Time Adventure de la Code Factory

Despre tot felul de jocuri si competitii

Moderator: Manu

Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Da, interesant... Repede l-ai mai terminat Sorin, si eu care speram totusi sa fie mai complex, sa fie in sfarsit un joc greu de terminat, care sa dea ceva mai multa bataie de cap.
Pe cand la Joystick?
Apropo de difuzarea emisiunilor despre Jaws si jocuri, cred ca cea mai buna solutie va fi un fel de Radio Pontes Offline. In sectiunea acestuia sa apara pentru inceput doua link-uri, unul numit Joystick si unul Jaws pe net. Cand dai enter pe unul dintre ele se deschide automat un playlist de Winamp, playlist in care cu B si Z te plimbi printre toate emisiunile puse pe server pana atunci. Astfel, oricine poate asculta in reluare cand are chef, dar fiind obligat sa intre totusi pe site, neputand downloada MP3-urile, prin asta facand si ceva util pentru a mai invata navigarea cu Jaws - ma refer la elevii nevazatori care sunt tare curiosi de emisiunile astea.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Time Adventure va fi martea viitoare la Joistick. O sa prezint primul nivel si dupa cateva segvente care mi se par mie extrem de interesante.
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Abia astept, oricum, pana atunci sper sa trec si eu cat mai departe.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Exceptand faptul ca se misca putin cam greu, mie imi place cum e realizat jocul si cred ca daca ar fi tradus in limba romana, ar avea acelas succes ca Der tag wird zur nacht. Poate ca nu e usor de realizat asa ceva si nu stiu daca firma producatoare permite traducerea, dar sunt convins ca in felul acesta vor aparea mai multi gameri si, probabil, mai multi utilizatori de computere.
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

Cand credem ca am descoperit un joc mai complicat, vine Sorin si il rezolva. Totusi, pentru el am o noua provocare care se numeste "Descent into madness".
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Glumesti, l-am jucat de mult. Dar nu stau eu sa sparg codul ala ca ma apuca toti dracii.
Blogul lui Sorin
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

He, he, he! Pai tocmai spargerea codului iti permite sa ajungi la final.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Sorry, dar n-am rabdare. In rest este un joc lafel de fara actiune, care nici nu merge salvat(mie imi da eroare). Poate imi pun mintea cu el in acest weekend
Blogul lui Sorin
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

I Tichir scrie:Exceptand faptul ca se misca putin cam greu, mie imi place cum e realizat jocul si cred ca daca ar fi tradus in limba romana, ar avea acelas succes ca Der tag wird zur nacht. Poate ca nu e usor de realizat asa ceva si nu stiu daca firma producatoare permite traducerea, dar sunt convins ca in felul acesta vor aparea mai multi gameri si, probabil, mai multi utilizatori de computere.
Da, ar fi ceva... Aici ar fi nevoie de mai multe voci. Avand in vedere ca se pare ca CodFactory nu prea mai are interes pentru el, s-ar putea face treaba asta. In orice caz, ramane ca idee pentru viitor. Ne trebuie toate textele traduse, deci cineva care sa stie bine engleza, poate vreo trei daca ne punem formulam totul cum trebuie, apoi... trebuie realizate fisierele de sunet care ar fi inlocuite la varianta spaniola, inclusiv cel care spune Pulsa uno, sa spuna Apasa unu pentru a juca in limba romana. Apoi facem din nou un iso si il punem noi pe un server pe undeva.
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

dac vreti un joc mai complicat si mai greu incercati techno shock. pt a il lua intrati pe http://www.tiflocomp.ru/games/ts/index.php?lang=en eu l-am jucat cateva luni si nu l-am terminat. am ajuns doar la lv 3.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Nu imi place sincer sa fiu... e genul ala de joc in care nu stii unde mama naibii t educi... adica, eu chiar nu pot sa ma orientez in jocuri de genul asta.
Blogul lui Sorin
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

eu cred ca in asta consta farmecul jocului. sa inveti sa te orientezi.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Eu cred ca farmecul jocului consta in a te relaxa. Cum este cazul lui Time adventure care chiar daca este el atat de scurt, cel putin te captiveaza. Si trebuie sa recunoastem ca este un joc destul de bun.
Blogul lui Sorin
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Dar are Time Adventure asta o engleza atat de englezeasca ca uneori inteleg mai bine in spaniola. Ce interesant spune: "Sam toims ...".
I Tichir
Sublocotenent

Mesaj de I Tichir »

S-a scris pe aici de Technoshock. Ma lamureste si pe mine cineva cum se joaca?
Scrie răspuns