Incet-incet se contureaza si programul Radio Pontes Online, acesta poate fi vazut in pagina radioului, link-ul direct fiind:
http://www.pontes.ro/ro/servicii/radio.php
Mai sunt spatii libere, dar acestea se vor umple saptamana aceasta.
Radio Pontes Online
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
In cel mai probabil caz, sambata la ora 16 va fi lansarea Radio Pontes. De luni se intra intr-un program normal, pana atunci vor mai fi si teste cu cei care inca nu au apucat sa vada cum functioneaza sistemul de emisie.
Adresa directa catre pagina radioului este: radio.pontes.ro - aici se poate urmari si programul pentru saptamana in curs.
Adresa directa catre pagina radioului este: radio.pontes.ro - aici se poate urmari si programul pentru saptamana in curs.
Am ascultat sambata emisiunea in care era explicata utilizarea Jaws-ului. Mi s-a parut foarte bine realizata. Explicatiile erau clare, se vede ca sunt date de cineva cu tact pedagogic. S-a propus ca inregistrarile acestor emisiuni sa poata fi ascultate pe site-ul Pontes. Eu cred ca e mai bine ca aceste inregistrari sa poata fi descarcate de pe site, pentru ca astfel vor putea ajunge mai usor la incepatorii in utilizarea calculatorului care, ori nu au internet ori nu stiu sa-l utilizeze.
- Manu
- General de divizie
Am facut separat emisiunea, are 57 de minute vorbite. Va fi in noaptea asta disponibil si pe site pentru ascultare de pe server. Acolo chiar am spus ca pentru cei care nu pot ajunge sa asculte, le vom da incet si direct, fisierele.