Acesta este Forumul Pontes, loc in care puteti discuta orice despre persoanele cu dizabilitati, in special despre si cu nevazatori. Puteti afla sau oferi informatii despre locuri de munca, viata sociala, IT (informatica), jocuri audio, ganduri, idei etc.
Cine ma-nvata si pe mine sa utilizez sound forge?Pentru inceput vreau sa stiu cum pot atasa un clip in program.Am incercat dar cand l-am cautat nu l-a gasit.Apoi comenziile si celelalte.Ma gasiti la adresa shady_rapid2008@yahoo.com sau pe skype shady.hashim.
Salutare!Invata-ti-ma si pe mine va rog sa folosesc sound forge.In mare am inteles instructiunile ce se dau prin topic dar nu stiu cum sa fac sa deschid fisierul.Il caut prin calculator dar nu-l gasesc.Oare sa fie din cauza ca fisierul il descarc cu youtube downloader?Sa-ncerc sa-l descarc si cu strong dc?
Nu am mai utilizat de mult Sound Forge, dar cred ca trebuie sa fii atent la extensia fisierului. Citeste fisiere mp3, wma si altele de genul asta, dar atentie sa nu incerci sa deschizi fisiere cu extensii care reprezinta altceva decat audio. S-ar putea sa nu le vada.
trebuie sa iti setezi afisarea extensiilor si sa faci distinctie intre fisiere audio video etc. Sound forge va deschide acele fisiere despre care auzi ca au extensii de genul mp3, wav, ogg etc. Tu cred ca ai descarcat de pe youtube filmulete deci fisiere video.