IT?

Mesaj de CarmenT »

dezgrop acest topic deoarece in ultima vreme am primit tot mai multe observatii cum ca nu se mai conecteaza nimeni pe id-ul pentru asistenta online pe skype, iar lumea e dornica sa mai descopere cateva secrete noi in utilizarea PC-ului.
Oare se mai ocupa cineva de proiectul asta, sau toata lumea a renuntat? Cred ca ar trebui sa reorganizam putin programul si sa vedem cine mai vrea sa se implice in asta.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

E ieftin si telefonul. Pe mine ma poate suna lumea cand sunt de serviciu pe telefon. Acum si-au exprimat dorinta Gruia si Bogdan sa intre la asistenta, dar... nici ei nu garanteaza ca intra si pe Skype.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

E ok si pe telefon, dar ar fi bine sa fie cineva si pe skype, macar odata pe saptamana, ca sunt unii care prefera sa sune doar pe skype.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

salut,
pentru toata lumea timpul si disponibilitatea sunt limitate.
Propun sa reorganizam serviciul asta, si sa oferim suport telefonic.
Plus de asta, toata lumea s-a deprins cu chestii moca, asta trebuie sa inceteze.
Furnizorii de informatii, solutii si tot ce mai vreti, aloca resurse, timp si bani ca ssa si le insuseasca.
Deci, mi se pare corect sa ne gandim la tarifarea anumitor tipuri de servicii.
de ex, cele prin skype.
Cele telefonice, pot ramane gratuite deocamdata, fiindca telefonul mobil e la tine oricind.
si in drum spre casa, poti consilia un apelant. La skype, trebuie sa ramai pe loc un numar de ore.
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

claus scrie:ok, asa vom face.

iarasi?la fel? :D :D :D
sper sa nu si daca tot nu bafta......
toate bune
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Decebal, esti off-topic iar mesajul pe care il citezi e vechi de aproape un an (8 aprilie 2008). Daca simti nevoia sa scrii 3 cuvinte si 5 smileys doar ca sa-ti cresti numarul de mesaje, spune-mi cat vrei sa fie si ti-l umflu eu artificial, din baza de date. Imi cer scuze ca deviez si eu de la subiect.
Privitor la asistenta online, partea de VNC e functionala, am creat deja 2 retele de asistenta, Pontes si Pontes2, insa cererea e foarte redusa.
Asistenta pe Skype cred ca ar fi mai corect sa se faca pe baza unei programari telefonice sau prin email prealabile. Exemplu: X are nevoie de ajutor si suna la persoana care acorda in acel moment asistenta prin telefon, stabileste cu aceasta o zi si o ora pentru skype, prezinta problema in cateva cuvinte iar apoi, la data stabilita, primeste asistenta prin Skype. Nu poti lega un om de computerul de acasa cateva ore saptamanal, numai ca sa stea sperand ca va suna cineva.
Andy
Decebal
Plutonier major

Mesaj de Decebal »

sal
da dar vezi ce hot sunt iar.... :D ?
toate bune
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ideea cu telefonul e foarte buna. Ma suna omul, imi spune ca e cam scump pentru el si ma roaga sa intru pe Skype sa rezolvam problema. Nu sunt acasa... deci nu am Skype... ne intelegem pentru proxima ocazie cand am Skype.
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

sigur ca e buna,
si in felul acesta separam si interventiile de rezolvare, fata de cele de optimizare si instalare, care trebuie sa fie tarifate...
de ex:
cineva suna la noi si semnaleaza ca nu ai merge o functie a talks-ului; se incearca depanarea evident in regim gratuit.
Dar daca cineva doreste o instalare de talks, windows etc astea trebuie sa coste...
Scrie răspuns