Telefoane mobile cu sinteza vocala
Moderator: Manu
-
- Colonel
E necesara o apasare pe butonul de captura. Butonul respectiv e pozitionat central, cam 1 cm in sus fata de centrul bazei ecranului. La o adica poti sa-i lipesti ceva acolo. dupa care faci poza cu ajutorul butoanelor laterale de pe carcasa telefonului. Apoi inca o apasare in aceeasi zona, de data asta pentru a activa procesarea. Daca imaginea fotografiata e neclara, iti mai apare si intrebarea daca vrei sa continui cu ea in starea asta. Aici ai doua butoane, da si nu. Cel de Da este selectat predefinit si poate fi apasat folosind enter-ul de pe tastatura. Deci in total ai 2 apasari pe touchscreen, in aceeasi zona de ecran.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Eu chiar cu ambalajul unui parasolar pentru aparatul foto incercasem si iesise bine. Din pacate, am verificat acum pe siteul Nuance si nu exista Talks pentru Symbian UIQ 3 de pe SE P990i. Asta e, asteptam ieftinirea lui K-NFB reader care-i tatal OCR-izatoarelor portabile si are voce preinstalata.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Touchscreen ca touchscreen, dar am auzit ca deja Samsungul pune Pointere la telefoane! Nu vreeeeeeeeeau (
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Internet de pe telefonul cu talks
Intrebare catre cei ce intrati de pe telefon pe net. Ce programe sunt necesare pentru asta? Probabil ca e nevoie de un browser... si altceva? Va rog sa-mi dati explicatiile asa ca unuia care habar n-are cu ce se mananca asta...
-
- Colonel
Un browser si un abonament sau o extraoptiune care sa-ti permita conectarea la net. Daca vrei si messenger iti trebuie un program de genul EBuddy. Daca vrei si mail de tip pop3 iti trebuie un client de mail de tipul BlackBerry, ProfiMail etc.
Numai bine,
Andy
Numai bine,
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
Eu am un buton care ma trimite direct pe net. Daca nu, vezi pe "desktopul" telefonului, ar trebui sa ai web. Daca nu, intri in meniu >>> conectare/conictiviate(difera titulatura, dar tot dracul ala e) si apoi la "Orange World" prin Orange sau "Vodafone Live" pt fostul Connex.
Spor!
Spor!
Blogul lui Sorin
A, ok, inseamna ca ar trebui sa mearga si la mine. Dar nu inteleg de ce nu imi citeste talks-ul nimic cand ma conectez. Cred ca ma conecteaza pentru ca imi apare buton pentru deconectare, dar nu pot naviga. Nu se intampla nimic daca incerc sa ma plimb cu sagetile. Trebuie sa-i mai fac ceva setari? Am inteles ca la tine merge, Sorin.
E cineva care se conecteaza pe net cu telefon N70?
E cineva care se conecteaza pe net cu telefon N70?
Am primit doua sms-uri. In primul era un cod, iar in cel de al doilea aparea un camp in care am introdus codul si apoi imi zicea sa salvez setarile ca default. Am facut intocmai si apoi m-am putut conecta. Cred ca singura problema e ca nu citeste talks-ul cand sunt conectata. Adica daca iil intreb ce taste reprezinta tasta 1 si 2 inmi zice option si back si in rest nu e activ nimic, sau talks-ul nu reactioneaza la nimic altceva.
Hmmm, ai asteptat ca sa se conecteze(la Orange poate dura pana la 2 minute uneori)?
Daca da, incearca sa dai optiuni si salt la adresa internet unde baga adresa lui Google... sau, poate ai un Browser care nu e compatibil cu Talks(ceea ce ma indoiesc)
Daca da, incearca sa dai optiuni si salt la adresa internet unde baga adresa lui Google... sau, poate ai un Browser care nu e compatibil cu Talks(ceea ce ma indoiesc)
Blogul lui Sorin