Desfiintarea horoscopului

Horoscop saptamanal

Moderator: Manu

Sunteti de acord cu desfiintarea horoscopului?

Da
3
27%
Nu
8
73%

Voturi totale: 11

Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Usor oameni buni, usor. S-a pus problema in felul urmator:
Andreea Neagu scrie: S-a ajuns la concluzia ca rubrica nu ar fi citita decat de 1-2 persoane. In aceste conditii, se pune intrebarea daca mai are rost sa mentinem aceasta rubrica
in functiune sau Cristina munceste degeaba.
Eu am zis ca sunt pentru desfiintarea horoscopului, ca sa aiba Cris timp pentru altceva. De ce nu sunteti gata sa acceptati o schimbare? De ce va e frica de nou? Poate vom gasi ceva mai interesant si amuzant decat horoscopul, de ce sa nu ne canalizam "eforturile" in alt sens?
Repet, sunt pentru desfiintarea horoscopului ca sa nu piarda Cris timpul degeaba, dar daca ea considera, sau daca altcineva doreste sa preia rubrica, puteti sa il lasati.

"Mi s-a fãcut imputarea cã sunt foarte, cã sunt prea, cã sunt ultra-progresist... cã sunt liber-schimbist... cã voi progresul cu orice preþ."
"Vezi ca nu stiti! Or, mai intai si-ntai istoria ne invata anume ca un popor care nu merge inainte sta pe loc."
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
cristina.vuscan

Mesaj de cristina.vuscan »

Sorinel, nu a zis nimeni ca nu ai fi un prieten de nadejde... Cu totii stim asta... Cristina
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Aici ai dreptate, Sorine. Am deschis subiectul tocmai pentru a confirma sau infirma concluzia legata de interesul scazut pentru aceasta rubrica. Nu ne putem permite sa ne batem joc de timpul Cristinei.
Numai bine,
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Eu nu am inteles ca treaba ar fi asa, adica pac, Cristina repede va incepe altceva. Eu am inteles ca e vorba doar de desfiintare. Ma enerveaza in general desfiintarile. Daca apare altceva, pot fi si de acord, dar altfel ar fi sunat: "Uitati, fratilor, acum incep asta, nu mai am timp de cealalta!". In fine, pana la urma cei care scriu pot sa decida daca mai fac sau nu, e vorba de optiunea lor. De incurcat, daca se scrie totusi, nu cred sa incurce pe cineva, tocmai am marit si spatiul pe server, asa ca... loc avem unde sa tot postam mesaje.
Daca la acest subiect au raspuns deja 5 persoane, inseamna ca nu urmareau doar una sau doua persoane. Nu inteleg ce se face atata caz pentru o treaba din asta. Cand nu se mai scrie, vom constata ca nu mai apare. Atunci vom intreba: "Ce o fi de nu mai apare?", iar raspunsul va suna: "Pai... acum e altceva, mult mai interesant!"; sau: "Nu mai am chef pur si simplu, mi se pare o tampenie!" etc., etc..
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Manu, stai putin ca nu e o chestie de tip "nu am chef, e o tampenie". Cristina mi-a spus la un moment dat ca rubrica nu prea mai are popularitate dupa parerea ei, ca e citita de foarte putini utilizatori. Si de aici sondajul, ca sa vad si eu cum stau lucrurile. Iar sondajul a fost cu intrebarea asta si nu cu "Cititi horoscopul? Da sau nu" pentru ca ma stii ca uneori iau decizii de-astea mai radicale, ca sa zic asa.
Andy
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ok, am inteles, e in regula, dar te rog sa nu il stergi dupa ce se aproba desfiintarea :)
Chiar glumesc, era dupa chestia aia cu Divulici care s-a dus de pe aici cand i s-a taiat mesajul.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

La cum arata votul, ma indoiesc sincer ca va fi vorba de desfiintare :)
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Andreea Neagu scrie:Nu pot vota in locul tau pentru ca am votat deja. Dar iti pot modifica alegerea, ceea ce am si facut.
Andy
Multumesc mult! :D
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Doamne, fratilor!!! :shock: M-ati speriat. Andreea, alege si tu subiectul mai delicat, adica nu pune titluri de astea care sa ne bage in sperieti. Cum sa se desfiinteze horoscopul? Se poate ca intr-o saptamana sau alta horoscopul sa fie citit de putine persoane, dar asta din cauza ca uni dintre noi intram mai rar si citim poate horoscopul pe doua-trei saptamani odata. Mie mi se pare ca horoscopul se identifica cu forumul si invers, adica nu imi pot imagina sa intru pe forum si sa nu gasesc horoscopul acolo. Chiar am fost speriata acum vreo doua saptamani cand horoscopul intarzia sa apara. Am crezut ca s-a intamplat ceva cu Cristina.
Eu stiu ca e o munca destul de grea sa alcatuiesti asa ceva, adica cere multa concentrare si e neaparat ca astrologul sa ramana in contact cu "astrele" pentru a ne putea reprezenta pe fiecare, dar as fi tare dezamagita daca s-ar intrerupe publicarea lui, mai ales ca am devenit superstitioasa dupa ce am vazut ca unele predictii s-au adeverit. :)
Claus
Capitan

Mesaj de Claus »

nu citesc regulat horoscopul dar, cred ca e util penru cei pasionati de astre si previziunile lor.
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Dar ce se intampla? Votul arata ca se doreste continuarea publicarii horoscopului si totusi acesta nu apare...? Imediat ar trebui sa citim pentru saptamana viitoare, dar saptamana asta nu am aflat ce ne e predestinat. Eu sunt in vacanta si ma gandeam ca mi se prezice si mie ceva iesire pe undeva, dar... nimic... Unde-i astrologul de serviciu? Si-o fi luat concediu fara plata? :)
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Salut!
Astrologul nu si-a luat concediu fara plata, este doar ocupat cu pregatirea emisiunii pe care o va face duminica de duminica la Radio Pontes. Mai sunt doua zile pana cand o sa auzim la radio Music, Love and Tenderness. Country Style. Cu Cristina Vuscan.
Asa ca momentan o iertam pe Cris de afacerea cu horoscopul, cel putin pana dupa prima editie.
Numai bine,
Andy
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

:( :cry:
Poate imi trimiteti si mie ceva inregistrari cu emisiunile difuzate si mai ales cu lansarea. Asa poate o sa compenseze lipsa horoscopului. :)
Scrie răspuns