Time Adventure de la Code Factory
Moderator: Manu
Pei, trebuie sa omori niste roboti. Din sageti mergi, pe spatiu tragi(daca ai arma) ctrl+sageti sari... cam asta ar fi in mare. Dupa parerea mea e un joc cu care nu prea merita sa iti bati capul.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
- Manu
- General de divizie
Poate chiar cand il vom face noi...I Tichir scrie:Interesant e ca acest joc e facut de rusi. Deasemenea, sunt multe jocuri facute de polonezii de la Klango. Sunt curios cand va aparea primul joc pentru nevazatori romanesc?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Maior
Era interesant jocul pe care l-ai tradus tu Manu, nu scriu cum se numeste, ca ma fac de ras. Dar avea o chestie, prin care treceai in cateva secunde prin toate nivelele si te mai si salvai. Prin apasarea literei W, treceai dintr-o camera intr-alta pana la sfarsit, cand se deschidea acea usa si, ca sa zica faptul ca ai reusit sa te salvezi, dadeai spatiu. Am descoperit asta de mult timp, foarte mult chiar, fiind nervos ca nu reuseam sa ma salvez si am inceput sa apas litere si cifre la nimereala si asa am aflat de W. Cine nu crede ce am spus, poate incerca daca are jocul.manu scrie:Poate chiar cand il vom face noi...I Tichir scrie:Interesant e ca acest joc e facut de rusi. Deasemenea, sunt multe jocuri facute de polonezii de la Klango. Sunt curios cand va aparea primul joc pentru nevazatori romanesc?
- Manu
- General de divizie
Tasta aceea era creata pentru a sari direct la o camera unde sa incerci cu timpul intreg, ca incet-incet sa ii descoperi forma. Nu vad ce rost mai avea salvarea prin apasarea unei taste, adica fara sa joci jocul. E ca si cum am deschide acum Time Adventure, iar acolo sa fie o chestie ca daca scriem "Stop" sa ne spuna ca jocul a fost incheiat cu succes. Mai are vreun rost in cazul acesta sa il downloadam?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
-
- Maior
Pentru Manu
Stiu ca n-avea rost, dar eu nu-i stiam rostul acelei taste, credeam ca a fost o greseala, ceva, stiu eu, ceva scapat.manu scrie:Tasta aceea era creata pentru a sari direct la o camera unde sa incerci cu timpul intreg, ca incet-incet sa ii descoperi forma. Nu vad ce rost mai avea salvarea prin apasarea unei taste, adica fara sa joci jocul. E ca si cum am deschide acum Time Adventure, iar acolo sa fie o chestie ca daca scriem "Stop" sa ne spuna ca jocul a fost incheiat cu succes. Mai are vreun rost in cazul acesta sa il downloadam?
Ok, de coduri am dat si eu pe AudioGames, dar unde naiba gasesc si eu jocul?
Blogul lui Sorin