Excursie in aceasta primavara, ce ziceti?
Moderator: Manu
-
- Colonel
OK, la o adica putem face o teleconferinta in weekendul ala, cand sunteti toti adunati intr-un loc. N-o sa fie ca si cum as fi acolo, dar de bine, de rau, ar fi ceva.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
poate fi oricand defapt, totul e sa stiu data exacta pentru a putea vorbi la consiliul central de la bucuresti. recomandabil ar fi sa ne hotaram cat de repede, pentru ca am inteles ca e cam ocupat acel apartament si sa nu ne suprapunem cu altii.
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Ultima noutate legata de plecarea la Bucuresti.
Vineri in data de 28 martie se va pleca la Bucuresti, seara cu acceleratul care e in jurul orei 22.
Sambata seara vom sta la apartamentul consiliului central situat pe soseaua iancului, daca bine imi amintesc numarul.... nu mi-l mai amintesc numarul, dar stiu ca e chiar in drept cu strada victor manu. e aproape de scoala de nevazatori.
Cine mai vine sa isi anunte prezenta va rog.
Eu luni 28 ianuarie dau telefon pentru a rezerva acel apartament.
Mentionez ca ne costa 5-10 ron de persoana pentru o noapte, dar mai multe am sa va spun dupa ce vorbesc cu domnul Ruba.
Mihai
Vineri in data de 28 martie se va pleca la Bucuresti, seara cu acceleratul care e in jurul orei 22.
Sambata seara vom sta la apartamentul consiliului central situat pe soseaua iancului, daca bine imi amintesc numarul.... nu mi-l mai amintesc numarul, dar stiu ca e chiar in drept cu strada victor manu. e aproape de scoala de nevazatori.
Cine mai vine sa isi anunte prezenta va rog.
Eu luni 28 ianuarie dau telefon pentru a rezerva acel apartament.
Mentionez ca ne costa 5-10 ron de persoana pentru o noapte, dar mai multe am sa va spun dupa ce vorbesc cu domnul Ruba.
Mihai
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
-
- Colonel
Sambata, 29 martie, ora 6.44, va voi astepta pe peronul Garii de Nord. Aveti grija ca, la fel ca la armata, se face apelul. Cine e dat absent face 7 zile de carcera.
Andy
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
haideti sa va scriu lista cu omuletii clujeni care merg la Bucuresti:
Manu
Alin
Anca
Cristina
Mira
si din Oradea, subsemnatul Misu
cam atatia am fi
Manu
Alin
Anca
Cristina
Mira
si din Oradea, subsemnatul Misu
cam atatia am fi
Ultima oară modificat 11 Feb 2008, 19:21 de către MisuSoft, modificat 1 dată în total.
Fratilor, dar de ce nu se poate merge undeva la o cabanuta, mai aproape de Cluj si unde sa fie locuri suficiente ca sa nu trebuiasca sa ne inghesuim ca sardelele, chiar daca asta nu ar fi neaparat ceva neplacut...? Cristina
PS. Nu ma intelegeti gresit: nu ca nu ar fi foarte frumos si la Bucuresti, dar pentru unweek-end din care doua zile le faci pe drum, e cam departe... Excursia la Bucuresti ar fi mult mai potrivita intr-o vacanta, cand e timp suficient si pentru drum si pentru vizite prin Bucuresti... Ma scuzati, dar asta e parerea mea...
PS. Nu ma intelegeti gresit: nu ca nu ar fi foarte frumos si la Bucuresti, dar pentru unweek-end din care doua zile le faci pe drum, e cam departe... Excursia la Bucuresti ar fi mult mai potrivita intr-o vacanta, cand e timp suficient si pentru drum si pentru vizite prin Bucuresti... Ma scuzati, dar asta e parerea mea...