Mesajul 3000?
Moderator: Manu
Mesajul 3000?
Salut
Cred ca voi fi facut bucati bucatele de Andy dar nu stiu ce s-a intamplat cu un topic deschis de ea legat de mesajul 3000 la care eu am dat un double post din cauza de net care merge cu viteza Cefereului in meciul cu Farul Constanta. Dupa aceea mi-a aparut un butonas de delete, am crezut ca am sters doar al doilea post al meu care era identic cu primul si apoi a disparut tot topicul Sper ca nu am facut vreio prostie! Scuze, Andy si sper sa poti recupera totul
Cred ca voi fi facut bucati bucatele de Andy dar nu stiu ce s-a intamplat cu un topic deschis de ea legat de mesajul 3000 la care eu am dat un double post din cauza de net care merge cu viteza Cefereului in meciul cu Farul Constanta. Dupa aceea mi-a aparut un butonas de delete, am crezut ca am sters doar al doilea post al meu care era identic cu primul si apoi a disparut tot topicul Sper ca nu am facut vreio prostie! Scuze, Andy si sper sa poti recupera totul
-
- Colonel
Nu se recupereaza, se rescrie.
Asadar, mesajul cu numarul 3000 a fost publicat de Alin Feurdean (claus). Aline, daca vrei un premiu anume, cere-l. Daca nu, astept aici sugestii pentru a-l premia pe Alin, ca eu sunt in pana de idei.
Andy
Asadar, mesajul cu numarul 3000 a fost publicat de Alin Feurdean (claus). Aline, daca vrei un premiu anume, cere-l. Daca nu, astept aici sugestii pentru a-l premia pe Alin, ca eu sunt in pana de idei.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Perfect de acord cu ideea. Discutam pe mail despre achizitionarea minunii.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Cum Dumnezeu sa apara un buton Delete la topic? Nu imi imaginez asa ceva... Campus, tu ar trebui sa primesti premiul pentru cea mai inedita chestie care s-a intamplat pe forum. Pai daca lucrurile stau asa, ar insemna ca se poate intampla si altora uneori, iar unii sa faca chiar intentionat treaba asta. Ciudat de tot. Andreea, hai da si tu o explicatie rationala.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Colonel
Explicatia rationala e destul de simpla: Campus a urmat linkul Delete de mai multe ori decat era cazul si a dat jos tot topicul, stergand toate mesajele din el. La explicatie rationala, solutie rationala: incepand de acum, drept de stergere au doar moderatorii. Daca faceti double post, vi-l stergem noi.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
- Manu
- General de divizie
Cam irationala explicatia.
Cum adica? Omul poate sa aiba voie sa isi stearga mesajul daca nu sßa raspuns la el... asa ar fi normal. Da' sa nu imi zici ca membrii forumului puteau sterge un topic intreg. Deci, era de fapt un bug si gata.
Cum adica? Omul poate sa aiba voie sa isi stearga mesajul daca nu sßa raspuns la el... asa ar fi normal. Da' sa nu imi zici ca membrii forumului puteau sterge un topic intreg. Deci, era de fapt un bug si gata.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
-
- Colonel
In phpBB dreptul de stergere nu se refera doar la mesajele proprii. In momentul in care unui utilizator inregistrat i se da drept de stergere, dreptul se aplica asupra tuturor mesajelor dintr-un forum. Si daca o luam logic, atunci cand stergi toate mesajele dintr-un topic, stergi topicul. De-aia am scos dreptul de stergere.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro