[18+] BANCURI - Nu citi topicul daca nu ai simtul umorului!

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Scrie răspuns
CarmenT
Maior

Cateva culmi

Mesaj de CarmenT »

Culmea paternitatii : Sa-ti recunosti copilul de la o posta.
Culmea mâncarii:Sa manânci piept de gaina si sa ramâi cu sutienul în gât.
Culmea inghesuielii : Sa circule soferul pe scara de la autobuz.
Culmea electricitatii : Sa gâdili un bec si sa râda aia de la RENEL.
Culmea snobismului : Sa luam SIDA azi, ca mâine vor avea toti !
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Sesiunea de iarnă a cursurilor fără frecvenţă la facultatea de ştiinţe juridice din Bucureşti. Examinatorul mai pune o întrebare suplimentară candidatului:
- Ce pedeapsă se aplică pentru bigamie?
- Doua soacre! răspunde senin studentul şi-şi întinde carnetul...

Banc cu scotieni:
Tatal îsi scoate fiul în oras cu ocazia împlinirii vârstei de 7 ani. Copilul îsi doreste câteva banane... tatal îi ia o banana. Dupa sapte ani tatal îsi
scoate fiul în oras cu ocazia împlinirii vârstei de 14 ani. Copilul îsi doreste o bere. Tatal:
- ...stau sa ma gindesc fiule, crezi ca merge berea dupa banane?

De ce a crescut numărul de accidente în România?
R: Pentru că şoferii de azi circulă cu viteza de mâine pe şoselele de ieri.

La un bordel de barbati intra o blonda:
- Vreau un barbat, dar sa fie adevarat ca pâna acum nu mi-a rezistat nimeni.
- Du-te la etajul 1, îl gasesti pe american, te satisface la sigur.
Se duce, îi da 5 numere, ala da pe spate, nu mai poate. Se duce la receptie din nou:
- Vreau un barbat si mai adevarat.
- Du-te la etajul 2, îl gasesti pe rus, asta e rezistent. Îi da si rusului 7 numere, crapa si asta, iar la receptie:
- Va bateti joc de mine....
- Du-te la etajul 3, acolo ne-a mai ramas românul. Te satisface la sigur. 10 numere, crapa si românul.
- Va dau în judecata, vreau ceva adevarat.
- Ne pare foarte rau, ne-a mai ramas doar chinezul.
- Dati-l încoace.
La etajul 4: chinezul. Îi da chinezul 5 numere, se da jos de pe ea. Blonda:
- Gata, ai obosit deja? Ma duc sa dau bordelul în judecata.
- Nu va impacientati, ma refac. Face 4 abdomene, trage de 2 ori de fiare, face 6 flotari, se rostogoleste o data pe sub pat, iese afara îi mai da 5 numere
blondei. Oboseste din nou, coboara de pe blonda si iar exercitiile de la început: 4 abdomene....
Asa face timp de 50 de numere. De data asta oboseste blonda: se da jos face
4 abdomene, de 2 ori de fiare, 6 flotari si când se rostogoleste pe sub pat
surpriza:
Ce credeti ca a gasit?
200 de chinezi.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Bravo, Carmen, pentru ala cu chinezii! Am ras de nu se poate, si exact intr-un moment in care aveam nevoie de asta.
Acum hai sa incerc si eu unul despre discriminare:
In America, la scurt timp dupa abolirea sclaviei, inca mai erau probleme cu repartitia locurilor in autobuz: negrii intotdeauna in spate, albii intotdeauna in fata. La un moment dat, negrii, satui de atata stat pe scaunele din spate, incep sa vocifereze in autobuz cum ca vor sa stea si ei in fata. Albii, foarte suparati, intra si ei in toata cearta, sustinadu-si dreptul la respectivele scaune. Soferul vede ca situatia ameninta sa degenereze intr-o bataie crancena, asa ca opreste autobuzul si le spune:
- Stiti ceva? Mie nu-mi pasa de culoare, pentru mine nu sunteti nici albi, nici negri, sunteti cu totii albastrii. Asa ca, va rog, albastru deschis in fata, albastru inchis mai in spate.

Numai bine,
Andy
Ovidiu_T
Plutonier

Mesaj de Ovidiu_T »

Culmea hartiei: Sa te stergi la fund cu confetti.

Culmea plictiselii : Sa te apuci de tuns oua.

Culmea înghesuielii: Sa poti face dragoste într-o camera de bicicleta.

Culmea economisirii energiei electrice: Sa pui la usa o tablita pe care sa scrie:
"Nu sunati mai ies eu din când in când".
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Inca unul cu chinezi, da mai slabut:
În fata aeroportului Otopeni, un chinez urca într-un taxi si îl întreaba pe sofer:
- Câti locuitori are România?
- 23 de milioane, raspunde soferul.
- Minunat! Înseamna ca toti va cunoasteti între voi.

Cu ardeleni
În Ardeal se striga vecinii de pe-un deal pe celalalt:
- Maaa...vecinee!...
- Care-i baiu maaa?...
- Tu ce-ai dat la vaca ta când o fost beteaga?
- "Fotoghin" maaa!...
Trece o saptamâna...
- Maaa...vecinee!
- Ce-i baiu maaa...?
- D-apoi ce-ai zis c-ai dat la vaca ta când o fost beteaga?
- "Fotoghin" maaa...
- Pai da' vaca mea o murit mai!...
- Si-a mea maaa...

Ciudatenie
O gorila intra într-un bar si cere o bere rece. Barmanul îi da o bere aburinda si îi cere 200.000 de lei. Gorila plateste. Dupa ceva timp, barmanul cauta
sa intre în discutie cu gorila:
- Stii, pe la noi prin bar nu a fost niciodata o gorila...
- Nici nu ma mir, la preturile astea...

Iepurasul cel smecher
Iepurasul se întâlneste cu ursul:
- Hai ursule sa bem ceva. Fac cinste.
Se duc în Forest Bar. Iepurasul:
- O vodca pentru mine si o cola pentru urs.
Dupa ce termina si ies, ursul iritat:
- Ba, tu îti bati joc de mine? Ai grija !
A doua zi:
- Hai ursule sa bem ceva la bar. Fac cinste.
- Bine, ba, dar ai grija.
La cârciuma:
- O vodca pentru mine si doua cola pentru urs.
Dupa ce ies, ursul îl ia pe iepuras la bataie, da cu el de-a rostogolul, suturi, etc.
A treia zi, iepurasul murdar, rupt, ranit:
- Hai ursule sa bem ceva. Fac eu cinste.
- Ba, daca faci misto, stii ce patesti!
La bar:
- O vodca pentru mine si o cola pentru urs, ca daca bea mult nu mai stie ce face.
CarmenT
Maior

Cateva mai dragute

Mesaj de CarmenT »

Doi pusti la gradinita:
-Tatal meu e mai mare decat al tau!
-Ba nu ! Al meu e...
-Fratele meu e cel mai tare din cartier!
-Ba nu, al meu e!
-Mama mea e cea mai buna!
-Hmmm ! Asta-i drept ! Asa zice si tatal meu .

La ora de matematica, invatatoarea il intreaba pe Bula :
-Daca ai avea intr-un buzunar 10.000 de lei si in celalalt 5.000 de lei , ce poti sa-mi spui?
-Ca am luat pantalonii altuia!

Intr-o zi , pe vremea lui Ceausescu , cand calatoriile
in afara tari erau inca ilegale , o familie mergea cu
masina pe traseul Bucuresti-Timisoara.
Familia era formata din : Sotul si sotia - scaunele
din fata ; socrul si soacra - bancheta din spate ;
Socrul dormea dus.
Mersera ei ce mersera si vazura un militean ce facea autostopul . Ca orice buni cetateni oprira pentru a lua militianul la bordul masinii .
Cand ajunsera in Timisoara militeanul spuse catre sofer :
" Tovarase ati condus excelent ! Este aici in Timisoara un concurs de soferie . Sunt si eu in juriu .
Sunt sigur ca ati fi unul dintre castigatori . "
La care soferul raspunse :
" Nu pot trebuie sa ajungem undeva "
Dar militianul tot insista si insista pana cand
soferul enervat spuse :
" Domle sti ceva ? Eu nici macar n-am carnet ! "
Sotia de langa el sari ca arsa :
" Nu-l credeti domnu militean ca-i beat ! "
Soacra din spate :
" Ei, v-am zis eu c-o sa dati de belea cu masina asta furata ! "
Socrul care tocmai se trezise :
" Ei , am si ajuns in Iugoslavia ?"
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Scuzati-mi interventia fara banc, dar mentionez numai ca au fost sterse vreo 10 bancuri care erau prea iesite din comun, bancuri din cauza carora unii era cat pe aici sa se retraga. Oricum, nu e o pierdere mare cateva bancuri in minus aici, mai ales ca resurse pentru altele sunt... infinite. Dati-i bataie!!! Dar din alea cinstite :)
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Manu=Micul dictator de la Vest de Carpati :lol: rusine din partea ta ca nu ai cerut si parerea celorlalti.

Un pitic mergea prin padure, si se intalneste cu Pitic Pitic. Si Pitic si cu Pitic Pitic, se intalnesc cu Pitic, Pitic, Pitic...
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ei, chiar nu era cazul, niste bancuri acolo, fii serios, era culmea sa te sun, sa facem sedinta etc., inteleg, daca era o discutie serioasa, una cu privire la viitorul Pontes... dar asa... pun pariu ca nici nu se simte lipsa, de fapt ar fi imposibil de remarcat lipsa unui banc. Astfel totul e ok.
Sorin
Capitan

Mesaj de Sorin »

Si Pitic, cu Pitic Pitic, cu Pitic Pitic Pitic se intalnesc cu Pitic Pitic Pitic Pitic Pitic... :)
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
MisuSoft
Locotenent

Mesaj de MisuSoft »

da, cam neplacut cu stersul mesajelor....
poate ca nici mie nu imi plac anumite topicuri [anumite mesaje] de pe forum, dar asta nu inseamna ca acele subiecte de discutie trebuiesc sterse... daca nu ma intereseaza un subiect din anumite motive, ATUNCI NU IL CITESC.... dar mai bine ma abtin sa fac alte afirmatii, ca nu vreau sa fiu inteles gresit...
dar oricum, si eu m-as putea retrage de pe forum, avand ca motiv stergerea mesajelor [as putea-o lua ca un fel de respingere din partea unora], dar acum asta e.... oana una alta, daca am stresat pe cineva cu bancurile mele, va rog sa imi spuneti, am sa pun doar link catre bancuri, nu am sa le scriu...

Se duce Bula la un prieten in Canada, si ca sa nu mearga cu mana g****, ii cumpara un pui de gaina. In avion, stewardeza ii spune ca nu are voie cu animale. Iese Bula afara si i* b*** in c*****i. Inauntru se aseaza o tanti imbracata in negru (M**c**a) langa el. Adoarme Bula .. la un moment dat i*** puisorul prin s***** de la p********. Femeia imbracata in negreu [M**c**a]: "Domnule, eu nu ma pricep la d'astea, dar cred ca vi s-a s**** un 0u"
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Ei si tu acum, Misule! Daca era altceva decat un banc, fii sigur ca nu stergeam pur sis implu. Aici am spus ca oricum, bancuri se mai pot posta, iar daca acelea, nu stiu exact care, aveau un continut mai deplasat, pana la urma se poate spune ca ar incalca regulile unui forum public de acest tip. Nu te supara si tu acum, nu i s-a taiat nimanui capul, am vrut sa fie lumea impacata. unii nu suportau aceste bancuri, iar cei care le posteaza, de obicei sunt persoane care nu se supara din orice, doar au simtul umorului etc., etc.. Hai sa marim topicul cu bancuri, ce n-as da sa stiu si eu unul acum si sa il scriu aici ca sa recuperam ce am pierdut. :) Deci, sa ii dam bataie si sa nu ne impotmolim de orice amanunt de genul acesta.
Emanuel.Selaru
Maior

Bancuri bune sper!

Mesaj de Emanuel.Selaru »

:lol: Sper sa fie OK bancurile Manu! Am avut grija la ele, la cum sunt, ca doar in definitiv asta este si o regula a forumulu: I: De ce isi pun oltenii la culcare pe noptiera un pahar cu apa si unul gol?R: poate le e sete, poate nu!
- Stiti de ce se uita o blonda in oglinda cu ochii inchisi?- Sa se vada cum doarme.
Doi serpi in desert, tata si fiu.- Tata, noi suntem veninosi?- Lasa-ma mah, pe caldura asta iti mai arde daca suntem venininosi.- Tata noi suntem veninosi?-
De ce mah? De ce?- Mi-am muscat limba.
Un domn intre doua varste vine la un service de calculatoare. -Buna ziua! Am probleme cu memoria... -Cu lecitina ati incercat?!!
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

misusoft scrie:da, cam neplacut cu stersul mesajelor....
poate ca nici mie nu imi plac anumite topicuri [anumite mesaje] de pe forum, dar asta nu inseamna ca acele subiecte de discutie trebuiesc sterse... daca nu ma intereseaza un subiect din anumite motive, ATUNCI NU IL CITESC.... dar mai bine ma abtin sa fac alte afirmatii, ca nu vreau sa fiu inteles gresit...
dar oricum, si eu m-as putea retrage de pe forum, avand ca motiv stergerea mesajelor [as putea-o lua ca un fel de respingere din partea unora], dar acum asta e.... oana una alta, daca am stresat pe cineva cu bancurile mele, va rog sa imi spuneti, am sa pun doar link catre bancuri, nu am sa le scriu...

Se duce Bula la un prieten in Canada, si ca sa nu mearga cu mana g****, ii cumpara un pui de gaina. In avion, stewardeza ii spune ca nu are voie cu animale. Iese Bula afara si i* b*** in c*****i. Inauntru se aseaza o tanti imbracata in negru (M**c**a) langa el. Adoarme Bula .. la un moment dat i*** puisorul prin s***** de la p********. Femeia imbracata in negreu [M**c**a]: "Domnule, eu nu ma pricep la d'astea, dar cred ca vi s-a s**** un 0u"
Reamintesc una din regulile de inregistrare:
"Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare."
Ultima oară modificat 01 Apr 2008, 00:49 de către Carmen, modificat 1 dată în total.
Carmen
Capitan

Mesaj de Carmen »

Ultima oară modificat 01 Apr 2008, 01:10 de către Carmen, modificat 1 dată în total.
Scrie răspuns